Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pomysł co można było by dodać

ngzi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka wszystkim

Mam taki jeden fajny pomysł, niektórzy miłośnicy pościgów może będą się do mnie sapać ale gdyby kary za pościgi, wyścigi, odegranie rp, że jest się z gangu itp. powodowałyby kary nie na godziny w więzieniu, ale dni bądź tygodnie, w więzieniach mogły by znajdować się prace typu produkowanie tablic rejestracyjnych, gotowanie, stolarstwo, bibliotekarz.
Do tego np. frakcja służby więziennej, która pilnowałaby więźniów. W więzieniu mogłoby też toczyć się życie, myślę, że jest to ciekawy pomysł na rozgrywkę w więzieniu oraz na większe przestrzeganie prawa.

Co o tym myślicie?

ja bym nie chciałbym kary na tygodnie ale na godziny zostawmy ale dla mnie praca produkcji numerów rejestracyjnych czy też stolarstwo to musi być ekstra złaszcza na mieście ale nie w więzieniu fajne zobaczę pracę stolarza bo ja z zawodu jestem właśnie stolarzem

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin