Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

dziękuje za wspólne 4 lata pobytu na serwerze

PAWELOSS
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

pragnę krótko opisać mój pobyt na serwerze na którym spędziłem sporo czasu licząc w godzinach to równe 3806 godzin spędzone z super osobami których miałem możliwość poznać po frakcje i działanie w akcjach RP gdzie spisywali się świetnie na każdym poziomie wykonywania swoich obowiązków niestety jak większość serwera wie co do niektórych osób mam żal za to co zrobił niestety właścielu serwera nie zamierza przyznać się do błędu serwerowego dlatego też zadecydowałem o usunięciu swoich danych z serwera Zbigniew (dane pobrane z publicznego profilu CEIDG )   zostały naruszone prawa przez komisje spraw frakcyjnych i zarząd frakcji samd w innym wypadku bym nie rezygnował bym z serwera ale niestety sprawy zaszły za daleko  sprawa została zgłoszona do (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (UODO) dziękuje wszystkim słucham za pobyt podczas audycji i działań pracowników safd i sapd i samd która wykonywała swoje obowiązki z Stańdowymi działaniami  chciał bym w szczególności podziękować radiu 4music które przez składane ciągle skargi trzymało mnie w swoich szeregach 
@Milek!
@Orbit
@Desterek(to co powiedziałeś mi na mumblu szanuje i dziękuje że się odważyłeś powodzenia w dalszym rozwoju) 
@TKO_Hugokopter(udanego prowadzenia radia i do usłyszenia będę was słuchać po za serwerem ale od czasu do czasu wpadnę 
@Emialski(dziękuje za przyjęcie mnie w szeregi radia 4music)
@Grzengol(tobie pragnę podziękować za dopuszczenie mnie do egzaminów 2 krotnie w wydłużonym czasie przez problemy zapoznane podczas egzaminu)
@Emialski(dyrektor radia dziękuje ci za egzamin i poświęcony czas na biznes)
@Vort3x.ogfdziękuje za możliwość poznania i działania na radiu 
@Paxerdziekuje za pomoc w prowadzeniu i poznaniu tak świetnej osoby jak ty 
pragnę podziękować każdemu kto gra audycje jak i też wszystkim słucham dziękuje :D  
@ZbyK.ggdziękiuje za wykonanie  mojej prośby mam nadzieje że znajdziesz problem który widzisz ale sam nie jesteś w stanie potwierdzić zgodnie z zapisami danych sprawa zostaje skierowana do sądu 
pragnę na koniec podziękować frakcji SAMD 
@Ivan*
dziękuje że przyznałeś się do naruszenia dóbr osobistych o których już ci mówić nie muszę ale sam już wiesz dobrze  
@VintageSalmondziękuje za współprace i wiele informacji potrzebnym do działań w frakcji SAMD 
@Salvador.dzięki za współprace
@Kameleon.dziękuje za współprace 
nie wymieniam wszystkich  z powodu że dużo by wymieniać ale jeszcze raz dziękuje od czasu do czasu będę bywać na DC 

9 godzin temu, PAWELOSS napisał:

sprawy zaszły za daleko  sprawa została zgłoszona do (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (UODO)

współczuję im, że będą musieli czytać cokolwiek od Ciebie. Ja osobiście ilekroć próbuje zrozumieć Twoje dłuższe wypowiedzi, to zajmuje mi to, znacznie dłużej niż powinno. Mam nadzieję, że mają odpowiedni sztab od czytania takich wniosków, które z językiem polskim mają niewiele wspólnego 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin