Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Xaczku, oskarżony przez baziu.

baziu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gracz Baziu od dłuższego czasu notorycznie łamie regulamin taryfikatora obowiązującego na parkingu giełdy LV (ten droższy). Regularnie parkuje swój pojazd za ogrodzeniem, w miejscu objętym wyraźnym zakazem postoju. W momencie, gdy zauważa nadjeżdżającą lawetę, natychmiast wsiada do pojazdu i przebywa w nim do momentu jej odjazdu, tym samym celowo uniemożliwiając moją prace. Opisana praktyka była powtarzana dziesiątki razy. Gracz był wielokrotnie upominany  zarówno przeze mnie, jak i przez innych pracowników SARA. Mimo to nadal świadomie ignorował wszelkie uwagi. W związku z brakiem reakcji z jego strony, zdecydowałem się nałożyć na pojazd blokadę. W odpowiedzi gracz rozpoczął celową jazde przód tył, mające na celu utrudnienie podjętych przeze mnie działań. W tej sytuacji skorzystałem z funkcji ręcznego zablokowania pojazdu przy użyciu suszarki. Niestety, nawet to nie przyniosło oczekiwanych rezultatów gracz kontynuował swoje zachowanie.

5 minut temu, Masellko napisał:

Dobrze, więc może zacznijmy od pierwszej kwestii @baziu

W jakim celu celowo stajesz w tym miejscu i prowokujesz pracowników?

Witam, rozumiem, że moja obecność w tym miejscu może być odbierana jako prowokacyjna, jednak chciałbym wyjaśnić, że nie było to moją intencją. Parkowałem pojazd w tym miejscu głównie z wygody i przyzwyczajenia (wiele osób tak parkuje od kilku lat). Nie miałem zamiaru utrudniać pracy żadnemu z pracowników ani łamać regulaminu. Żadnemu z graczy na serwerze nie blokowałem wyjazdu, nie taranowałem - stałem przed słupkiem, który jest postawiony blisko ogrodzenia i jest widoczna pod nim linia. Jeśli moje zachowanie zostało odebrane jako celowa prowokacja, to przepraszam – nie taki był mój zamysł. 

W dniu 10.07.2025 o 16:32, baziu napisał:

jednak chciałbym wyjaśnić, że nie było to moją intencją

@baziu co zatem było Twoją intencją? To nie jest pierwszy raz, kiedy dochodzi do takiej sytuacji z Twoim udziałem, a nagranie, które przedstawiłeś jako dowód, jednoznacznie wskazuje, że nie chodziło Ci o zrozumienie sytuacji, lecz o celową prowokację.

2 godziny temu, Masellko napisał:

@baziu co zatem było Twoją intencją? To nie jest pierwszy raz, kiedy dochodzi do takiej sytuacji z Twoim udziałem, a nagranie, które przedstawiłeś jako dowód, jednoznacznie wskazuje, że nie chodziło Ci o zrozumienie sytuacji, lecz o celową prowokację.

Nie mam żadnych złych intencji – to tylko zwykły postój. Nie zamierzam nikogo prowokować. To frakcja przyjeżdża do mnie, a nie ja do niej. Gdybym blokował wjazd do bazy SARA, można by to uznać za prowokację, ale tego nie robię.

Jeśli rzeczywiście nie masz złych intencji, to przyjmij proszę do wiadomości, że postój w tym miejscu jest zabroniony i zacznij się do tego stosować. Sytuacje z Twoim udziałem w tej lokalizacji powtarzają się notorycznie i nie mogę ich odbierać inaczej niż jako świadome lekceważenie zasad.

Skargę odrzucam. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin