Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na krecikoo - oskarżony orzez cygus.roblox.123

opelastra
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: krecikoo
    Data i godzina zdarzenia: 13.04. około godz. 20:20
    Pełen opis sytuacji: Wszedłem na serwer, udałem się na strefę dm. Jeździłem po niej moonbeamem, dojechałęm na grove street, gdzie zostałem zabity. Wtedy jeszcze nie wiedziałem, że sapd ma akcje na dm. Po tym, jak zobaczyłem funkcjonariusza, zacząłem strzelać w jego stronę, nie zabiłem go. Niedługo poźniej na czacie support powiadomił graczy, że teleport na dm został włączony, co oznaczało, że akcja sapd się zakończyła. Około 5-7 minut po tym ogłoszeniu zostałem wsadzony do więzienia przez pid za ostrzał sapd. Nie zostałem nawet wcześniej zakuty przez żadnego funkcjonariusza, tylko poprostu teleportowany, stąd moja skarga.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/K1ig78E

Ja, cygus, zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez cygus.roblox.123

Uszanowanie Cadet krecikoo, na początku chciałbym wspomnieć iż cała akcja była dynamiczna gdyż był pościg, który po kilku chwilach był na strefie DM, moja osoba siedziała na G u Sergeant II @KarafikPo zakończeniu pościgu udaliśmy się do więzienia w dilimore gdzie wcześniej wymieniony funkcjonariusz powiedział że jest osoba do wsadzenia przez PID za ostrzał. Funkcjonariusz nakazał mi wykonać powyższą czynność, ja ją wykonałem a on mnie dopilnował w 100 %.

Ode mnie to wszystko, czekam na wypowiedź funkcjonariusza oraz na decyzję zarządu. 

Witam, Sergeant II Karafik.
Wszystko zostało wykonane zgodnie z regulaminem wewnętrznym frakcji, a Cadet wykonywał tylko moje polecenie.
Pozwolę sobie wstawić istotne logi:

Spoiler

[2021-04-13 20:10:27] [Output] : â’ľ Powalasz gracza cygus.roblox.123 na ziemię.

[2021-04-13 20:10:33] [Output] : * Zostałeś zabity przez gracza MasnyTomek001.

Nie mam nic więcej do dodania, pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin