Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Konkurs na 50,000 PLN, bądź pojazd! Z okazji 250 subskrypcji + niespodzianka!

RasTi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie w dzisiejszym odcinku, na którego tak długo czekaliście! Jest to odcinek konkursowy z okazji wbicia 250 subskrypcji nam moim kanale! - Dziękuje! A także jest mała niespodzianka, z okazji iż Rainyou także świętuje wbicie swoich 300 subskrypcji, także on robi konkurs a bardziej można powiedzieć że robimy ponieważ nagrywamy filmik z dosyć fajną fabułą, a więc zapraszam na kanał rainyou (Link niżej) ponieważ na jego kanale zostanie udostępniony kolejny konkurs!

Co trzeba zrobić aby wygrać?

- (ZOSTAŁY WPROWADZANE ZMIANY WIEC ZALECAM ZOBACZYĆ FILM, INACZEJ NIE MA SZANSY NA WYGRANIE) A więc tak, aby wygrać trzeba za subskrybować kanał mój oraz rainyou oraz zapoznać się z filmem "okradliśmy bank" u rainyou, tam wszystkiego dokładnie dowiecie. A dlaczego została zmniejszona nagroda? Dzielmy 50k na dwie osoby, czyli losujemy jednego widza u rainyou oraz jednego widza u mnie na kanale, te dwie osoby otrzymają po 25k!

WIĘCEJ INFORMACJI NA FILMIE NIŻEJ

Link do filmu: 

Wzór:  (Wzór ten wklejamy do opisu filmu konkursowego!)

Nick:

Co zrobiłbyś z taką gotówką:?

Co wolałbyś: pojazd niespodziankę czy pieniądze:?

Co do wygrania?

-50,000 PLN

Bądź pojazd niespodzianka! 

Kiedy będą wyniki? 

Za około tydzień czasu, w zależności od osób które zgłoszą się na EVENT. 

Kiedy kolejny taki konkurs?

Będzie na wbicie 500 subskrypcji na kanale, a więc bierzcie się za robotę ;D

Link do filmu konkursowego!:

Chciałbym także dodać że wraz z rainyou świętujemy wbicie subskrypcji on z 300, ja z 250! A więc niedługo na jego kanale będzie film który zmontuje, macie kawałek urywki na wstępie! Więc szykujcie się, u niego będzie konkurs z większą fabułą. A więc zapraszam do oglądania, pamiętajcie o wymaganiach w konkursie!

5 godzin temu, RasTi napisał:

Co trzeba zrobić aby wygrać?

- Mieć za subskrybowany mój kanał,

- Zostawić LIKE w obecnym temacie,

-Wypełnić wzór i wkleić go do opisu filmu,

Nie można jakiś forumowych konkursów?

A nie dobra xd. bo to z okazji tego 350 subskrybcji

fac.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin