Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Rekrutacja do San Andreas Road Assistance 'Kwiecień 2025

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Starszy Administrator

ZhpGlFm.png

Witamy ponownie!

Z dniem dzisiejszym rekrutacja do frakcji zostaje ponownie otwarta!

Krótki opis zajęć pracownika frakcji:

Frakcja San Andreas Road Assistance zajmuje się przeglądem stanu nawierzchni dróg, oświetleń czy oznakowań drogowych etc.. Określaniem potrzeb wpływających na korzyść mieszkańców oraz na ich bezpieczeństwo. Przygotowywaniem planu i dokumentacji remontu, realizowaniem i nadzorowaniem prac w mieście. Odholowywaniem źle zaparkowanych pojazdów oraz takich, które w jakiś sposób utrudniają ruch, odholowywaniem pojazdów z incydentów drogowych, czyt. kolizja, wypadek etc.. Przeciwdziałaniem zagrożeń wpływających na ruch drogowy. Dodatkowo prowadzimy stację kontroli pojazdów, gdzie mieszkańcy mogą sprawdzić stan techniczny swoich samochodów i upewnić się, że spełniają one wymogi bezpieczeństwa. Oferujemy także usługi warsztatowe, w ramach których pomagamy w naprawie usterek pojazdów, wykonywaniu serwisów technicznych oraz przygotowywaniu samochodów do dalszej eksploatacji. Przede wszystkim stawiamy na miłą atmosferę, łatwą komunikację z innymi pracownikami jak i zarządem oraz możliwość poznawania nowych osób do wspólnej gry.

Wzór Rekrutacyjny:

Imię: Tutaj podaj swoje imię.
PID: Tutaj podaj swój PID.
Login z serwera: Tutaj podaj login z serwera.
Nick z serwera: Tutaj podaj swój nick z serwera.
Serial: Tutaj podaj swój numer seryjny (wpisz /serial w konsoli MTA i skopiuj).
Czy pracowałeś/aś kiedyś w jakiejś frakcji na serwerze 4Life, jeżeli tak to w jakiej?: Tak(wymień frakcje)/Nie.
Ilość przegranych godzin na serwerze: Tutaj podaj swoją ilość przegranych godzin na serwerze.
Czy posiadasz komunikator Mumble i Discord?Tak/Nie.
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze?: Tak/Nie (Jeżeli tak, kary należy wyszukać używając swojego serialu a następnie wrzucić w spoiler w formie tekstowej)
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem?: Tak/Nie.
Opisz swój charakter (minimum 5 zdań): Tutaj opisz jaką osobą jesteś, co robisz na co dzień, czym się interesujesz, co lubisz robić, wymagamy minimum 5 rozbudowanych zdań.
Ile czasu poświęcasz na grę dziennie?: Tutaj podaj czas, który poświęcasz na grę na serwerze.
Ile czasu poświęciłbyś na frakcję dziennie? Tutaj podaj czas, który poświęcisz na frakcję.
Dlaczego akurat wybierasz SARA?: Tutaj sam powinieneś/aś wiedzieć co napisać.

Wymagania, które każda osoba pisząca podanie musi spełniać:

Sprawny mikrofon, posiadanie komunikatora Mumble oraz Discord;
 Łatwa integracja wśród pracowników;
 Kultura na wysokim poziomie i chęć pomagania graczom;
 Stosowanie się do wszystkich regulaminów serwerowych;
 Dojrzałość emocjonalna;
● Minimum 100 godzin przegranych na serwerze.

Rekrutacja zostanie zamknięta w momencie, gdy wpłynie do nas wystarczająca ilość podań.
 Jeżeli nie jesteś pewien co do naszej frakcji i nie wiesz, czy nie odejdziesz po kilku dniach - nie składaj podania, tylko zajmiesz komuś innemu miejsce.
Wątek zostanie zamknięty, gdy Zarząd uzna, że wpłynęła wystarczająca ilość podań. Składanie pytań Zarządowi o termin przewidzianych wyników skutkuje dyskwalifikacją.

Podania niezgodne z wymaganiami/wzorem będą automatycznie odrzucane.

Życzymy powodzenia,
Zarząd SARA

Imię: Kamil
PID: 204483 
Login z serwera: JackDrifter
Nick z serwera: wuzek?
Serial: CF9864D307CD63A515718CCF9F5D9944
Czy pracowałeś/aś kiedyś w jakiejś frakcji na serwerze 4Life, jeżeli tak to w jakiej?: Tak, pracowałem w SARA oraz SAFD. 
Ilość przegranych godzin na serwerze: 720h.
Czy posiadasz komunikator Mumble i Discord?Tak.
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze?: Tak. 

Spoiler

19 Grudnia 2021, 18:53 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Jozek. przez IwanMaster, powód: Skok z MC (Dowód dost. Administracji) (Ważne do: 26 Grudnia 2021, 18:53)

Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem?: Tak.
Opisz swój charakter (minimum 5 zdań): Witam, jestem Kamil. Jestem osobą dobrze prosperującą w grupie , umiem działać w natłoku zdarzeń, które mogą powodować stres. Mogę się określić jako osoba, która przyswaja wiedzę bardzo szybko. Mogę dodać, że jestem spokojną osobą, którą ciężko wyprowadzić z równowagi. Na co dzień interesuję się piłką nożną, jednakże w moim życiu coraz częściej można ujrzeć aspekty motoryzacji, która jest najbardziej widoczna od momentu zakupienia swojego wymarzonego auta, które niebawem odwiedzi hamownie z racji iż chciałbym sprawdzić jaką obecnie prosperuje mocą. Obecnie jestem maturzystą, jednak moje przygotowania są na tyle wyczerpujące, że znajdę również sporo czasu na pełnienie służby na serwerze. Wspomniałem wyżej, iż pracowałem w SARA około roku temu, jednak nie przystąpiłem do egzaminu końcowego przez problemy zdrowotne związane z kontuzją kolana oraz przez tamtejsze braki szkolne spowodowane nieobecnościami.
Ile czasu poświęcasz na grę dziennie?: Od 1h do 2h.
Ile czasu poświęciłbyś na frakcję dziennie? Od 1h do 2h. 
Dlaczego akurat wybierasz SARA?: Chciałbym dołączyć do frakcji SARA, ponieważ bardzo podobało mi się, gdy byłem Adeptem ten rok temu jednak przez kwestie zdrowotne nie mogłem się stawić na egzaminie. Podobał mi się cykl pracy wykonywania swoich czynności. Miło spędzałem czas na służbie i bardzo chętnie i skrupulatnie bym do tego wrócił.

Edytowane przez wuzek?

Imię: Kamil
PID: 390556
Login z serwera: szostuu
Nick z serwera: szostuu
Serial: 7EDE738F52469C3E1140E2311619C631 :) 
Czy pracowałeś/aś kiedyś w jakiejś frakcji na serwerze 4Life, jeżeli tak to w jakiej?: Nie.
Ilość przegranych godzin na serwerze: 170h
Czy posiadasz komunikator Mumble i Discord?Tak
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze?: Tak

Spoiler
szostuu mute.png Powód: BK
Nałożone przez: .Mich4U

Od: 28 Marca 2025, 16:32
Do: 29 Marca 2025, 4:32

Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem?: Tak
Opisz swój charakter (minimum 5 zdań): Cześć, nazywam się Kamil. Moim zainteresowaniami pewnie jak większość osób na serwerze jest motoryzacja(głównie samochody japońskie oraz mercedesy). Jestem osoba otwartą na ludzi oraz życzliwa z dużą dozą humoru oraz dystansu do siebie. Pracuje jako dostawca jedzenia w firmie gastronomicznej(nic specjalnego xD), w wolnym czasie lubię sobie pograć w komputer (mta) z kolegami oraz czasami pokopać w piłkę. Raczej jestem łatwym człowiekiem w nawiązywaniu relacji oraz bez konfliktowym i pomocnym jak tylko potrafię. 
Ile czasu poświęcasz na grę dziennie?: 2/3h jak mam wolne to czasem więcej. 
Ile czasu poświęciłbyś na frakcję dziennie? 2h 
Dlaczego akurat wybierasz SARA?: interesuje mnie dbanie o porządek na ulicach oraz odgrywane RP przez tą frakcje, wymiana żarówek, usuwanie plam oleju z jezdni, robienie przeglądów w pojazdach graczy, hamowanie pojazdów graczy oraz myślę najważniejsze dbanie o porządek z pojazdami graczy na parkingach oraz poza nimi.

Edytowane przez szostuu
poprawa serialu

Imię: Radek
PID: 376275
Login z serwera: Szalaskowyy
Nick z serwera: Szarvo
Serial: 24594A5D64FD904A32FDAA6F3B1DD1F2
Czy pracowałeś/aś kiedyś w jakiejś frakcji na serwerze 4Life, jeżeli tak to w jakiej?: Nie
Ilość przegranych godzin na serwerze: 150h
Czy posiadasz komunikator Mumble i Discord?: Tak
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze?: Tak

Spoiler

Zablokowanie możliwości udzielania się na chacie (mute)
Powód: Zakazane skróty
Nałożone przez: mszek
Od: 13 Sierpnia 2024, 21:19
Do: 14 Sierpnia 2024, 9:19

Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem?: Tak, wspominam o hamowni
Opisz swój charakter (minimum 5 zdań):
Jestem osobą sumienną i ambitną, która lubi angażować się w nowe wyzwania. Cenię sobie dobrą organizację pracy i staram się zawsze wykonywać powierzone mi zadania na najwyższym poziomie. Interesuję się motoryzacją oraz mechaniką pojazdową, dlatego praca w SARA wydaje mi się interesującą i wartościową opcją. Na co dzień zajmuję się programowaniem, co nauczyło mnie analitycznego myślenia i skutecznego rozwiązywania problemów. Jestem również osobą komunikatywną i dobrze odnajduję się w pracy zespołowej, co uważam za istotny atut w każdej frakcji.
Ile czasu poświęcasz na grę dziennie?: 2-4 godzin
Ile czasu poświęciłbyś na frakcję dziennie?: 2-3 godziny
Dlaczego akurat wybierasz SARA?:
Zdecydowałem się na SARA, ponieważ frakcja ta idealnie łączy moje zainteresowania z chęcią aktywnej gry na serwerze. Możliwość pracy przy kontroli dróg, odholowywaniu pojazdów oraz prowadzeniu stacji diagnostycznej brzmi jak interesujące i odpowiedzialne zajęcie. Lubię pomagać innym graczom oraz działać na rzecz porządku i bezpieczeństwa na serwerze. Dodatkowo zależy mi na dołączeniu do dobrze zorganizowanej i zgranej społeczności, gdzie panuje przyjazna atmosfera i możliwość rozwijania swoich umiejętności.

Imię: Adrian
PID: 391298
Login z serwera: xtyree
Nick z serwera: marcin1902
Serial: 24B4C2D3C0F716B83B7C36900F92A6B2
Czy pracowałeś/aś kiedyś w jakiejś frakcji na serwerze 4Life, jeżeli tak to w jakiej?: nie
Ilość przegranych godzin na serwerze: 182
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze?: Tak, https://mta4life.pl/kary/?t=0&so=0&so_t=0&s=24B4C2D3C0F716B83B7C36900F92A6B2
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem?: Tak, hamownia
Opisz swój charakter (minimum 5 zdań): Cześć, jestem Adrian, mam 18 lat i uczę się… no. Jestem raczej spokojny, nie lubię robić hałasu wokół siebie. Lubię porządek, prostotę i trzymam się zasad. Mam poczucie humoru. Moim marzeniem jest zostać parkingowym. Może dla innych to dziwne, ale dla mnie to spokój i robienie czegoś konkretnego, nie mam zbyt dużo kar bo, gram od 3 tygodni, pełnił bym swoją służbę jak należy. Bardzo dziękuje za przeczytanie. Pozdrawiam!
Ile czasu poświęcasz na grę dziennie?: 8h
Ile czasu poświęciłbyś na frakcję dziennie? 3h
Dlaczego akurat wybierasz SARA?: Ponieważ lubię pomagać innym graczom i robić coś pożytecznego na serwerze. Zawsze jarało mnie ogarnianie pojazdów, holowanie, naprawy i porządek na drogach.

Edytowane przez marcin1902
mala poprawa

Imię: Marek
PID: 391522
Login z serwera: marek1904
Nick z serwera: marek1904
Serial: CE26007501C1C49D1DCF802B06A34420
Czy pracowałeś/aś kiedyś w jakiejś frakcji na serwerze 4Life, jeżeli tak to w jakiej?: Nie, niestety jestem nowym graczem na serwerze.
Ilość przegranych godzin na serwerze: aktualnie 124.
Czy posiadasz komunikator Mumble i Discord?TAK
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze?: Nie
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem?: Tak. Hamownia
Opisz swój charakter (minimum 5 zdań): Jestem osobą ciekawą świata, lubię próbować różnych rzeczy dlatego też kandyduje do zostania pracownikiem frakcji SARA na serwerze. Jestem raczej spokojny, ale każdy ma swoje granice, jak widać nie mam żadnych kar na serwerze, nie odwalam cieszę się grą. Na co dzień uczę się do matury, ponieważ piszę ją w tym roku w maju. Interesuję się sportem (głównie piłka nożna) oraz motoryzacja. Posiadam prawo jazdy kat b, dlatego też mi łatwiej przestrzegać KRD obowiązującego na serwerze. Jestem też osobą łatwo nawiązującą nowe znajomości, wiec nie będę mieć problemów z integracją z innymi pracownikami we frakcji. Potrafię też sie podporządkować osobą wyżej ode mnie. 
Ile czasu poświęcasz na grę dziennie?: 6-8h dziennie
Ile czasu poświęciłbyś na frakcję dziennie? 2-4h dziennie.
Dlaczego akurat wybierasz SARA?: Będę szczery, grałem na konkurencyjnym serwerze i bardzo chciałem być w właśnie tej frakcji. Dlaczego? Ponieważ podobają mi się działanie w  tej frakcji, odgrywanie różnych akcji RP, odholowywanie aut z parkingów, oraz niepoprawnie zaparkowanych. Uważam również, że praca w tej frakcji jest bardzo interesująca bo na serwerze jest co robić, jest pełno obowiązków które można wykonywać w tym pomaganie innym graczom. Chciałbym spróbować swoich sił w SARA, nie zmarnuje swojej szansy, jeśli ją otrzymam. Dziękuję za przeczytanie. Pozdrawiam marek1904.

Edytowane przez marek1904
dodanie kilka poprawek.

Imię: Wiktor
PID: 273789
Login z serwera: Vansoon
Nick z serwera: Vansoon
Serial: 708C895777558C1D30FF6F68D9992492
Czy pracowałeś/aś kiedyś w jakiejś frakcji na serwerze 4Life, jeżeli tak to w jakiej?: Nie
Ilość przegranych godzin na serwerze: 530

Spoiler

18 Kwietnia 2025, 20:43 >> Wyciszenie gracza Vansoon przez im8yearsold, powód: Brak Kultury. (Ważne do: 18 Kwietnia 2025, 21:43)
19 Marca 2025, 18:40 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Vansoon przez Doktor_Ziemniak, powód: Celowy taran pojazdu pracy, odwalanie pojazdem (Ważne do: 24 Marca 2025, 18:40)
21 Lipca 2023, 16:53 >> Wyciszenie gracza Vansoon przez Mai, powód: BK na G (Ważne do: 22 Lipca 2023, 0:53)

Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem?: Tak, hamownia
Opisz swój charakter (minimum 5 zdań): Cześć, mam na imię Wiktor. Jestem osobą dążącą do swoich celów, ambitną, chętna do kontaktu z innymi ludźmi, oraz spokojną która w wolnym czasie zazwyczaj spędzam czas pasywnie, słuchając muzyki, grając w gry, oglądając filmy/seriale, jeżdżąc na swoim jednośladzie oraz spotykając się z znajomymi. Na co dzień uczęszczam do szkoły (co jest w sumie w tym wieku oczywiste). Interesuję się motoryzacją pod kątem zajawkowym. Do szkoły mechanicznej bym się nie dostał niestety przez problemy zdrowotne.  
Ile czasu poświęcasz na grę dziennie?: 1-2H (czas wolny tzn. weekendy, dni wolne, wakacje ten czas się wydłuża
Ile czasu poświęciłbyś na frakcję dziennie?  1-2H (również zależnie od dnia)
Dlaczego akurat wybierasz SARA?: Lubię pracować i komunikować się z innymi ludźmi jak i im pomagać. Chciałbym pilnować porządku na serwerze jak i wiadomo na parkingach. Od zawsze w grach ciągnie mnie do takich prac miejskich, więc wiem że ta frakcja będzie dobrym początkiem w frakcjach.

Edytowane przez Vansoon

Imię: rafał
PID: 235758

Login z serwera: rafcio12
Nick z serwera: rafcio12
Serial: 92FC3AF6BB37EAE8085D5090F5F245E3
Czy pracowałeś/aś kiedyś w jakiejś frakcji na serwerze 4Life, jeżeli tak to w jakiej?: nie
Ilość przegranych godzin na serwerze: 1398 h

Spoiler

31 Marca 2021, 10:23 >> Wyciszenie gracza rafcio12 przez VenomeQ, powód: Skarga na forum: https://mta4life.pl/forums/topic/244286-skarga-na-rafcio12/ (Ważne do: 31 Marca 2021, 22:23)
24 Lutego 2021, 20:56 >> Wyciszenie gracza rafcio12 przez hoopak, powód: cbk (Ważne do: 24 Lutego 2021, 21:56)
10 Września 2018, 17:50 >> Zabranie prawa jazdy graczowi (Nieznany nick) przez Kacperix3, powód: NWFmM2RkMDIzYzI0MDdjODIwNmMyZGZjN2Q3MDRhYzA= (Ważne do: 5 Czerwca 2021, 17:50)

Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem?: Tak hamowna
Opisz swój charakter (minimum 5 zdań): Witam cały skład frakcji San Andreas Road Assistance  z stej strony rafał mam lat 28  chciałbym sprawdzic swoje siły u panstwa w frakcji i słuzyc dla graczy od gracza  jestem miłosnikem motoryzacji i chałbym dołaczyc do panstwa frakcji i przepraszam za błendy ortograficzne  odemnie to wszystko
Ile czasu poświęcasz na grę dziennie?: 3 godzinki zaleznosci co bede miał do roboty poza gra
Ile czasu poświęciłbyś na frakcję dziennie? 3 godzinki lub dłózej 
Dlaczego akurat wybierasz SARA?: spodobałomi sie w waszej frakcji miły i pomocnych graczy  i pracowników  waszej frakcji chciałbym sprawdzić swoje siły  i spełnic swoje marzenie zostac waszym pracownikem na stałe i spendzac dózo czasu jako pracownik frakcji i  i poza słuzbom pełnic swoją role jako pracownik i jako gracz 

Imię: Marcin
PID: 320187
Login z serwera: juchacz93
Nick z serwera: juchacz93
Serial: 88D545602A245D57AC2852DC9AD4583F
Czy pracowałeś/aś kiedyś w jakiejś frakcji na serwerze 4Life, jeżeli tak to w jakiej?: Nie
Ilość przegranych godzin na serwerze: 765h
Czy posiadasz komunikator Mumble i Discord?: Tak.

Spoiler

2 Lutego 2025, 0:30 >> Wyciszenie gracza juchacz93 przez WarninG., powód: Wysyłanie wulgarnych bindów (recydywa) (Ważne do: 2 Lutego 2025, 12:30)
29 Stycznia 2025, 19:18 >> Wyciszenie gracza juchacz93 przez Wr77zeR*, powód: Wysyłanie wulgarnych bindów. (Ważne do: 30 Stycznia 2025, 1:18)
21 Stycznia 2025, 15:23 >> Wyciszenie gracza juchacz93 przez Michalix*, powód: Obraza gracza, bk. (Ważne do: 22 Stycznia 2025, 3:23)
9 Stycznia 2025, 21:53 >> Wyciszenie gracza juchacz93 przez pomocnik2000, powód: BK w strone gracza, ucieczka z serwera (Ważne do: 10 Stycznia 2025, 12:53)
27 Października 2024, 21:48 >> Zabranie prawa jazdy graczowi juchacz93 przez KavKa*, powód: Jazda pod prąd, celowy taran (Ważne do: 31 Października 2024, 21:48)
21 Października 2024, 20:16 >> Zabranie licencji lotniczej graczowi juchacz93 przez Sheba, powód: Lądowanie helikopterem w miejscu stwarzającym zagrożenie (Ważne do: 22 Października 2024, 8:16)
20 Sierpnia 2024, 23:31 >> Wyciszenie gracza juchacz93 przez mszek, powód: Niestosowne teksty na /g (Ważne do: 21 Sierpnia 2024, 5:31)
19 Sierpnia 2024, 23:59 >> Zabranie prawa jazdy graczowi juchacz93 przez TeKMistrz, powód: Jazda na skróty i pod prąd pojazdem pracy (Ważne do: 20 Sierpnia 2024, 5:59)
19 Sierpnia 2023, 15:51 >> Zabranie prawa jazdy graczowi juchacz93 przez Fepher.ksg, powód: Celowy taran [ dowód u adm ] (Ważne do: 21 Sierpnia 2023, 15:51)
10 Września 2018, 17:50 >> Zabranie prawa jazdy graczowi (Nieznany nick) przez Kacperix3, powód: NWFmM2RkMDIzYzI0MDdjODIwNmMyZGZjN2Q3MDRhYzA= (Ważne do: 5 Czerwca 2021, 17:50)

Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem?: Tak, wspomnę o hamowni
Opisz swój charakter (minimum 5 zdań): Witam, mam na imię Marcin. Pracuję w prawdziwym życiu na Elektrowni. W wolnym czasie uprawiam sport, gram w siatkówkę, oglądam filmy oraz gram w gry. Jestem osobą cierpliwą, oraz pomocną dla ludzi. Nie lubię przemocy
Ile czasu poświęcasz na grę dziennie?: Jak jestem w pracy: (1-3h) Jak mam wolne (2-6h)
Ile czasu poświęciłbyś na frakcję dziennie? (2-4h)
Dlaczego akurat wybierasz SARA?: Nie należałem nigdy do żadnej frakcji, chciałbym spróbować swoich możliwości w SARA. Interesuje Mnie mechanika samochodowa, jestem po szkole Technik Mechnik Samochodowy.

Edytowane przez juchacz93

Imię: Damian

PID: 227411
Login z serwera: UszyBRD
Nick z serwera: UszyBRD

Serial: 583E2AC071665B84D38386EC31A34E52
Czy pracowałeś/aś kiedyś w jakiejś frakcji na serwerze 4Life, jeżeli tak to w jakiej?: Tak, SAMD jako SRM

Ilość przegranych godzin na serwerze: 858h 24min
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze?: 

Spoiler

UszyBRDbany.pngPowód: Obraza administracji
Nałożone przez: PerkuleZ.Od: 3 Lipca 2023, 16:16
Do: 12 Marca 2024, 16:16UszyBRDmute.pngPowód: Obraza administracji (omyłkowa)
Nałożone przez: PerkuleZ.Od: 3 Lipca 2023, 16:15
Do: 12 Marca 2024, 16:15UszyBRDmute.pngPowód: BK
Nałożone przez: Blender.Od: 24 Czerwca 2023, 20:42
Do: 24 Czerwca 2023, 21:12UszyBRD.cuteprawajazdy.pngPowód: Skarga na forum (https://mta4life.pl/forums/topic/346410-skarga-na-uszybrdcute/)
Nałożone przez: zloty113Od: 21 Marca 2023, 21:49
Do: 22 Marca 2023, 21:49UszyBRDprawajazdy.pngPowód: Celowe taranowanie
Nałożone przez: GryczuuOd: 7 Stycznia 2023, 1:05
Do: 8 Stycznia 2023, 1:05UszyBRDmute.pngPowód: Brak kultury
Nałożone przez: VeraXOd: 28 Grudnia 2022, 19:56
Do: 29 Grudnia 2022, 19:56UszyBRDprawajazdy.pngPowód: Łamanie regulaminu giełdy.
Nałożone przez: Chrzano_oOd: 28 Grudnia 2022, 17:15
Do: 28 Grudnia 2022, 23:15UszyBRDmute.pngPowód: Całkowity brak kultury.
Nałożone przez: PenomecoOd: 27 Grudnia 2022, 18:45
Do: 28 Grudnia 2022, 18:45UszyBRDmute.pngPowód: BK do gracza.
Nałożone przez: Chrzano_oOd: 13 Grudnia 2022, 14:53
Do: 14 Grudnia 2022, 14:53UszyBRDmute.pngPowód: BK na /pm
Nałożone przez: Chrzano_oOd: 27 Listopada 2022, 21:19
Do: 29 Listopada 2022, 21:19UszyBRDprawajazdy.pngPowód: Celowy taran + brak zapłaty (dowody u administracji)
Nałożone przez: Matias2525Od: 27 Listopada 2022, 20:51
Do: 28 Listopada 2022, 8:51UszyBRDmute.pngPowód: prowokacje
Nałożone przez: FepherOd: 19 Listopada 2022, 22:29
Do: 20 Listopada 2022, 18:29UszyBRDbany.pngPowód: Wyzywanie członków administracji po nadanej karze.
Nałożone przez: ArtizoOd: 18 Czerwca 2022, 0:44
Do: 16 Września 2022, 0:44UszyBRDprawajazdy.pngPowód: Odwalanie, vdm, wjazd na koszary
Nałożone przez: NexiV.Od: 18 Czerwca 2022, 0:41
Do: 23 Czerwca 2022, 0:41UszyBRDbany.pngPowód: Odwalanie rowerkiem na HQ SAPD, wysyłanie bezsensownych reportów
Nałożone przez: ArtizoOd: 16 Czerwca 2022, 2:07
Do: 16 Czerwca 2022, 6:07UszyBRDmute.pngPowód: używanie zakazanych skrótów
Nałożone przez: FepherOd: 15 Czerwca 2022, 21:35
Do: 17 Czerwca 2022, 21:35UszyBRDmute.pngPowód: BK
Nałożone przez: I_Was_ThereOd: 14 Czerwca 2022, 22:20
Do: 15 Czerwca 2022, 4:20UszyBRDmute.pngPowód: Brak kultury
Nałożone przez: VogelOd: 11 Czerwca 2022, 1:59
Do: 13 Czerwca 2022, 1:59UszyBRDprawajazdy.pngPowód: Odwalanie podczas ucieczki przed PD.
Nałożone przez: Wonder.Od: 10 Czerwca 2022, 23:59
Do: 17 Czerwca 2022, 23:59UszyBRDmute.pngPowód: CBK
Nałożone przez: suszek.dripOd: 31 Maja 2022, 0:58
Do: 2 Czerwca 2022, 0:58

UszyBRD mute.png Powód: BK
Nałożone przez: Sheeker
Od: 1 Kwietnia 2022, 19:34
Do: 2 Kwietnia 2022, 1:34
UszyBRD bany.png Powód: Życzenie śmierci rodzinie gracza.
Nałożone przez: LuKi16
Od: 6 Lutego 2021, 18:51
Do: 16 Lutego 2021, 18:51

Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem?: Tak, hamownia boża
Opisz swój charakter (minimum 5 zdań): No więc jestem ambitną osobą oraz sumienną, lubię pomagać ludziom i wiem, że jestem bardzo zaangażowany w tym, co robię. Na co dzień trenuję na siłowni oraz trenuję MMA.  Uważam również, że łatwo nawiązuję kontakt z graczami, a tym bardziej we frakcji. Bardzo szybko się uczę. Uważam również, że ze mną nie ma nudy. Na ogół jestem osobą spokojną, zrównoważoną oraz uważną na różne prowokację. Umiem zachować zimną krew i nie daję się ponieść emocjom, staram się być opanowany. Największym marzeniem moim jest zrobienie licencji ATPL (jest to licencja lotnicza na samoloty pasażerskie)
Ile czasu poświęcasz na grę dziennie?: 3-4
Ile czasu poświęciłbyś na frakcję dziennie? 2,5h - 3h
Dlaczego akurat wybierasz SARA?: Uważam, że SARA to jedna z ciekawszych frakcji na serwerze. Również do tej frakcji przekonuje mnie to, iż można pomagać nowym graczom. SARA również odpowiada mi dlatego, że się nie siedzi ciągle na bazie tylko cały czas się jeździ po mapie i dba się o porządek na parkingach czy ulicach stanu San Andreas. 

Imię: Igor
PID: 168876
Login z serwera: sixh
Nick z serwera: Lamborghini.
Serial: FDCC0C69D2B3E4B25E074EB9F6C846F3
Czy pracowałeś/aś kiedyś w jakiejś frakcji na serwerze 4Life, jeżeli tak to w jakiej?: Nie.
Ilość przegranych godzin na serwerze: 453 godz. 
Czy posiadasz komunikator Mumble i Discord?: Tak.
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze?: Tak.

Spoiler

27 Grudnia 2024, 14:17 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Lamborghini. przez Sheeker, powód: Spowodowanie kolizji + ucieczka (Dowód dost. adm.) (Ważne do: 28 Grudnia 2024, 2:17)
19 Listopada 2024, 17:41 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Lamborghini. przez kondziolek, powód: Ucieczka od odpowiedzialności po przypadkowej kolizji (recedywa) (Ważne do: 21 Listopada 2024, 17:41)
9 Listopada 2024, 20:42 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Lamborghini. przez Axidus*, powód: Ucieczka od odpowiedzialności po przypadkowej kolizji. (Ważne do: 10 Listopada 2024, 20:42)
27 Października 2024, 18:55 >> Wyciszenie gracza Lamborghini. przez KubiNXooN, powód: Brak kultury. (Ważne do: 28 Października 2024, 2:55)
26 Października 2024, 12:19 >> Wyciszenie gracza Lamborghini. przez NetworkTrouble, powód: Brak kultury (Ważne do: 27 Października 2024, 0:19)
25 Października 2024, 14:47 >> Wyciszenie gracza Lamborghini. przez TeKMistrz, powód: Zakazane skróty. (Ważne do: 25 Października 2024, 20:47)
19 Lipca 2022, 15:28 >> Wyciszenie gracza Lamborghini. przez Kubula, powód: Brak kultury. (Ważne do: 22 Lipca 2022, 15:28)
19 Lipca 2022, 15:27 >> Zabranie licencji lotniczej graczowi Lamborghini. przez Kubula, powód: Blokowanie bramek samolotem. (Ważne do: 22 Lipca 2022, 15:27)
23 Października 2020, 19:24 >> Wyciszenie gracza Lamborghini. przez egzo_11, powód: BK w stronę SAPD (Ważne do: 27 Października 2020, 19:24)
17 Października 2020, 12:17 >> Wyciszenie gracza Lamborghini. przez multeK, powód: CBK po nadaniu kary (Ważne do: 19 Października 2020, 12:17)
17 Października 2020, 12:17 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Lamborghini. przez multeK, powód: taran + odwalanie (Ważne do: 18 Października 2020, 12:17)
24 Czerwca 2020, 13:36 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Lamborghini. przez AqUaZ, powód: skracanie (Ważne do: 24 Czerwca 2020, 14:36)
22 Czerwca 2020, 20:58 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Lamborghini. przez Drasiek, powód: Jazda pod prąd, dm pojazdem (Ważne do: 23 Czerwca 2020, 20:58)
17 Czerwca 2020, 19:16 >> Zbanowanie gracza Lamborghini. przez Placuszek, powód: Jak serwer masz gdzieś, to tutaj nie graj. (Ważne do: 13 Marca 2023, 19:16)
17 Czerwca 2020, 18:13 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Lamborghini. przez Veon, powód: Celowy DM pojazdem (Ważne do: 22 Czerwca 2020, 18:13)
13 Maja 2020, 16:21 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Lamborghini. przez egzo_11, powód: Taranowanie (Ważne do: 15 Maja 2020, 16:21)
11 Maja 2020, 16:01 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Lamborghini. przez TheArasik., powód: Taranowanie //egzo_11 (Ważne do: 11 Maja 2020, 22:01)
22 Kwietnia 2020, 14:17 >> Wyciszenie gracza Lamborghini. przez Kenny, powód: Brak kultury po otrzymaniu kary (Ważne do: 26 Kwietnia 2020, 14:17)
22 Kwietnia 2020, 14:15 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Lamborghini. przez Skipowsky, powód: Celowy taran wszystkiego co się rusza + skracanie //BMA (Ważne do: 25 Kwietnia 2020, 14:15)
7 Marca 2020, 15:43 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Lamborghini. przez AdiZ, powód: Odwalanie (Ważne do: 8 Marca 2020, 15:43)
6 Listopada 2019, 19:02 >> Zbanowanie gracza 
Lamborghini. przez DreeY, powód: Nie mów do mnie "Głupia Kaczko" w raporcie. Dostałeś kare to sie zastosuj. (Ważne do: 5 Marca 2020, 19:02)
6 Listopada 2019, 19:00 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Lamborghini. przez DreeY, powód: Taranowanie //BMA (Ważne do: 8 Listopada 2019, 19:00)
3 Listopada 2019, 18:29 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Lamborghini. przez NVXER, powód: skok z g1 pojazdem pracy (Ważne do: 5 Listopada 2019, 18:29)
1 Listopada 2019, 17:25 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Lamborghini. przez TheArasik., powód: Odwalanie. (Ważne do: 2 Listopada 2019, 17:25)
30 Września 2019, 20:15 >> Zbanowanie gracza Lamborghini. przez _aksyz, powód: Przyszedłeś tutaj odwalać z kolegą/ pomoc w odwalaniu (Ważne do: 30 Października 2019, 20:15)
29 Września 2019, 14:25 >> Wyciszenie gracza Lamborghini. przez Detektyw., powód: zamiana za bana (Ważne do: 6 Października 2019, 14:25)
12 Września 2019, 19:44 >> Zbanowanie gracza Lamborghini. przez Limitless, powód: obraza suporta (Ważne do: 11 Listopada 2019, 19:44)
12 Września 2019, 19:43 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Lamborghini. przez Teddy., powód: Taran (Ważne do: 14 Września 2019, 19:43)
10 Września 2019, 19:23 >> Wyciszenie gracza Lamborghini. przez lcarix, powód: Obraza administracji (Ważne do: 17 Września 2019, 19:23)
10 Września 2019, 19:22 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Lamborghini. przez lcarix, powód: Celowy taran na mechu (Ważne do: 12 Września 2019, 19:22)
7 Września 2019, 19:55 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Lamborghini. przez c0veR, powód: Odwalanie (Ważne do: 9 Września 2019, 19:55)
4 Września 2019, 19:16 >> Wyciszenie gracza Lamborghini. przez Kacperix3, powód: CBK (Ważne do: 6 Września 2019, 19:16)
4 Września 2019, 19:12 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Lamborghini. przez Fantus.<3, powód: taranowanie (Ważne do: 7 Września 2019, 19:12)
2 Września 2019, 16:21 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Lamborghini. przez Kacperix3, powód: Nieustanne odwalanie (Ważne do: 2 Września 2019, 19:21)
23 Sierpnia 2019, 16:45 >> Wyciszenie gracza Lamborghini. przez Axidus*, powód: Zabawa /me (Ważne do: 23 Sierpnia 2019, 21:45)
2 Lipca 2019, 21:25 >> Zbanowanie gracza sixh przez Limitless, powód: clowy taran nauki jazdy /bma (Ważne do: 9 Lipca 2019, 21:25)

Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem?: Tak, hamownia.
Opisz swój charakter (minimum 5 zdań): Jestem osobą charyzmatyczną, pobudzoną do działania, potrafię wpaść na ciekawe i użyteczne pomysły. Przyjaciele i znajomi widzą mnie jako ambitną i szczerą osobę. Uważam się za asertywnego i znam swoją wartość. Ludzie mogą postrzegać mnie jako zbyt oschłego i zawziętego, choć niektórzy mogą uważać to za dobrą cechę mojego charakteru, bycie impulsywnym może również się do tego zaliczać. Twardo stoję za moim zdaniem i ciężko jest je zmienić, więc niektóre osoby mogą to rozumieć jako brak chęci zrozumienia punktu widzenia innych ludzi. Lotnictwo od dawna mnie interesuje i to właśnie z nim wiążę moją przyszłość. Chciałbym w przyszłości zostać pilotem liniowym i latać samolotami pasażerskimi po świecie, jednakże swoją przygodę pragnę rozpocząć od uzyskania licencji pilota szybowcowego. Służby mundurowe również budzą moje zainteresowanie i jeszcze niedawno to właśnie z nimi wiązałem swoją przyszłość, jednak czas pokaże jak potoczą się moje losy.
Ile czasu poświęcasz na grę dziennie?: 1-2h.
Ile czasu poświęciłbyś na frakcję dziennie? Godzina dziennie będzie dla mnie idealną ilością czasu.
Dlaczego akurat wybierasz SARA?: Frakcja SARA budzi we mnie pewną intrygę. Zainteresowały mnie przede wszystkim zadania, które pełni na serwerze. Każdą z jej wyzwań miałem okazję jedynie widzieć okiem obserwatora. Chciałbym móc pomagać innym graczom, wykonywać przeróżne akcje RP w których frakcja SARA jest potrzebna aż od odholowywania pojazdów do przebywania na miejscach wypadków , a przede wszystkim chciałbym dumnie reprezentować ową frakcję.

Edytowane przez Lamborghini.
literówka, zmiana sposobu wyszukania kar - serial zmienił mi się na przestrzeni czasu

Imię: Jakub
PID: 197309
Login z serwera: Nelaczq
Nick z serwera: uselk.1win
Serial: DF4E042652F9D27C331746A96CABF143
Czy pracowałeś/aś kiedyś w jakiejś frakcji na serwerze 4Life, jeżeli tak to w jakiej?: Tak, TSA,SAPD,SAFD
Ilość przegranych godzin na serwerze: 1853
Czy posiadasz komunikator Mumble i Discord?: Tak

Spoiler

24 Lutego 2025, 22:24 >> Zabranie prawa jazdy graczowi uselk.1win przez Sheeker, powód: Odwalanie, jazda na skróty mimo ostrzeżenia. (Ważne do: 25 Lutego 2025, 22:24)
27 Kwietnia 2024, 23:03 >> Zabranie prawa jazdy graczowi uselk. przez spokomichas, powód: Odwalanie + celowy taran (Dowód dost. Administracji) (Ważne do: 1 Maja 2024, 23:03)
9 Marca 2024, 22:01 >> Zabranie prawa jazdy graczowi uselk. przez Kozixon, powód: Celowy taran (Dow. dost. adm) (Ważne do: 13 Marca 2024, 22:01)
27 Stycznia 2024, 22:48 >> Zabranie prawa jazdy graczowi uselk. przez kzedo, powód: Celowe taranowanie, odwalanie. (Ważne do: 1 Lutego 2024, 22:48)
30 Października 2023, 21:52 >> Zabranie prawa jazdy graczowi uselk. przez vanos, powód: Stwarzanie zagrozenia na drodze publicznej (dowód dost. adm) (Ważne do: 31 Października 2023, 3:52)
15 Kwietnia 2023, 23:21 >> Wyciszenie gracza uselk. przez kzedo, powód: BK (Ważne do: 16 Kwietnia 2023, 23:21)
16 Maja 2022, 21:27 >> Wyciszenie gracza uselk. przez IwanMaster, powód: Brak kultury na chacie organizacji. (Ważne do: 17 Maja 2022, 21:27)
4 Kwietnia 2022, 15:02 >> Wyciszenie gracza uselk. przez xAvenes*, powód: Brak kultury (Ważne do: 6 Kwietnia 2022, 15:02)
29 Marca 2022, 17:28 >> Wyciszenie gracza uselk. przez Sheeker, powód: BK (Ważne do: 29 Marca 2022, 21:28)
20 Marca 2022, 16:27 >> Wyciszenie gracza uselk. przez I_Was_There, powód: BK (Ważne do: 20 Marca 2022, 22:27)
6 Marca 2022, 19:42 >> Zabranie prawa jazdy graczowi uselk. przez Matie18, powód: Celowe taranowanie (Ważne do: 7 Marca 2022, 19:42)

Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem?: Tak, hamownia.
Opisz swój charakter (minimum 5 zdań): Witam, jak wspominałem wyżej - nazywam się Jakub i mam 19 lat. Wolne chwilę preferuję spędzać na świeżym powietrzu wraz ze znajomymi, bądź na wykonywaniu innych czynności związanym z moim hobby. Jestem osobą z natury głównie spokojną, miła oraz kulturalną. Staram się unikać jakichkolwiek sprzeczek bądź konfliktów - jeśli takowe wystąpią staram się je załagodzić.
Ile czasu poświęcasz na grę dziennie?: 2/3h
Ile czasu poświęciłbyś na frakcję dziennie? 2h
Dlaczego akurat wybierasz SARA?: Ostatnim czasem śledziłem poczynania frakcji co spowodowało chęć dołączenia do niej. Chciałbym pomagać graczom, którzy takowej pomocy będą potrzebować, wykonywać różnego rodzaju RP oraz pracować w grupie rozwijając swoje umiejętności. 

Imię: Kacper
PID:  224540
Login z serwera: lilkaczka
Nick z serwera: lilkaczka
Serial: 41CE76B888A65B9DA6D8FDEC50E68A63
Czy pracowałeś/aś kiedyś w jakiejś frakcji na serwerze 4Life, jeżeli tak to w jakiej?: Tak - SARA, TSA i SAPD
Ilość przegranych godzin na serwerze: 1129h

Spoiler

11 Marca 2021, 12:36 >> Zbanowanie gracza lilkaczka przez Nudzio., powód: CBK wobec supporta w reporcie (Ważne do: permanentnie)
11 Marca 2021, 12:30 >> Zabranie prawa jazdy graczowi lilkaczka przez BlobsoN*, powód: DM pojazdem//BMA (Ważne do: 18 Marca 2021, 12:30)
6 Marca 2021, 17:01 >> Zabranie prawa jazdy graczowi lilkaczka przez LuKi16, powód: Celowy taran pod prąd. (Ważne do: 9 Marca 2021, 17:01)
2 Marca 2021, 18:26 >> Zabranie prawa jazdy graczowi lilkaczka przez KavKa*, powód: Odwalanie. (Ważne do: 5 Marca 2021, 18:26)
1 Lutego 2021, 17:41 >> Zabranie prawa jazdy graczowi lilkaczka przez Kubula, powód: Celowy DM pojazdem. (Ważne do: 2 Lutego 2021, 17:41)
29 Stycznia 2021, 17:17 >> Wyciszenie gracza lilkaczka przez Broszko, powód: wulgaryzmy (Ważne do: 1 Lutego 2021, 17:17)
23 Stycznia 2021, 22:48 >> Wyciszenie gracza lilkaczka przez Avenged.dev, powód: CBK w strone frakcji SARA. (Ważne do: 28 Stycznia 2021, 22:48)
22 Stycznia 2021, 21:23 >> Wyciszenie gracza lilkaczka przez Verago., powód: BK (Ważne do: 22 Stycznia 2021, 22:23)
19 Stycznia 2021, 19:26 >> Wyciszenie gracza lilkaczka przez Verago., powód: BK (Ważne do: 19 Stycznia 2021, 20:26)
11 Stycznia 2021, 15:42 >> Zabranie prawa jazdy graczowi lilkaczka przez DanielRB, powód: Celowe taranowanie. (Ważne do: 14 Stycznia 2021, 15:42)
6 Stycznia 2021, 17:27 >> Wyciszenie gracza lilkaczka przez Artizo, powód: BK na chacie (Ważne do: 7 Stycznia 2021, 1:27)
11 Grudnia 2020, 20:59 >> Zabranie prawa jazdy graczowi lilkaczka przez Ciastkowy*, powód: Driftowanie na rondzie LV pomimo ostrzeżeń. (Ważne do: 12 Grudnia 2020, 20:59)
6 Grudnia 2020, 18:14 >> Zabranie prawa jazdy graczowi lilkaczka przez Kozixon, powód: PDCP + WNTZ (Ważne do: 8 Grudnia 2020, 18:14)
4 Grudnia 2020, 15:15 >> Zabranie licencji lotniczej graczowi lilkaczka przez Veon, powód: Lądowanie poza lotniskiem (Ważne do: 4 Grudnia 2020, 20:15)
6 Listopada 2020, 16:36 >> Zabranie licencji lotniczej graczowi lilkaczka przez Winter., powód: lądowanie poza lotniskiem (Ważne do: 7 Listopada 2020, 16:36)
24 Października 2020, 13:10 >> Zabranie licencji lotniczej graczowi lilkaczka przez PardonsiK, powód: Lądowanie poza helipadem. (Ważne do: 25 Października 2020, 13:10)
23 Października 2020, 21:45 >> Zabranie prawa jazdy graczowi lilkaczka przez Ecstasy, powód: odwalanie, ucieczka (Ważne do: 26 Października 2020, 21:45)
29 Września 2020, 18:45 >> Zabranie prawa jazdy graczowi lilkaczka przez Limitless, powód: odwalanie (Ważne do: 1 Października 2020, 18:45)
26 Września 2020, 14:38 >> Zabranie prawa jazdy graczowi lilkaczka przez Avenged, powód: Wjazd do salonu (Ważne do: 29 Września 2020, 14:38)
10 Września 2020, 20:57 >> Zabranie prawa jazdy graczowi lilkaczka przez HrazY, powód: Odwalanie (Ważne do: 11 Września 2020, 6:57)

Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem?: Tak, hamownia
Opisz swój charakter: Moją osobę można opisać w trzech słowach: spokojna, przyjazna oraz kreatywna. Lubię pomagać ludziom i rozwiązywać ich problemy. Pracowanie w grupie to dla mnie żaden problem, umiem znaleźć miejsce w grupie oraz wykonać przepisane do mnie zadanie. Kreatywność w mojej osobie ma duże znaczenie, sądzę że to pomoże mi przy ciekawszych rp. Opanowanie to moje drugie imię, podczas konfliktów wolę na spokojnie porozmawiać niż kłócić się od najgorszych i pogarszać sytuację.
Ile czasu poświęcasz na grę dziennie?: minimum 2h
Ile czasu poświęciłbyś na frakcję dziennie? od 2 do 5h, czasami nawet więcej
Dlaczego akurat wybierasz SARA?: Już byłem kiedyś w tej frakcji i wiem jakie zasady panują w strukturze frakcji. Od jakiegoś czasu mam wiele czasu które mogę spędzić na frakcję. 

Edytowane przez lilkaczka

Imię: Mikołaj
PID: 175607
Login z serwera: CZAJJNICZEK
Nick z serwera: Kierowca.Lawety
Serial: 06750DFC8BC2DBA6CDFE937D80ABF143
Czy pracowałeś/aś kiedyś w jakiejś frakcji na serwerze 4Life, jeżeli tak to w jakiej?: Nie
Ilość przegranych godzin na serwerze: 421

Spoiler

8 Czerwca 2024, 0:15 >> Wyciszenie gracza Kierowca.Lawety przez kzedo, powód: BK w wiadomości prywatnej. (Ważne do: 8 Czerwca 2024, 1:15)
1 Czerwca 2024, 19:20 >> Wyciszenie gracza Anterias.elozelo przez .franek, powód: BK (Ważne do: 3 Czerwca 2024, 19:20)
30 Lipca 2023, 0:08 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Anterias.elozelo przez kzedo, powód: Celowe taranowanie graczy, odwalanie (Ważne do: 2 Sierpnia 2023, 0:08)
26 Lipca 2023, 13:09 >> Wyciszenie gracza Saul.Goodman przez Marcysia, powód: BK (Ważne do: 27 Lipca 2023, 13:09)

Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem?:Tak, hamownia
Opisz swój charakter (minimum 5 zdań): Witam, mam na imię Mikołaj. Interesuje się łowieniem ryb, motoryzacją oraz elektryką. W wolnych chwilach oglądam filmy i seriale oraz poświęcam czas moim zainteresowaniom. Jestem osobą spokojną oraz kulturalną. Z każdej trudnej sytuacji potrafię znaleźć wyjście korzystne dla każdego.
Ile czasu poświęcasz na grę dziennie?: 1-3h
Ile czasu poświęciłbyś na frakcję dziennie? 1-2h
Dlaczego akurat wybierasz SARA?: Praca jako członek frakcji SARA wydaje mi się najciekawszą opcją ze wszystkich dostępnych na serwerze. Chętnie będę pomagał innym graczom na serwerze jak i uczestniczył w różnych RP.

Imię: Krzysiek
PID: 176495
Login z serwera: krzysirk
Nick z serwera: Narny_Czyger0
Serial: 7FAFDC7378765514D2E44C78BBB3ED12
Czy pracowałeś/aś kiedyś w jakiejś frakcji na serwerze 4Life, jeżeli tak to w jakiej?: Nie
Ilość przegranych godzin na serwerze: 215h

Spoiler

18 Listopada 2024, 19:54 >> Zabranie prawa jazdy graczowi krzysirk przez NetworkTrouble, powód: Skracanie pracą (Ważne do: 18 Listopada 2024, 20:54)
23 Października 2020, 19:12 >> Zabranie prawa jazdy graczowi krzysirk przez PardonsiK, powód: Celowy taran. (Ważne do: 26 Października 2020, 19:12)
17 Kwietnia 2020, 17:22 >> Zabranie licencji lotniczej graczowi krzysirk przez StivGamer, powód: Lądowanie poza lotniskiem (Ważne do: 18 Kwietnia 2020, 17:22)
10 Września 2018, 17:50 >> Zabranie prawa jazdy graczowi (Nieznany nick) przez Kacperix3, powód: NWFmM2RkMDIzYzI0MDdjODIwNmMyZGZjN2Q3MDRhYzA= (Ważne do: 5 Czerwca 2021, 17:50)

Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem?: Tak, hamownia
Opisz swój charakter (minimum 5 zdań): Uważam się za osobę asertywną, jestem podatny na różne kreatywne ambicje, potrafię się wykazać swoimi umiejętnościami i zainteresowaniami w wielu sytuacjach. Nie boję się konfrontacji z innymi, ludzie postrzegają mnie jako odważną osobę. Znajomi uważają mnie za kogoś do naśladowania, mogę być wzorem dla wielu ludzi. Potrafię być ślamazarny w niektórych sytuacjach, przez co niektóre moje działania się przeciągają. W moim charakterze dominuje wygodnictwo, które można określić jako nonszalanckość. Mogę spełniać wrażenie osoby nieobecnej i ospałej. Pomimo, że nie posiadam, to jestem zainteresowany graniem na instrumentach różnego typu, głównie perkusji, a poza tym to gra na syntezatorze i gitarze elektrycznej. Chciałbym kiedyś grać w jakimś zespole lub założyć własny. Na chwile obecną, marzenia te kolidują się z moim obecnym życiem, czyli programowaniem w szkole.
Ile czasu poświęcasz na grę dziennie?: 1-2h
Ile czasu poświęciłbyś na frakcję dziennie? 1h czasu jest standardową ilością, którą mogę spędzić w frakcji
Dlaczego akurat wybierasz SARA?: SARA jest dla mnie idealnym wyborem, bo chcę pomagać innym oraz utrzymać porządek na parkingach w całym San Andreas. Praca tego typu zachęca mnie do odgrywania RP w formie odholowywania pojazdów oraz brania udziału w wypadkach. Zadania, które wykonuje SARA sprawia, że bycie służbowym jest o wiele ciekawsze.

Edytowane przez Narny_Czyger0
zmiana sposobu wyszukiwania kar

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin