Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na DanieK | Kacperix - Oskarżeni przez Ryju | BlackSkorpio69

Ryju
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @DanieK @Kacperix3
    Data i godzina zdarzenia: 26.04.2019 22:40
    Pełen opis sytuacji: Wraz z kolegą @BlackSkorpio69 wyjeżdzaliśmy z kopalni. Jechaliśmy (ja około 120 km/h) a kolega nie wiem ile. Wjechaliśmy na most i oskarżeni stali przy moście. Pomyślałem, że pewnie ciężarówką wagę sprawdzają. Dojeżdżamy bliżej, a tu kolczatki przed którymi nie zdążyliśmy wyhamować. Moje 3x wzmacniane opony po 98% i @BlackSkorpio69 4x wzmacniane poszły się... Spojrzałem za siebie, a tam jakiś inny policjant gonił sobie jakiegoś cejotka. Więc tak: Nie dostałem binda "Odłącz się od pościgu" ani nic z tych rzeczy. Gdybym dostał takiego binda to wiadomo, że bym się odłączył, ale tak to ani mi się tekstury nie wczytały, ani nic. Prosłbym o oddanie moich pieniędzy za wzmacniane opony. A @BlackSkorpio69 jeśli chcesz coś dodać to proszę bardzo :P.
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/6kRcFgV
 Ja, Ryju zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez Ryju

Nie bądź taki do przodu bo zarząd się jeszcze nie wypowiedział.

"Nie dostałem binda "Odłącz się od pościgu" ani nic z tych rzeczy. Gdybym dostał takiego binda to wiadomo, że bym się odłączył, ale tak to ani mi się tekstury nie wczytały, ani nic."

W powyższym cytacie już robisz sobie pod górkę ponieważ skoro nie jeździsz za kordonem dłużej ok. minute/2-ie to nie mamy takiej potrzeby bo jakby ktoś się do nas zbliżył to byśmy musieli dawać ciągle bind. Zgadzam się, byłem właścicielem kolczatek ale i było widać że @ELDOKSON był jednostką P1 i zmierzał za uciekinierem. Jednostka P1 miała Sygnały Świetlne i dźwiękowe więc cywile w okolicy słyszalności sygnałów dźwiękowych powinni zachować szczególną ostrożność.

Wszystko co miałem na swoje usprawiedliwienie napisałem wyżej. @Kacperix3 był ze mną jako Cadet na "G" i biorę na niego odpowiedzialność a nawet jakby on chciał puścić bind to bym mu nie kazał (zresztą wyżej masz wszystko napisane) . Skargę pozostawiam już dla zarządu bo co chciałem to napisałem a werdykt w sprawie należy do nich. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin