Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

✮ Petycja! ✮ Dotycząca pojazdów patrolowych San Andreas Road Assistance ✮ Petycja! ✮

Danboss.cj
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Może jeszcze popatrzcie co SAMD robi XD Jadę sobie ,albo coś a tam 4Pielęgniarzy w Mericie posuwa ,z czego jeden afczył po czym dostał bana. Podam przykład jest koło północy ,graczy bardzo mało a tam SAMD punkt medyczny sobie urządziło na 30graczy XD. Jeden wasz pracownik afczył albo i 2 nie odpisywało ,również kolega dostał bana. Typowe nabijanie minutek bo haaajs wszedzie hajs i zachłanność pozdro XD

1 minutę temu, Taboret napisał:

Może jeszcze popatrzcie co SAMD robi XD Jadę sobie ,albo coś a tam 4Pielęgniarzy w Mericie posuwa ,z czego jeden afczył po czym dostał bana. Podam przykład jest koło północy ,graczy bardzo mało a tam SAMD punkt medyczny sobie urządziło na 30graczy XD. Jeden wasz pracownik afczył albo i 2 nie odpisywało ,również kolega dostał bana. Typowe nabijanie minutek bo haaajs wszedzie hajs i zachłanność pozdro XD

Dokładnie tak. Do SAMD nic nie mam ale taka jest prawda, przykładowo Emilek_2003 dostał drugą szansę lecz ją zmarnował afkiem na służbie (:

Ja powiem tak,

faktycznie we frakcji perennial to przesada, bo jest on tylko 1 i praktycznie nic nie daje, tylko pogarsza sytuację. Patrole są tam w miarę dobre, aczkolwiek według mnie zmienilbym rangi dla pojazdów oraz miejsce bazy. Nie oszukujmy się, jest tam zbyt mało miejsca dla pojazdów patrolowych i reszty, taka frakcja potrzerbuje siedziby rozbudowanej, z odpowiednią ilością lawet, bo to co sie wyprawia (branie po 40 adeptów na 8 lawet to troche śmieszne). Tematu nie zamykam, każdy ma prawo do wypowiedzenia się i złożenia swojego zdania.

Pozdrawiam.

34 minuty temu, Taboret napisał:

Przepraszam Mordo, co ma robić SAFD i SAMD jeśli nie ma wypadków, katastrof lokalnych, zdarzeń lub pożarów? Tutaj sytuacja ma się inaczej. 

W dniu 1.12.2017 o 19:24, Danboss napisał:

Zgłaszam się do WSPANIAŁEGO COMMUNITY 4LIFE z petycja o usuniecie pojazdów patrolowych lub ich zmniejszenie w pomarańczowej frakcji SARA ,a powodem tego jest brak dyspozycji jednostek holowniczych przy dużej ilości pracowników na służbie.

Zauważyłeś cos podobnego? Napisz o tym niżej.

*WAŻNE*
PAMIĘTAJ! Aby to dobrze argumentować.

Petycja została zrobiona na prośby pracowników SAPD.

Z poważaniem
Danboss.

*WAŻNE*
Jeżeli nie masz argumentu
Możesz zostawić LIKE

Z tego co się orientuję to w SAPD też macie lawety, to skoro nie ma nikogo do dyspozycji w SARA to czemu od was nikt nie weźmie lawety i nie podjedzie po auto? 

6 minut temu, DreeY*998 napisał:

Przepraszam Mordo, co ma robić SAFD i SAMD jeśli nie ma wypadków, katastrof lokalnych, zdarzeń lub pożarów? Tutaj sytuacja ma się inaczej. 

Dokładnie co mamy do roboty z Rana jak jest po 20 graczy nikogo z SAFD i przykładowo jeden SAMD  wypadku nie zrobisz nic karetka nie bo potrzeba 2 os wiec pozostaje poranna jazda Patrolowcem czyli Premierem bądź Admiralem :) 

10 godzin temu, MaciekMaster69 napisał:

Awillen podsumował, to jest jednak niestety smutna wiadomość, a zarazem śmieszna. Jesteście frakcją tzw. SARA. San Andreas Road Assistans. Wy się zajmujecie rzeczami drogowymi, a ktoś się do SAPD wcześniej spinał, tylko że oni wszystko robią. To do nich należy patrolowania SA, a nie SARA. Powiedzcie co wy takiego NADZWYCZAJNEGO robicie na tym patrolu? Odpowiam Wam, że jedyno co robicie to jak znajdziecie porzucone auto to zabezpieczycie, ale jak jest Was 4 w perku albo w czymś a zarazem jest was 4 na służbie to tylko minutki nabijacie. Dla Was minutki najważniejsze. Te 4 osoby co siedzą w tym perku powinny siedzieć na lawetach ( 1 osoba- 1 laweta).

A wy tyle robicie że szok jeździcie i tylko czekacie żeby mandacik wypisać, raz jeden z waszych pracowników jeździł za mną przez 15 min gdy się zatrzymałem na poboczu staną za mną zapytałem o co mu chodzi to nic nie odpisał następnie jechał dalej za mną i tylko czekał aż przekrocze prędkość a Gdy to niestety minimalnie zrobiłem to odrazu sygnałki i ten śmieszny bind że zjechaniem na pobocze :P

Pozdrawiam 

Godzinę temu, Taboret napisał:

Ehhh... Akademią się akurat nie zajmuje, ale skoro jechali sobie w 4, to chyba nic złego, to że jeden nie potrafi słuchać i robi wszystko na opak, to już nie moja wina. Co do sprawy z punktem medycznym, tutaj sam nie wiem co powiedzieć, wyzywacie naszą frakcje, że afczymy tylko na bazie. Wyjedziemy w teren- źle, Zrobimy sobie punkt medyczny- źle, Zrobimy pobór krwi- źle. Nie da się wam dogodzić, z waszej perspektywy powinniśmy tylko jeździć na wypadki, szkoda że są dni w których przez 24h, będzie tylko 1 wypadek.

2 minuty temu, VEENQ napisał:

Ehhh... Akademią się akurat nie zajmuje, ale skoro jechali sobie w 4, to chyba nic złego, to że jeden nie potrafi słuchać i robi wszystko na opak, to już nie moja wina. Co do sprawy z punktem medycznym, tutaj sam nie wiem co powiedzieć, wyzywacie naszą frakcje, że afczymy tylko na bazie. Wyjedziemy w teren- źle, Zrobimy sobie punkt medyczny- źle, Zrobimy pobór krwi- źle. Nie da się wam dogodzić, z waszej perspektywy powinniśmy tylko jeździć na wypadki, szkoda że są dni w których przez 24h, będzie tylko 1 wypadek.

Brawo Veenq my nic nie robimy tylko AFCZYMY ! a jak gdzies wyjedziemy jakies RP robić to zle zle i zle .. nie dogodzisz temu tłumowi nie dogodzisz za chiny ludowe za Polske Demokracyjna .. ! 

30 minut temu, Bensonowsky551 napisał:

A wy tyle robicie że szok jeździcie i tylko czekacie żeby mandacik wypisać, raz jeden z waszych pracowników jeździł za mną przez 15 min gdy się zatrzymałem na poboczu staną za mną zapytałem o co mu chodzi to nic nie odpisał następnie jechał dalej za mną i tylko czekał aż przekrocze prędkość a Gdy to niestety minimalnie zrobiłem to odrazu sygnałki i ten śmieszny bind że zjechaniem na pobocze :P

Pozdrawiam 

Nie rozumiem? 

1. Dlaczego uważasz ich RP (bind) za śmieszny? 

2. Do ich obowiązków należy patrolowy nie, więc nie wtrącaj się i nie ucz, co mają robić. 

Podpisuje się pod tym. Jak dla mnie- jazda patrolówką to po prostu lenistwo, a to moje argumenty:

Patrolówka:

-zabezpieczanie aut

Laweta:

-zestawy naprawcze

-wciąganie aut

-możliwość rp

-i do tego możliwość zarobku 20pln za odcholowane auto

Usunąć to w pi....

36 minut temu, DreeY*998 napisał:

Nie rozumiem? 

1. Dlaczego uważasz ich RP (bind) za śmieszny? 

2. Do ich obowiązków należy patrolowy nie, więc nie wtrącaj się i nie ucz, co mają robić. 

Co do 1 po prostu mnie to bawi.

Co do 2 naucz się się czytać ze Zrozumieniem bo się kompromitujesz w którym miejscu napisałem im co mają robić xd?  

A tak btw śmieszne jest jak ktoś jeździ za tobą 15 min żeby ci dać mandat

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin