Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Żegnaj 4Life - #Opluted ll KONKURS! ll

OneStyle
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, OneStyle napisał:

@ZbyK.gg 

Ty masz moja apelacje.

No i super... Wygrasz chyba bana na forum za omijanie enty raz bana. :D 

''.Daniel.'' aka ''Daniell..'' aka ''daniel134178'' nie ma wstępu na 4L. Banowali go 3 osoby: @Limitless, @Zebra i @ZbyK.gg w roku 2017. A prawdziwy powód bana to 'Groźby etc.'. Co nie @Limitless?
PS. A na serwie też omijasz? Bo widać że też.

Edytowane przez Tobiasz63

• Administrator RCON
6 minut temu, OneStyle napisał:

@ZbyK.gg 

Ty masz moja apelacje.

Nie wiem czy widzisz, ale w apelacji podałeś dane do innego bana.
Otóż nie swojego a gracza na którego się zalogowałeś. (Np serial)

Zrobiłeś to co napisałeś, że było bezsensowne, napisałeś apelacje za niego, nie za siebie...

Przy tym serialu widnieje notka "Nie odbanowywać" dlatego nie dziw się, że apelacja była odrzucona.
Poza tym, powód bana to "Omijanie bana. (Wyjaśnij coś na forum - zamieszanie w oszustwa.)" a okres jego to 7 dni.

A Ban pokazuje nick .Daniel. bo mózgu na tym koncie byłeś zalogowany.

• Administrator RCON
4 minuty temu, Tobiasz63 napisał:

No i super... Wygrasz chyba bana na forum za omijanie enty raz bana. :D 

''.Daniel.'' aka ''Daniell..'' aka ''daniel134178'' nie ma wstępu na 4L. Banowali go 3 osoby: @Limitless, @Zebra i @ZbyK.gg w roku 2017. A prawdziwy powód bana to 'Groźby etc.'. Co nie @Limitless?
PS. A na serwie też omijasz? Bo widać że też.

A Ty to jeszcze bardziej nic nie rozumiesz...

Teraz, ZbyK.gg napisał:

Nie wiem czy widzisz, ale w apelacji podałeś dane do innego bana.
Otóż nie swojego a gracza na którego się zalogowałeś. (Np serial)

Zrobiłeś to co napisałeś, że było bezsensowne, napisałeś apelacje za niego, nie za siebie...

Przy tym serialu widnieje notka "Nie odbanowywać" dlatego nie dziw się, że apelacja była odrzucona.
Poza tym, powód bana to "Omijanie bana. (Wyjaśnij coś na forum - zamieszanie w oszustwa.)" a okres jego to 7 dni.

Czyli mam rozumieć że wasz system jest tak zjebany, że jak zaloguje się na inne konto z banem to od razu nakłada bana  na te konta co były zalogowane na tym kompie? Czy IP? Bo jak logowałem się z innego urządzenia konto było czyste. Nie mogę sie zalogować na swoim urządzeniu.

Teraz, OneStyle napisał:

Czyli mam rozumieć że wasz system jest tak zjebany, że jak zaloguje się na inne konto z banem to od razu nakłada bana  na te konta co były zalogowane na tym kompie? Czy IP? Bo jak logowałem się z innego urządzenia konto było czyste. Nie mogę sie zalogować na swoim urządzeniu.

Nie jest tak jak Ty to piszesz.
Słowa. W przedszkolu, szkole nie jesteś, tylko na publicznym forum.
Jak zalogujesz na zbanowane konto Z AUTOMATU nakłada się ban na 7 dni nie ważne czy z czystego urządzenia. Taki jest zrobiony skrypt na bany na tym serwerze.
Na wszystko się nakłada bana, nie tylko na IP. :) 

• Administrator RCON
Teraz, OneStyle napisał:

Co najwyżej sam tutaj możesz być zjebany.

System działa tak, że podczas logowania, system sprawdza czy konto nie jest zbanowane, jeżeli jest, nakłada na serial bana z powodem omijania bana.
Jest to bardzo dobry system, gdyż nie pozwala graczom takim jak właśnie .Daniel. grać na innym komputerze na swoim koncie.
Według regulaminu serwera współdzielenie kont jest zabronione, nie powinieneś więc tam wchodzić.

W końcu rozumiesz czy nadal mózg dryfuje gdzieś w kosmosie?

• Administrator RCON
1 minutę temu, OneStyle napisał:

@ZbyK.gg

Czyli nie mam bana na swoim koncie. To po co ta niby apelacja?

Bo masz bana na serial, komputer za logowanie na konto zbanowane

facepalm

1 minutę temu, Tobiasz63 napisał:

Nie jest tak jak Ty to piszesz.
Słowa. W przedszkolu, szkole nie jesteś, tylko na publicznym forum.
Jak zalogujesz na zbanowane konto Z AUTOMATU nakłada się ban na 7 dni nie ważne czy z czystego urządzenia. Taki jest zrobiony skrypt na bany na tym serwerze.
Na wszystko się nakłada bana, nie tylko na IP. :) 

Szkoda, że nie mam bana chłopie... bo loguje sie normalnie na innym urządzeniu... tylko jak próbuje zalogować się na konto z mojego komputera to od razu przy łączeniu wyskakuje ban na konto .Daniel. jakby było zapisane i nie mam możliwości wpisania danych do mojego konta.

2 minuty temu, ZbyK.gg napisał:

Co najwyżej sam tutaj możesz być zjebany

Wyzywaj dalej. Pokaż na co cię stać może banem jeszcze postrasz jak inni.

Jedyne plusy tego to to, że w końcu potraficie pomóc BRAWO i w końcu mogę się czegoś nowego dowiedzieć w tej sprawie a nie groźby banem. 

Tylko pytanie nie dało się wcześniej wyjaśnić tylko musieliśmy tworzyć jakieś gó**o? 

To nie zmienia faktu iż admini sie opierdalają i nie potrafią wyjaśnić. 

• Administrator RCON
Teraz, OneStyle napisał:

Wyzywaj dalej. Pokaż na co cię stać może banem jeszcze postrasz jak inni.

Jedyne plusy tego to to, że w końcu potraficie pomóc BRAWO i w końcu mogę się czegoś nowego dowiedzieć w tej sprawie a nie groźby banem. 

Tylko pytanie nie dało się wcześniej wyjaśnić tylko musieliśmy tworzyć jakieś gó**o? 

To nie zmienia faktu iż admini sie opierdalają i nie potrafią wyjaśnić. 

Przepraszam bardzo, obrażasz to co sam robiłem, ja po prostu metaforycznie odbijam wystrzeloną przez Ciebie kulę celując w Ciebie.

Dostałeś poradę, aby napisać apelacje, napisałeś apelacje za bana CZYJEGOŚ, zamiast za swojego (A różnicę widać na panelu informacji o banie - zobacz sam :p)
Nikt nie był w stanie niczego innego zrobić skoro nie rozumiałeś podstawowych rzeczy.
Ty miałeś wszystko wyjaśnione, zacząłeś niepotrzebnie kombinować przez co Administracja była zmylona (jak w tej apelacji), serial oraz wszystkie dane bana jak wspomniałem, były w informacjach o banie w panelu.
Wpisz swój serial w liście kar, to jest wystarczający dowód, że bana posiadasz jedynie na serial.

Admini się nie "opierdalają" tylko Ty nie rozumiesz z nikim rozmawiać na normalnym poziomie a zachowujesz się jakbyś nie wiadomo kim był.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin