Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika @mrs.mela, oskarżony przez ADIXO

ADIXO
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:  ADIXO
Nick osoby oskarżonej: @mrs.mela
Powód napisania skargi:  W trakcie trwającej premii serwerowej udałem się na kopalnie, gdzie zaparkowałem auto oraz opłaciłem parking na dwie godziny. Jakiś czas później auta już nie było. Jak się okazuje auto zostało wrzucone na pp z powodem: "Pojazd stojący w miejscu pojazdu pracy" na kwote oscylującą na 1.500. Próbowałem dowiedzieć się szczegółów oraz załatwić sprawę polubownie, pisząc do gracza na .pm ale druga strona nie wykazywała najmniejszej chęci na takie zakończenie sprawy. Oczekuje screena, który uargumentuje wystawienie wspomnianego mandatu oraz fakt wrzucenia auta na pp - w przeciwnym razie żądam zwrotu kwoty uiszczoną na poczet opłacenia pp tj. 1,500PLN.

Dowody:  (zdjecie w takiej formie bo cos sie wykrzaczyło i nie mogłem zrobić klasycznego screena ;D

https://imgur.com/a/Xgq0v2O

Dobra rzeczywiście popełniłam błąd w powodzie, ale nie zmienia to faktu ze pojazd nie był opłacony przez 26 minut. Zarówno mandat za ''Brak opłaty parkingowej na parkingu płatnym'' i ''Pojazd stojący w miejscu pojazdu pracy'' wynosi w obu przypadkach 1500 zł. Więc pomyłka nie miała wpływu na ostateczną kwotę mandatu.

Dowód: https://imgur.com/a/SDyAlWs

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin