Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

moje pierwsze sygnury na forum zrobiłem na Android.

Ziomek.XD
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ok,czyli spróbuje zrobić na GIMP może ładniej wyjdzie trzeba próbować aż wyjdzie ładnie proszę zrozumnieć że 1 raz robię sygnurkę na forum. Albo poszukam apk na androida.A AttackFF ma rację. tak naprawdę zrobiłem to aby co mam zmienić lub dodać.

Ok,czyli spróbuje zrobić na GIMP może ładniej wyjdzie trzeba próbować aż wyjdzie ładnie proszę zrozumnieć że 1 raz robię sygnurkę na forum. Albo poszukam apk na androida.A AttackFF ma rację. tak naprawdę zrobiłem to aby co mam zmienić lub dodać.

Ja zawsze mam rację. Pamiętaj.

Pie**ol gimpa, to jest szit i pic na wodę. Zainstaluj sobie Photoshopa wersje jaką Ci odpowiada, pooglądaj poradniki sobie bo jest ich masa na youtube. Pamiętaj, że liczy się najbardziej jaki masz pomysł na grafikę oraz doświadczenie. Też zaczynałem 4 lata temu i wiem jak to jest ciężko, ale też ciężką pracą dojdziesz daleko, więc próbuj i jeszcze raz próbuj i jeszcze jedno, nie dodawaj samych tekstów na gotową grafikę, zawsze dawaj coś od siebie, baw się kolorami i rób wszystko sumiennie. Powodzenia!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin