Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Administratorem Pitu112

Drasiek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Deilo napisał:

I co w tym dziwnego? Standardowe pytanie... 

Jak trafił na serwer 

Co cię skłoniło, żeby na nim grać. 

Jest też odpowiedź. 

Chodzi mi o "Trafiłaś" z tego co wiem to Pitu jest płci męskiej, wywiad przed publikacją powinien zostać poprawiony chyba nie?

37 minut temu, Torix napisał:

Hipokryzja – fałszywość, dwulicowość, obłuda. Zachowanie lub sposób myślenia i działania charakteryzujący się niespójnością stosowanych zasad moralnych. Udawanie serdeczności, szlachetności, religijności, zazwyczaj po to, by wprowadzić kogoś w błąd co do swych rzeczywistych intencji i czerpać z tego własne korzyści.

Źródło: Wikipedia.

Punkt 5. regulaminu działu Wywiady. Możesz spytać się swojego lidera, czy na prośbę autora materiału kiedykolwiek odmówiłem przedstawienia błędów, które zostały w materiale popełnione. Jeśli odpowie, że tak, to kłamie i mogę to wykazać.

Prosiłbym was, jeżeli macie prowadzić konwersacje to na pv. Nie chciałbym, aby pod tym wywiadem była prowadzona konwersacja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin