Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[Sprzedam] Tahoma 2.2 ID 2511 - 1 na serwerze, prawdziwa gratka dla kolekcjonerów!

Ciastkowy*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Tahoma
ID: 2511
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: ~ 25 000 km.
Dodatki: FT bez instalacji nitro, UP3 (jest zamontowana hydraulika) oraz UP4. Baki: 35/75. Przyciemnienie szyb: 20%. Ilość dodatkowych kluczy: 3 + 1 dla właściciela. Lampy/licznik - ███
Cena: Oferty, pojazd zostaje wystawiony już któryś raz na forum, więc mniej więcej już jakieś oferty dostałem, ale chciałbym zobaczyć jak to teraz wygląda, ponieważ jest to pojazd z niskim ID, co świadczy o tym, że wartość wzrasta z każdym dniem.
Coś od siebie: No co mogę powiedzieć, jest to pierwsza Tahoma na serwerze, posiada 4-cyfrowe ID (2511). Pojazd jest w moim posiadaniu od kilku miesięcy, więc jeśli oferty mi się nie spodobają, to zostanie u mnie. Bardziej wystawiam poglądowo, w celu zobaczenia wartości, ale jeśli oferty mnie zadowolą, to pojazd zmieni właściciela. Krótka wiadomość dla osób, które chcą sobie żartować itd: czekam na poważne oferty, więc jak masz mi oferować jakieś śmieszne kwoty, to najpierw zastanów się czy Ty byś sprzedał/a ten pojazd za taką kwotę. Zapraszam do składania ofert B)
SS’y: <KLIK>

4 minuty temu, sqah napisał:

witam, nie chce mi sie czytac tego co piszesz wiec 100k siema

19 minut temu, Ciastkowy* napisał:

Krótka wiadomość dla osób, które chcą sobie żartować itd: czekam na poważne oferty, więc jak masz mi oferować jakieś śmieszne kwoty, to najpierw zastanów się czy Ty byś sprzedał/a ten pojazd za taką kwotę.

17 minut temu, sqah napisał:

No dobra, 150 moge dac

Bez komentarza.

8 minut temu, MajChatu napisał:

900 ps

Słaby start, ale na pewno lepsza oferta niż ta poprzednia. Ale jak mam być szczery, to na priv miałem o WIELE lepsze oferty.

1 godzinę temu, macko3cytryny napisał:

Ciastek 1.2 i już się respie uszont lv

Coraz lepsze te oferty, ale to jeszcze nie to. Dwa miesiące temu miałem lepsze propozycje w gotówce.

Edytowane przez Ciastkowy*

1 minutę temu, PREZES_1337*ZLN napisał:

1.3kk ps badz 676 ale musze sie zastanowic

Lepsza oferta niż poprzednia, ale do sprzedaży jeszcze brakuje. Miałem takie oferty kilka miesięcy temu, więc jak komuś zależy na kupnie, to musi się wykazać. Zapraszam do składania ofert B)

Edytowane przez Ciastkowy*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin