Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Groźny wypadek na LVA Freight Depot.

Skipper*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Linie-poziome-z-logiem-i-bez

Witam! Starszy Reporter @Skipper* z Redakcji 4Life News! Zapraszam, do zapoznania się z poniższą relacją!

W dniu dzisiejszym, około godziny 20:30 w dzielnicy LVA Freight Depot w Las Venturas doszło do groźnego wypadku drogowego z udziałem lawety oraz motocykla. Według wstępnych ustaleń laweta poruszająca się po terenie strefy transportowej (wjazdu na teren bazy lawet) zderzyła się z nadjeżdżającym pojazdem jednośladowym, kierowca jednośladu miał 1.6 promila alkoholu we krwi oraz był pod wpływem narkotyku. Siła uderzenia była znaczna, w wyniku czego motocyklista został zrzucony z pojazdu i odniósł poważne obrażenia ciała. Na miejsce natychmiast skierowano jednostkę ratunkową S.A Medical Department oraz patrol policji z Los Santos. Ratownicy udzielili poszkodowanemu pierwszej pomocy, po czym przewieziono go do szpitala w Las Venturas na dalsze badania i rekonwalescencję. Jego stan określany jest jako poważny, ale stabilny. Teren wokół LVA Freight Depot został czasowo zabezpieczony, a ruch w obrębie strefy logistycznej był utrudniony. Patrol S.A Police Department prowadzi czynności mające na celu ustalenie dokładnych przyczyn wypadku.

tvVYbRt.gif

Udało mi się przeprowadzić wywiad z funkcjonariuszem S.A Police Department, który przebywał na miejscu zdarzenia!

S - Skipper*

J - Januszz*

S: Witam. Starszy Reporter Skipper* z Redakcji 4Life News. Mogę zadać funkcjonariuszowi kilka pytań?
J: Uszanowanie, z tej strony Police Officer III Januszz* z Police Department of San Andreas.

S: O której doszło do miejsca zdarzenia?
 J: Jeśli chodzi o dokładną godzinę wydarzenia, to doszło o 20:30.

S: Która służba była pierwsza na miejscu?
J: Jako pierwsze służby zjawiła się jednostka ratownicza S.A Medical Department, która błyskawicznie przeszła do swoich czynności, a następnie nas zawiadomiła.

S:Czy podczas interwencji, nie doszło do komplikacji?
J: Podczas tego wypadku, osoba, która potrąciła motorzystę, nie bała się i z biegiem poszła na ratunek poszkodowanemu oraz właśnie to kierowca Lawety zawiadomił służby SAMD.

S: Co zaleca funkcjonariusz czytającym, aby nie dochodzić do takich sytuacji?
J: Jeśli chodzi o nasze zalecenia, to przekonujemy, aby nie bać się, reagować na Takie typu sytuacja nieważne czy bierzemy udział w wypadku, czy nie ważne jest to, aby zareagować i się nie bać, gdyż takim zachowaniem możemy uratować komuś życie.

S: Z mojej strony to tyle, dziękuję za uwagę!
J: Również dziękuję. Pozdrawiam Czytelników!

Dziękuję za uwagę! Zapraszam do śledzenia subforum Redakcji 4Life News!

9m4k2YE.png
Autoryzował: @bartoszek.

Przyjemna do przeczytania relacja, wykonana tak, że można by to gdzieś w RMFie usłyszeć, super :D

Godzinę temu, Eatsy napisał:

prosze nie oczerniać wydmuchałem tylko 1.4 promila 

wtedy czy moze teraz po jakimś czasie? xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin