Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wycena mojej całej kolekcji, a w tym pojazdy na niskim ID/unikatowych lampach oraz bakach, które nie są dostępne do zamontowania! Jedyny i OSTATNI raz coś takiego ode mnie ^_^

Ciastkowy*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Peter_Gryfter napisał:

nikt ci nie zabrania wejsc na serwer i zrobic ssow xd

Może i nikt nie zabrania, ale komputer został zresetowany, więc nie mam MTA na nim, itd. A tym bardziej nie mam chęci wbijać na serwer. A i poza tym temat jest dodany tylko na 24 godziny, a z tego co się orientuje za brak SS’ów temat trafia automatycznie do archiwum, więc nie daje SS specjalnie.

36 minut temu, stampii napisał:

za cos :D

Tak samo jak Ty napisałeś, że nie interesują Cię wymiany za Moonbeama, to mnie nie interesują zamiany za takie złomy jak ten Admiral, a poza tym nie mam nic w takiej wartości :> Chyba, że perka urodzinowego, którego nie oddałbym za tyle nawet :)

3 minuty temu, Ciastkowy* napisał:

Tak samo jak Ty napisałeś, że nie interesują Cię wymiany za Moonbeama, to mnie nie interesują zamiany za takie złomy jak ten Admiral, a poza tym nie mam nic w takiej wartości :> Chyba, że perka urodzinowego, którego nie oddałbym za tyle nawet :)

Po co ta agresja Panie Ciastko?

14 minut temu, Romek. napisał:

To ile ty chcesz na tym cheetahu zarobic kupiles go pewnie od jakiegos ceja co wbil po 4 latach na serwer i kupiles za marne grosze a tera 2kk chcesz pewnie moge ci dac 1.66 

Mam Ci powiedzieć ile dałem za pojazdy? 

Cheetah - 1.95kk @KAMIL720 

Sultan - 2.4kk @13karoy

Comet - 1.5kk @Admaxis 

Buffalo - 800k @Jasiekk

Clover - +/- 870k @Endriu_ 

Coś jeszcze chcesz wiedzieć? :) 

Gdybyś umiał czytać, to byś wiedział, że jest to zwykła wycena, co pisze w temacie, a poza tym choćbyś mi tutaj napisał ,,2.5kk i wbijaj, to i tak bym Ci nie sprzedał ani Sultana ani Cheetaha” :>

Edytowane przez Ciastkowy*

6 minut temu, Ciastkowy* napisał:

Mam Ci powiedzieć ile dałem za pojazdy? 

Cheetah - 1.95kk @KAMIL720 

Sultan - 2.4kk @13karoy

Comet - 1.5kk @Admaxis 

Buffalo - 800k @Jasiekk

Clover - +/- 870k @Endriu_ 

Coś jeszcze chcesz wiedzieć? :) 

Gdybyś umiał czytać, to byś wiedział, że jest to zwykła wycena, co pisze w temacie, a poza tym choćbyś mi tutaj napisał ,,2.5kk i wbijaj, to i tak bym Ci nie sprzedał ani Sultana ani Cheetaha” :>

No to widzisz jaka masz wycene gratow po ofkach xDD

Pozatym i tak nie zalezy mi na kupnie, nie sa dla mnie jakos mega unikatowe te fury, nie widac za bardzo tych unikalnych rzeczy, a te lampy to wiekszosc graczy pomyli z jakimis ice lub cos takiego xD

Edytowane przez Romek.

2 godziny temu, Romek. napisał:

No to widzisz jaka masz wycene gratow po ofkach xDD

Pozatym i tak nie zalezy mi na kupnie, nie sa dla mnie jakos mega unikatowe te fury, nie widac za bardzo tych unikalnych rzeczy, a te lampy to wiekszosc graczy pomyli z jakimis ice lub cos takiego xD

A napisałem, że gdzieś to są jakieś super lux unikatowe fury? Bo chyba nie, a wyraźnie napisałem, że lampy są niedostępne do zamontowania, a nie, że są to ,,unikaty” . 

No widzę jaką mam wycenę tych ,,gratów”  że są więcej warte niż Twój cały  ~ przy normalnych ofertach, które miałem w chwile na serwerze. 

To dobrze, że nie zależy Ci na kupnie, bo i tak nie kupiłbyś dając za nie wszystkie 10kk :) 

Godzinę temu, Jasiekk napisał:

@Ciastkowy* bufka kupiłeś za 720k. 800 dałeś z domkiem wartym 80k tak w woli ścisłości ;D

Który został sprzedany za 50k na co mam SS’y :) 80k w woli ścisłości, a nikt nie chciał tego za 40k - oferty na forum po 30k maksymalnie 

Edytowane przez Ciastkowy*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin