Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Dużo dobrych autek!

Moskva.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Patriot

ID: 39970
Pojemność silnika: 1.8
Przebieg pojazdu: 7500
Dodatki:atrapa nitro (1008), stereo, felgi (1025), moduł UP1, moduł UP3, tablica rejestracyjna (B6 JASIU), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, radio CB

Cena: Oferty 

Coś od siebie: Oh patriot, bardzo fajne autko z którym można sb posmigac i pobawić z znajomymi.

SS’y:mta-screen_2019-11-04_21-28-27.png

Tu sa ss dwoch pojazdów patriota oraz corvetty.

Model: Savanna

ID: 45101
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 700km 
Dodatki:wlot -dach (1130), hydraulika, felgi (1073), przedni zderzak (1188), tylny zderzak (1186), moduł UP1, tablica rejestracyjna (PITOL998), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB

Coś od siebie: ohh ładna savannka taka mrrr, dach ma zrobiony za 15k itd. Wiec ogółem polecam fajne na zloty.

SS’y:

Model: Hotring Racer (Corvetta)

ID: 53593
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: 800km 
Dodatki:felgi (1079), moduł UP1, moduł UP3, podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, radio CB

Coś od siebie: Bardzo fajny pojazd, jeżeli nie dostane za niego dobrej oferty pojazd zostanie ze mna pod projekt.

SS’y:

Model:Super GT

ID: 34040
Pojemność silnika: 1.8
Przebieg pojazdu:  3500 około
Dodatki:felgi (1097), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, tablica rejestracyjna (BESTIAAA), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości

Coś od siebie: Szybko sie rozpedza ogółem niezłe.

SS’y:

Model: Zion

ID: 53532
Przebieg pojazdu:  200+/-
Dodatki:
felgi (1079)

Coś od siebie: Polecam autko mam takie oba z takimi samymi rgb, fele malowane również.

SS’y:

Model: Zion

ID: 53545
Przebieg pojazdu: 200+/-
Dodatki:
felgi (1079)

Coś od siebie: Polecam autko mam takie oba z takimi samymi rgb, fele malowane również.

SS’y:

Squalo 1.6
ID: 39348
Pojemność silnika:1.6
Przebieg pojazdu: 2.6kkm
Dodatki:
Bak 150dm3

Cena: Oferty od 75k PLN.

Coś od siebie: Najszybsza łódź w grze.
 vmax 220km/h

SS’y: sq

Uwaga!!! W wszystkich pojazdach przebieg rośnie. Czekam na oferty.

również mogę zamienic na Stingera (z nitrem jak z moja doplata lub bez, napewno sie dogadamy) lub turismo oraz infernusa (dużo kaski mam na dopłatę)

Edytowane przez Moskva.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin