Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na DeeLayT* - oskarżony przez DeHektor

LysyZPereniala
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Przewinień było więcej niż tylko jedno, a liczę ci całokształt. Racja, dopiero teraz zauważyłem to na radarze. Czekam na wypowiedź osoby rozpatrującej. I na pewno nie dostałem złych informacji - na screenach widać połowę przewinień a skoki z „hopek” były widziane przeze mnie jak i innych officerów. 
W skardze zawarłem całą prawdę jak to wyglądało - nie miałbym powodu cię oszukiwać, jeśli tak uważasz to niestety nie mam co z tym zrobić. Używanie F11 oraz reszty informacji zawartych w grze obowiązuje jedynie w przypadkach RP (zakaz). Przeważnie takie pościgi kończą się na wpisie, ciebie akurat udało się złapać. Nie rozumiem czemu piszesz tą skargę, zostałbyś złapany prędzej czy później bo byłoby to odnotowane w MDT. 

Miłego dnia.

Edytowane przez DeeLayT*

18 minut temu, DeeLayT* napisał:

zostałbyś złapany prędzej czy później bo byłoby to odnotowane w MDT. 

Ale chodzi o to że dałeś zły przykład kłamiąc lub "domyślając się" że to ja i dzięki temu za to twoje oszukiwanie mam szansę odzyskać pojazd z pp. Swoje odsiedziałem lecz mogę nadal walczyć o te auto. Więc to stwierdzenie nie ma sensu

42 minuty temu, DeeLayT* napisał:

Przewinień było więcej niż tylko jedno, a liczę ci całokształt.

Odwalając na pościgu, za pojazd odpowiadasz ty, jak i za uciekanie przed PD. Nie skłamałem tylko wypowiedziałem się jak to wyglądało z mojej strony.

Zapoznaj się z regulaminem składania skarg.

Mam nadzieje że jesteś świadomy swoich przewinień za które otrzymałeś mandat. Zostałeś ukarany za całość, a nie za skok tj.  Łamanie zasad RP, przekroczenie prędkości, ucieczka przed PD, jazda pod prąd, oraz spowodowanie kolizji. (Więcej nie pamiętam). Jak na moje skarga jest bez sensu i powiązań. Jeśli dobrze widzę, to nie czytałeś nawet regulaminu oraz napisałeś skargę tylko w celach korzyści majątkowych.

Werdykt zostawiam rozpatrującemu skargę członkowi zarządu.

1 minutę temu, DeeLayT* napisał:

regulaminu oraz napisałeś skargę tylko w celach korzyści majątkowych.

Jest powiązanie takie że próbowałeś mi wciskać kit ze skakaniem a nadal tego dowodu nie widzę. Jakie cele majątkowe? po co miałbym pisać i się rozpisywać po jakieś 3k? tu chodzi o to że zachowałeś się nie w porządku i byłem pewien że nie masz na to dowodów bo to po prostu nie byłem ja i ja już jechałem sobie nie wiem gdzie dokładnie bo nie wiem która to godzina była.

YHXmOID.png
 skoro "tutaj skoczyłeś." to podaj mi dowód na to że tam skoczyłem FAKTYCZNIE ja bo to że na blipie jest chłop który stał tam przed wywaleniem się sabry i potem do mnie masz pretensje o nic że to ja skoczyłem. Nie mając dowodu więc oskarżyłeś mnie o coś co nie zrobiłem a w dodatku nie mając na to dowodu proszę cię o dowód już parę razy ale go po prostu pewnie nie masz. Słuchaj chciałem wyjaśnić sprawę z tym skokiem który niby zrobiłem oraz jakimś infernusem którego nawet nie znałem bo na początku myślałem ze mówimy o policyjnym infernusie ale mniejsza. Dlaczego nie pokażesz dowodu całego 5 minutowego bo pisałeś przecież ze masz nagrane 5 minut ostatnie. Moim zdaniem tutaj jest coś nie tak bo skoro oskarżam cię o kłamstwo w sprawie skoków ty dajesz mi dowody na inne rzeczy np takie że jechałem pod prąd itp a ja pisałem skargę bardziej o te skoki i nadal nie mogę się doczekać na ten dowód poproszę zarząd o sprawiedliwe rozstrzygnięcie głównie chodzi o dowód o to że skakałem

Nie mam na to dowodu, po raz kolejny mówię ci że było to przypuszczenie. Działo się tyle, że byłem w 98% pewny że to byłeś ty. Aczkolwiek nie zostałeś ukarany za przypuszczenie tylko za sam pościg. Za taki skok przeważnie jest zpj poparte dowodem. Mówiłem ci tylko, że zostałem kilkukrotnie staranowany przez infka - co również udowodniłem. 

Nie rozumiałeś co ci tłumaczyłem, nie chciałeś też tego wyjaśnić i mówiłeś „wyslij dowód” co dalej robisz. W tamtym momencie jak i teraz nie mam możliwości ci go dać. Resztę przewinień udokumentowałem i wstawiłem wyżej. Na skoki z hopek dowodu nie mam, lecz widziałem że z nich wyskakiwałeś. Nie wiem co ci jeszcze mam powiedzieć, miałem silne przypuszczenia że byłeś to ty i finalnie potwierdziłem twoje miejsce mapą F11 i blipem, do tego doszło MDT ze względu na odwalanie podczas.

Chwilę temu powiedziałeś że będziesz walczyć o te 3k, teraz mówisz że ci nie zależy..? 

Finalnie zostałeś ukarany za pościg oraz wyżej wymienione powody  - a nie za sam skok.

Edytowane przez DeeLayT*

[2021-08-26 22:55:41] [Output] : DeeLayT* [524]: ByÅ‚o nie skakać.  -napiszę znowu to tutaj twierdziłeś że było nie skakać więc miałeś pewność że to ja skakałem i tam pisałeś pare razy

14 minut temu, DeeLayT* napisał:

Działo się tyle, że byłem w 98% pewny że to byłeś ty

[2021-08-26 22:50:50] [Output] : DeeLayT* [524]: WidziaÅ‚em jak skoczyÅ‚eÅ› na pallisades. to czemu twierdziłeś że widziałeś jak skakałem? Nie ma takiego czegoś jak 98% pewny pewny jest się na 100% jedynie co mogłeś to przepuszczać to że to ja tam skoczyłem i dręczyłeś mnie tym w taki sposób że jesteśmy tutaj

[2021-08-26 22:54:44] [Output] : DeeLayT* [524]: Z palisades - tak samo jak wyskoczyÅ‚eÅ›. a tutaj był 100% pewien nie 98%

[2021-08-26 22:53:09] [Output] : DeeLayT* [524]: Widziałem jak lecisz w dół na pallisades

[2021-08-26 22:54:18] [Output] : DeeLayT* [524]: Mam tylko moment z taranu przez inf. - tutaj twierdzisz że masz tylko moment taranu przez infernusa lecz tutaj po jakimś czasie pisałeś:
[2021-08-26 23:13:11] [Output] : DeeLayT* [524]: I nie mam caÅ‚ego nagrania, zapisuje ostatnie 5 min. - skoro pościg trwał niecałe 5 minut to masz prawie połowę pościgu bynajmiej

Dodam tylko że działałeś pod presją i mnie oskarżałeś a w zasadzie byłeś pewny (wynika to po tych logach) o takie rzeczy podczas służby nie mając na to dowodów.

Edytowane przez DeHektor
pod ​​​​​​​Dodam tylko.. dopisałem

Może źle to ująłem podczas interwencji, co nie zmienia faktu że zostałeś ukarany za pościg, a nie za moje przypuszczenia. Pisałem ci że widziałem skok na mapie (Czytaj szybkie przemieszczenie się z górnej drogi na dolną) - Okej, mógł być to mój błąd lecz nic to nie wnosi do skargi bo nie zostałeś za to ukarany. Błędem była dyskusja z tobą, uznałem że masz mało godzin na serwerze i postaram się wszystko wyjaśnić - nie udało się tego niestety załatwić polubownie. Jeśli miałbym takowy dowód, bądź ty byś go miał - nie byłoby nas tutaj. 

Więc nie odwracaj kota ogonem - nie zapisałem pozostałej części powtórki (kończy się na spotkaniu z infernusem)

Wydaje mi się, że wyczerpaliśmy temat - czekam na werdykt.

Edytowane przez DeeLayT*

Dobra wydaję mi się że to wszystko czekam na pytania w stronę moją od zarządu.
Teraz powiem coś od siebie skrócę po prostu. Jechałem sobie meritem no i zaczął się pościg uciekałem przez jakiś czas aż zaczęła się ta akcja on twierdzi że źle to ujął ale pokazywałem logi i tego nie można było inaczej ująć (chodzi o akcję z skokiem którego nie zrobiłem) mniejsza o to że nie wiem dokładnie za co mandat nic nie było pisane za co tylko czy przyjmuję 
i dawał mi go ktoś inny i nie podał powodu itp za co dokładnie
[2021-08-26 22:59:21] [Output] : Kennzzi. [385]: A wiec tak, mandat wynosi 6,100 PLN
[2021-08-26 22:59:27] [Output] : DeHektor [389]: nie mam tyle
[2021-08-26 22:59:30] [Output] : DeHektor [389]: skąd mam mieć
[2021-08-26 22:59:33] [Output] : Kennzzi. [385]: czyli odmowa tak?
[2021-08-26 22:59:43] [Output] : DeHektor [389]: No a co mam zrobić niestety nie mam takiej kwoty
dlatego napisałem tą skargę bo nie wiedziałem czy za ten "skok" dostałem mandat czy nie a jak byłem w więzieniu dostałem Ucieczka przed PD + odmowa mandatu więc nie wiedziałem za co
Pozdrawiam

Mandat dostałeś od Cadeta, jeździł on z Artizo i to oni podliczali ci mandat. Ja nie mam z tym nic wspólnego, to że ci nie podali dokładnych wykroczeń już nie leży po mojej stronie bo to oni cie podliczali.  - Tego nie wiedziałem. 

Ja przez ten czas wstawiałem ci dowody, na które nalegałeś. Poza tym mnie nie zapytałeś, ani nie powiedziałeś że ci nie powiedzieli. Skąd mogłem wiedzieć?

7 minut temu, DeeLayT* napisał:

Mandat dostałeś od Cadeta, jeździł on z Artizo i to oni podliczali ci mandat. Ja nie mam z tym nic wspólnego, to że ci nie podali dokładnych wykroczeń już nie leży po mojej stronie bo to oni cie podliczali.  - Tego nie wiedziałem. 

Ja przez ten czas wstawiałem ci dowody, na które nalegałeś. Poza tym mnie nie zapytałeś, ani nie powiedziałeś że ci nie powiedzieli. Skąd mogłem wiedzieć?

No on siedział obok ciebie w radiowozie a Artizo obok 

16 minut temu, DeeLayT* napisał:

Ja przez ten czas wstawiałem ci dowody, na które nalegałeś. Poza tym mnie nie zapytałeś

8 minut temu, DeHektor napisał:

No on siedział obok ciebie w radiowozie a Artizo obok 

1. Byłem na S2 i prowadziłeś ze mną dyskusje.

2. Nie jestem/byłem odpowiedzialny za podliczenie ciebie, jak i poinformowanie. Nie widziałem też tego. 

3. Odmówiłeś przyjęcia mandatu odrazu, nie zapytałeś jakie są przewinienia. Ani przed, ani po - jak zostałeś ze mną.

Edytowane przez DeeLayT*

11 minut temu, DeeLayT* napisał:

1. Byłem na S2 i prowadziłeś ze mną dyskusje

11 minut temu, DeeLayT* napisał:

Ja przez ten czas wstawiałem ci dowody, na które nalegałeś. Poza tym mnie nie zapytałeś

Temat wyczerpany, jeśli nie rozumiesz że nie jesteśmy robotami to sobie odpuść. 

10 godzin temu, DeeLayT* napisał:

Trzecią sprawą jest to - że nie odgrywałeś uderzeń w lampy etc. (Informacja od jednostki P1)

@Artizo odnieś się do tego.

Co do reszty, @DeHektor twierdzisz, że był to pościg RP, funkcjonariusz udowodnił jazdę pod prąd, po czasie przyznałeś się, że jednak nie do końca odgrywałeś. Nie ma też dowodów, które potwierdzają Twoją wersję. Przypomnę tylko, że pościg RP nie jest równoznaczny z brakiem mandatu/więzienia/autem na pp - to zależy od funkcjonariuszy. Proszę również poprawić wzór i nie pisać kilku wiadomości, a edytować poprzednią bo robi się tu bałagan.

3 minuty temu, deluXe napisał:

@Artizo odnieś się do tego.

Co do reszty, @DeHektor twierdzisz, że był to pościg RP, funkcjonariusz udowodnił jazdę pod prąd, po czasie przyznałeś się, że jednak nie do końca odgrywałeś. Nie ma też dowodów, które potwierdzają Twoją wersję. Przypomnę tylko, że pościg RP nie jest równoznaczny z brakiem mandatu/więzienia/autem na pp - to zależy od funkcjonariuszy. Proszę również poprawić wzór i nie pisać kilku wiadomości, a edytować poprzednią bo robi się tu bałagan.

nie jechałem cały czas pod prąd pisałem że tam mnie zarzuciło a na ss widać już jak zmieniałem pas żeby nie jechać pod prąd skarga była w zasadzie o to że wmawiał mi jakieś skoki których nie było wzoru nie mogę poprawić pisałem w edicie że nie mogłem odgrubić czcionki bo coś się zbugowało.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin