Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Dyrektorem Studia Filmowego Makgor.WPL

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witam, z tej strony Starszy Redaktor @XKrakroX z Redakcji 4Life News! Zapraszam was do przeczytania wywiadu z Dyrektorem Studia Filmowego @Makgor.WPL

5D4B3bb.png

rEZS9WI.gif

5D4B3bb.png

X - XKrakroX
M - Makgor

5D4B3bb.png

X - Witam, z tej strony Starszy Redaktor XKrakroX z Redakcji 4Life News. Czy zechciałbyś udzielić wywiadu?
M - Siemanko, w sumie czemu nie?

X - Świetnie! W takim razie na sam początek opowiedz coś o sobie.
M - Jestem Jakub, mam 20 lat a na serwerze znacie mnie jako Makgor.WPL. Z zawodu jestem grafikiem komputerowym oraz poligrafem. Na co dzień pracuje w agencji reklamowej, tworzę grafiki, ale też buduje reklamy od podstaw. Moimi największymi zainteresowaniami są samochody, podróże samochodowe oraz rowerowe, interesuje się również koszykówką, ale to tak bardziej rekreacyjnie. Natomiast moim marzeniem jest zbudowanie własnoręcznego kampera z busa i objechanie nim całej Europy wraz z dziewczyną.

X - Rozumiem. Co najbardziej lubisz robić w wolnym czasie?
M - W wolnym czasie lubię sobie wyjść ze znajomymi, pogrzebać przy moich samochodach na podwórku, pograć w gry, natomiast najbardziej to lubię czytać książki ewentualnie słuchać podcastów o tematyce kryminalnej.

X - Skąd pomysł na granie w MTA? Ktoś ci powiedział o tym, że istnieje coś takie, jak to wyglądało?
M - Pomysł narodził się sam tak naprawdę z nudy. O istnieniu MTA nie wiedziałem natomiast, oglądałem jakieś stare filmiki, gdzie ludzie grali na SAMP. Po kilku latach z nudy stwierdziłem, że też spróbuje.

X - Jak trafiłeś na serwer 4Life?
M - Na 4Life trafiłem przypadkowo. Wszedłem w MTA zaraz po zainstalowaniu i w wyszukiwarce serwerów wpisałem bodajże słowo "Polski". Wyskoczyło kilka serwerów, które były dosyć aktywne szybko, dodałem do ulubionych i testowałem po kolei.

X - Na serwerze przegrałeś ponad 3896 godzin. Nie uważasz tego czasu za zmarnowany?
M - Szczerze? Nie uważam tak, były to najlepsze chwile, jakie spędziłem na serwerze. Pamiętajmy o tym, że moje konto powstało w 2018r.

X - Jaki aktualnie posiadasz majątek na serwerze?
M - Ciężko stwierdzić mój majątek głównie przez większość czasu opierał się na samochodach na ID, które ostatnio dosyć spadły z ceny, aczkolwiek mnie to nie zniechęca do dalszej gry, ale gdybym miał tak, szacować w przybliżeniu myślę, że 4kk na spokojnie.

4nrF60D.png

lOw5aAy.gif

4nrF60D.png

X - Planujesz przynależeć do administracji serwerowe?
M - Ciekawe pytanie, aczkolwiek nie. Mam mało czasu na granie ostatnim czasem, a nie chce zabierać miejsca osobie, która naprawdę fajnie by skorzystała z tego. Aczkolwiek zobaczymy, co przyniesie czas.

X - Dlaczego akurat TSA wybrałeś?
M - Czuje się tutaj swobodnie. Mam paru znajomych tutaj, ale głównie dlatego, że lubię sobie poznawać nowe osoby i im w jakiś sposób pomagać.

X - Jak się podoba w TSA, jesteś aktualnie na randze Doświadczony Kierowca, jak to wygląda od środka?
M - Bardzo mi się podoba. Jak to wygląda od środka? Tak samo, jak i od zewnątrz hah stoimy na postojach i czekamy, aż ktoś będzie potrzebował naszej usługi. Podjeżdżamy, zabieramy, zawozimy i wracamy.

X - Dobrze, obecnie przynależysz do Studia Filmowego, jako Lider, opowiedz skąd pomysł na właśnie Studio?
M - Ciężko stwierdzić, aczkolwiek od zawsze miałem jakąś bujną wyobraźnię, do filmów dlatego tam poszedłem. A liderem zostałem w sumie niespodziewanie.

X - Jakie są twoje obowiązki jako lider owego biznesu?
M - Moimi obowiązkami jest dbanie o wspólne dobro pracowników. Zarządzanie biznesem, jak i jego pracownikami we właściwy sposób. Jak i wiele innych, ale nie chce zbytnio zdradzać szczegółów.

4nrF60D.png

Liiskxh.gif

4nrF60D.png

X - Jesteś Liderem organizacji Weterani Żelaźni, co skłoniło Ciebie do przejęcia tej właśnie organizacji?
M - Od zawsze chciałem posiadać własną organizację. Nadarzyła się ku temu okazja, bo poprzedni lider odchodził z serwera. Więc go przejąłem z myślą o reaktywacji, niestety moi znajomi troszkę mnie wystawili i póki, co nie zapowiada się, żeby została reaktywowana.

X - Jakie jest twoje marzenie na 4Life? Może jakaś ranga we frakcji, administracji? A może pojazd?
M - Moje marzenia względem tego, co było, gdy po raz pierwszy wszedłem na serwer, zostały spełnione w prawie 100%, ale abym je osiągnął, musiałbym, zakupić pojazd Sandking. Tak poza tym to chciałbym jeszcze zrobić w końcu projekty furek, które, póki co kiszą się w przechowalni.

X - Dobrze, to wszystkie pytania, które dla ciebie przygotowałem. Bardzo dziękuje ci za poświęcony czas, chciałbyś kogoś pozdrowić?
M - Dziękuję również, korzystając z okazji, chciałbym pozdrowić @dzik2k.WPL, @Skipper*, @Bienieq, @|Diesel|, moich meritowych braci @Merpf i @homar.prod, największego cejota @norsek, Vecne @Wr77zeR*, @Sheeker, @LoliCaretaker, poza tym chciałbym pozdrowić cały Biznes Studia Filmowego 4life oraz cała frakcje Transport of San Andreas.

4nrF60D.png

Dziękuje za przeczytanie wywiadu! Mam nadzieje, że się spodobał, zapraszam do obserwacji subforum Redakcji 4Life News!

4nrF60D.png

HDOMy0J.png
Autoryzował: @bartoszek.

pTwv4Dc.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin