Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na DeeLayT* - oskarżony przez DeHektor

LysyZPereniala
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, DeHektor napisał:

nie jechałem cały czas pod prąd pisałem że tam mnie zarzuciło a na ss widać już jak zmieniałem pas żeby nie jechać pod prąd skarga była w zasadzie o to że wmawiał mi jakieś skoki których nie było wzoru nie mogę poprawić pisałem w edicie że nie mogłem odgrubić czcionki bo coś się zbugowało.

Na powtórce ewidentnie widać jak celowo skróciłeś, do tego wyskakiwałeś na hopkach i skracałeś. Nie odgrywałeś kompletnie nic więc nie był to pościg RP.

Edytowane przez DeeLayT*

4 minuty temu, DeeLayT* napisał:

Na powtórce ewidentnie widać jak celowo skróciłeś, do tego wyskakiwałeś na hopkach i skracałeś. Nie odgrywałeś kompletnie nic więc nie był to pościg RP.

Ale ja mówię o jeździe pod prąd jeżeli chodzi o skracanie to się do tego przyznałem na początku prawie. Skoro uważasz że to nie był pościg RP w porządku rozumiem ale ja cię zgłosiłem głównie od tego co pisałem w opisie sytuacji oraz poniżej na 1 stronie.

Przemyśl sens swojej skargi i się zdecyduj, bo już nie mam pojęcia do czego masz zastrzeżenia. Uciekałeś przed PD i za wszelkie wykroczenia zostałeś ukarany. Rozliczał cię Cadet za pozwoleniem/nadzorem FTO. Przedstawił ci się i mogłeś dopytać a tego, nie zrobiłeś. Skok z pallisades nie został ci udowodniony jak i nie dostałeś za to kary. Takie akcje kończą się przeważnie prawkiem.

Edytowane przez DeeLayT*

1 minutę temu, DeeLayT* napisał:

Przemyśl sens swojej skargi i się zdecyduj, bo już nie mam pojęcia do czego masz zastrzeżenia. Uciekałeś przed PD i za wszelkie wykroczenia zostałeś ukarany. Rozliczał cię Cadet za pozwoleniem/nadzorem FTO. Przedstawił ci się i mogłeś dopytać a tego nie zrobiłeś. Skok z pallisades nie został ci udowodniony jak i nie dostałeś za to kary. Takie akcje kończą się przeważnie prawkiem.

To czemu pisałeś takie rzeczy że skakałem itp jak nie byłeś pewny? Jeśli chodzi o sens to jest taki że nie fajnie oskarżać kogoś jak się nie ma dowodów i nawet nie widziałeś mnie jak skakałeś bo jestem pewny tego. Ja byłem już najprawdopodobniej w okolicach chinatown albo tak jak pisałem byłem tym blipem kierujący się w stronę szpitala. Moja wina jest taka że nie zapytałem za co taki mandat lecz byłeś na S2 a on był w twoim radiowozie pisałem skargę dlatego że poczułem się nie fair i myślałem ze doliczył mi Cadet też ten skok którego fizycznie nie było. Tym bardziej pisałeś te rzeczy że skakałem jak mnie zatrzymaliście i byłem w radiowozie. Człowiek uczy się na błędach ale ja nie jestem tutaj najgorszy wydaje mi się że wina jest po dwóch stronach zbieg niefortunnych zdarzeń do tego niedopatrzenie z mojej strony z tym mandatem. Byłem pewien że poda za co mandat bo zawsze po pościgach tak robili. Następnym razem zacznę nagrywać bo faktycznie one dużo dają. Za moje błędy przepraszam lecz nadal czuję się lekko urażony po sprawie z tym skokiem. Temat do zamknięcia chyba że Artizo chce się wypowiedzieć dać jakieś dowody.
Pozdrawiam

Jak na moje, takie sytuacje mogą się zdarzyć. Pamiętaj że wykonujemy swoją prace na serwerze i czasami się dostanie złej osobie. Co do nagrywania, to szczerze polecam - pisałem to w taki sposób bo wytykałeś mi patrzenie na radar.

Miłego dnia i weekendu życzę! Ze swojej strony mogę ci się dorzucić do wyciągnięcia auta z PP - tak żeby była tzw. „Sztama”. 

Edytowane przez DeeLayT*

Pościg RP nie zawsze oznacza brak kary, w tym przypadku można mieć wątpliwości co do RP granego na tym pościgu.

Jedyne do czego można się przyczepić to fakt zarzucenia Tobie skoku sugerując się blipami na mapie. Funkcjonariusz musi mieć pewność, nie przypuszczenia dlatego @DeeLayT* otrzymuje ostrzeżenie słowne. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin