Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

<> Na sprzedaż pojazdy Mariusza czyli Pony Washington oraz Stanier<>

Matias4747
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model:  Pony
ID:  21711
Pojemność silnika: 1.8
Przebieg pojazdu: +/- 10500km
Dodatki:  hydraulika, felgi (1085), tablica rejestracyjna (CYG VAN), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, radio CB , dodatkowy klucz, LPG 75l  (lampy i licznik pomarańczowe)
Cena: Offki od 450k
Coś od siebie: Rzadko spotykany pojazd, jest ich tylko 15 na serwerze a niektóre są nie aktywne. Pojazd pomieści 4 osoby razem z kierowcą, hydra świetnie współpracuje z tym pojazdem przez co można wysoko wybić swój tył pojazdu. Auta posiada zamontowane głośniki znajdujące się na tyle. Aktualnie zbieram tylko offerty lecz jakaś mnie zadowoli możliwe że sprzedam owy pojazd. Offerty dotyczące pony będe brał pod uwagę tylko pod tym tematem czyli offerty na dsc/mumble/na serwerze nie będą brane pod uwagę.

1. Pony na serwerze posiada XQward
2. Pony na serwerze posiada gracz Pepsi* ostatni raz widziany w grze 
23 czerwca 2021 roku.
3.Pony na serwerze posiada gracz txxccc ostatni raz widziany w grze 9 grudnia 2020 roku.
4.Pony na serwerze posiada gracz BlackSkorpio69 ostatni raz widziany w grze 15 września 2021 roku.
.5. Posiadam ja które ID wynosi 217111
SS'y:

Spoiler

kk9zm3L.pngJqck8ln.png

Model: Stanier
ID: 40481
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: +/- 1050km
Dodatki:  felgi (1079), moduł UP3, niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), przyciemnienie szyb (20%)
Cena: Offerty
Coś od siebie:  Kozacki pojazd 4 osobowy, posiada lampy granatowe . Pojazd wystawiłem poglądowo, jeśli offerta mi się spodoba pojazd zmieni właściciela.
SS’y: 

Spoiler

bCxoOcU.png

Model:  Washington 
ID: 86409
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: +/- 91700km
Dodatki:  felgi (1098), wydech (1018), moduł UP1, moduł UP3, moduł UP4, tablica rejestracyjna (SB MAFIA), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), przyciemnienie szyb (20%)
Cena:  Offerty
Coś od siebie:  Pojazd jest wystawiony poglądowo, zbieram tylko i wyłącznie offki. 
SS’y:  

Spoiler

gpgWaPk.pngKTp4rgq.png

Edytowane przez .Mariuszek.
Zapomniałem że 4 pony na serwie posiada gracz BlackSkorpio69

Godzinę temu, AngelOfDeath napisał:

750k całość.

Za całość to mało a dodam że washington nie jest na sprzedaż tylko zbieram offki, jak chcesz coś kupić to proszę abyś wypisał to tak:
Pony-tyle
Stanier-tyle

5 godzin temu, J0hnny_ napisał:

Co byś powiedział na 200k za Washingtona? :D

Nawet nawet offka

23 minuty temu, Ceglasty. napisał:

Washington 120k ps. na start

Większa offka wyżej

Edytowane przez .Mariuszek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin