Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wycena mojej całej kolekcji, a w tym pojazdy na niskim ID/unikatowych lampach oraz bakach, które nie są dostępne do zamontowania! Jedyny i OSTATNI raz coś takiego ode mnie ^_^

Ciastkowy*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Ciastkowy* napisał:

Pragnę Wszystkich poinformować, że oferty na priv nie są brane pod uwagę, więc jeśli masz ofertę, to złóż ją tutaj :)

Wszystko super, ale czy temat nie miał być zamknięty o godzinie 14:30?

20 godzin temu, Ciastkowy* napisał:

Który został sprzedany za 50k na co mam SS’y :) 80k w woli ścisłości, a nikt nie chciał tego za 40k - oferty na forum po 30k maksymalnie 

Stary ale kupiłeś go za 80k więc ktoś się znalazł, chciałes go kupić potem uparłeś się że bufka dorzucić i za 800kupisz all dla mnie to był dobry deal

19 minut temu, Jasiekk napisał:

Stary ale kupiłeś go za 80k więc ktoś się znalazł, chciałes go kupić potem uparłeś się że bufka dorzucić i za 800kupisz all dla mnie to był dobry deal

No ale sprzedałem za 50k, bo dałem Ci 80k za niego, to prawda - potrzebowałem domek na jakiś czas żeby stawiać auta, etc. Został sprzedany za 50k, więc Buffalo mnie wyszło 750k :) 

11 minut temu, FAnk< napisał:

1kk,550k za comet 

Nie jest to za bardzo satysfakcjonująca oferta, ponieważ odrazu po kupnie tego Cometa - około miesiąc temu miałem ofertę 1.6kk, więc nie jest najgorzej, ale nie najlepiej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin