Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Salon Samochodowy Los Santos

ZoogZoog
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, n4rge napisał:

Przepraszam że to mówię, ale z mojego punktu widzenia (osoby zajmującej się modelowaniem tylko i wyłącznie budynków) to tyłka nie urywa. Jakoś tak moim zdaniem nic do siebie nie pasuje i ogólnie cała praca nie wygląda za bardzo estetycznie. 

Porównywanie modelowania do mapowani jest trochę bez sensu, ale dzięki za ocene :D

2 minuty temu, ZoogZoog napisał:

Porównywanie modelowania do mapowani jest trochę bez sensu, ale dzięki za ocene :D

Nie no stary nie porównuje modelowania do mapowania tylko mówię Ci, z jakiego punktu patrze. Oceniałem Twoją pracę jak każdą inną stworzoną w ME, ale moim zdaniem można to zrobić estetyczniej :D Nie chce Cie chamsko oceniać, ale tylko wyraziłem swoje zdanie :P 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin