Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Domo978 - oskarżony przez Mamizek@Teddy

Mamizek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @domo978
    Data i godzina zdarzenia: koło 20:40   20-06-2019
    Pełen opis sytuacji: Jechałem sobie i zacząłem cofać i za  mocno cofnąłem i na trawę wpadłem @domo978 uznał że skracałem i mnie zatrzymał wystawił mi mandat o wysokości 1200  jak dobrze pamiętam nei chciałem płacić i pomyślałem że obok nas jest woda wrzucę auto do wody zrobiłem to ale pojazd zatrzymał się na skałce a ja uciekłem  z kolegą wraca z kolegą na miejsce zdarzenia a @domo978 zatrzymał się na tej skałce i dał blokadę na pojazd i uznał że pojazd był po pościgu jak ja nawet metra nie uciekłem pozdrawiam serdecznie.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Dowody mam tylko z miejsca zdarzenia gdzie zostałem zatrzymany i gdzie dałem pojazd pojazd był wrzucony dalej ale go wytepali z skałki.

https://imgur.com/a/IuXyspn

no i świadek @Gumak

Brak odpowiedniego wzoru

Police Officer domo978. Sporzadzę plan wydarzeń niczym na język polski... 

1.Zatrzymałem Ciebie z powodu skracania, podczas wystawiania mandatu a raczej pytania o decyzję postanowiłeś odejchać.

2. Odjechałeś w kierunku skałek poczym jak sam stwierdziłeś wrzuciłeś pojazd w skałki oraz zniknąłeś mi z pola widzenia dając mi do zrozumienia, że albo użyłeś TPEV, albo /reconnect, /quit lub po prostu się przesiadłeś.

3. Zatrzymałem się na poboczu,  zablokowałem koło oraz wpisałem Ciebie do komputera gdyż w dalszym ciągu miałem twoje dokumenty.

Mandat wziął się stąd, że uciekałeś a przewidziana kwota to 2400 PLN, pojazd trafił za połowę kwoty mandatu na PP stąd 1200.

Dalej tłumaczyć się nie będę, gdyż skarga ta nie ma kompletnego sensu, ładu i składni.

Edytowane przez domo978

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin