Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy KSF

gorzolek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowna Komisjo Spraw Frakcyjnych

W dniu 31.03.2025 zostałem wpisany na czarną listę Komisji Spraw Frakcyjnych. Zarówno wtedy, jak i teraz po upływie dziesięciu miesięcy proszę o ponowne rozpatrzenie mojej apelacji o zdjęcie mnie z tej listy.

Nie będę udawać, że wszystko było idealnie. Miałem wcześniej kary i to przyznaję. Z czasem zauważyłem swoje błędy. Od początku 2026 roku pracuję nad sobą. Staram się być kulturalny, nie szukam konfliktów i trzymam się zasad. Unikam zbędnych sporów i skupiam się na spokojnej, pozytywnej grze.

Na czarną listę trafiłem dlatego, że pełniłem znaczącą rolę na innym serwerze RPG i jednocześnie byłem członkiem frakcji Transport of San Andreas. Nie miałem złych intencji. Nie zapoznałem się dobrze z obowiązującymi zasadami przed objęciem tej roli i źle oceniłem sytuację. Nie chciałem oszukiwać ani świadomie łamać regulaminu.

Z perspektywy czasu widzę, że powinienem był zachować większą odpowiedzialność i dokładniej sprawdzić wymagania. Gdybym wiedział, że taka rola jest niedozwolona podczas przynależności do frakcji, na pewno bym tego nie zrobił.

Traktuję tę sprawę jako ważną lekcję i naprawdę zależy mi na naprawieniu błędu. Biorąc pod uwagę wielkie szkody jakie moje działanie wyrządziło serwerowi, proszę o życzliwe i sprawiedliwe rozpatrzenie mojej prośby. Zapewniam, że w przyszłości będę przestrzegać regulaminu i pracować rzetelnie oraz z zaangażowaniem na rzecz Transport of San Andreas.

Z wyrazami szacunku

gorzolek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin