Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Generałem Brygady HeBe

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witam, z tej strony Starszy Redaktor @XKrakroX z Redakcji 4Life News! Zapraszam was do przeczytania wywiadu z Generałem Brygady z S.A.A.F @HeBe

5D4B3bb.png

Ay3m1ug.gif

5D4B3bb.png

X - XKrakroX
H - HeBe

5D4B3bb.png

X - Witam, z tej strony Starszy Redaktor XKrakroX z Redakcji 4Life News. Czy zechciałbyś udzielić wywiadu?
H - Tak, chętnie udzielę Ci wywiadu!

X - Świetnie! W takim razie na sam początek opowiedz coś o sobie.
H - Nazywam się HeBe, mam aktualnie 21 lat i pracuję w handlu.

X - Rozumiem. Co najbardziej lubisz robić w wolnym czasie?
H - Najbardziej lubię odpoczywać, wypić zimne  piwko oraz obejrzeć dobry film.

X - Skąd pomysł na granie w MTA? ktoś ci powiedział o tym że istnieje coś takie, jak to wyglądało?
H -  Jeśli dobrze pamiętam to w 2014 męczyłem swojego starszego brata, aby zainstalował mi SAMP'a bo dużo oglądałem filmików z tej platformy. Pewnego dnia wróciłem ze szkoły i zauważyłem, że mam zainstalowane MTA. (Kc Braciszku <3)

X - Jak trafiłeś na serwer 4Life?
H - Szczerze? Przypadkowo. Zacząłem swoją grę tutaj z moim kolegom z podstawówki w 2017 roku i ciągnie się ta rozgrywka aż do teraz.

X - Na serwerze przegrałeś ponad 2451 godzin. Nie uważasz tego czasu za zmarnowany?
H - Większość tych godzin zrobiłem na frakcji, czy żałuje? Nie, poznałem przez ten czas znakomitych ludzi, z którymi mam kontakt prywatnie.

X - Jaki aktualnie posiadasz majątek na serwerze?
H - Aktualnie mój majątek oscyluje w okolicach 3kk.

4nrF60D.png

j7gQl6i.png

4nrF60D.png

X - Planujesz przynależeć do administracji serwerowe?
H - Kiedyś tak, teraz już nie. Nie mam na to czasu.

X - Dlaczego akurat SAFD wybrałeś?
H - SAFD wybrałem z tego powodu, że jest jedną z ciekawszych frakcji na serwerze. Ostatnimi czasy nudziłem się na serwerze więc, postanowiłem dołączyć i spróbować swoich sił.

X - Wcześniej byłeś we frakcji SAPD, dlaczego odszedłeś?
H - Postanowiłem odejść, ponieważ nie podobało mi się zarządzanie tą frakcją, atmosfera i sytuacje "ręka rękę myje". Jest to temat rzeka i wole się tutaj nie wypowiadać :)

X - Jak się podoba w SAFD, jesteś aktualnie na stopniu Strażak Elew. jak to wygląda od środka?
H - Aktualne wrażenia  są bardzo zadowalające, poznałem już wiele fajnych osób, z którymi fajnie spędza się czas na służbie. A co do pytania, jak to wygląda od środka to dużo szczegółów, nie mogę zdradzać lecz, jako akademicy staramy się działać na terenie SA dbając o bezpieczeństwo graczy na serwerze. Kadra szkoleniowa SAFD jest na bardzo wysokim poziomie i potrafią przekazywać wiedze. Mogę to stwierdzić, bo sam byłem szkoleniowcem i wiem jaka ciężka praca spoczywa w roli szkoleniowca.

X - Dobrze, obecnie przynależysz do San Andreas Armed Forces, jako Generał Brygady, opowiedz skąd pomysł na właśnie Wojsko?
H - Do wojska zachęcił mnie @Mai w 2023 roku, byłem już wcześniej dwa razy w wojsku i nie byłem wtedy przekonany do niego, ale stwierdziłem, że dam trzecią szansę :D.

X - Jakie są twoje obowiązki jako członek zarządu owego biznesu?
H - Jako członek zarządu moim zadaniem jest dbanie o porządek, pilnowania dyscypliny służbowej oraz kontroli żołnierzy. Również jestem dowódcą Jednostki Wojskowej AGT gdzie, spoczywa na mnie obowiązek przygotowania, Operatorów Sił Specjalnych do gotowości bojowej.

4nrF60D.png

DD0bExR.png

4nrF60D.png

X - Obecnie nie przynależysz do żadnej organizacji dlaczego? Żadna nie przykuła twojej uwagi, czy jak to wygląda? 
H - Organizację nie są dla mnie, są zbyt nudne i jakoś nigdy nie byłem do nich nastawiony.

X - Jakie jest twoje marzenie na 4Life? Może jakaś ranga we frakcji, administracji? A może pojazd?
H - To co chciałem za dzieciaka grając na 4lifie, już osiągnąłem więc nie mam już żadnych marzeń.

X - Dobrze, to wszystkie pytania które, dla ciebie przygotowałem. Bardzo dziękuje ci za poświęcony czas, chciałbyś kogoś pozdrowić?
H - Dziękuje za zaproszenie do wywiadu.  Chciałbym pozdrowić cały biznes SAAF oraz frakcje SAFD w szczególności: @Mai, @Kamilube, @Venomus, @Januszz*, @p3gani, @Wr77zeR*, @Greyna.gg, @TeKMistrz, @krecikoo, @WhitePL, @hykio, @Ulgi, @Sancte_Padre, @Argen, @LuKi16, @Voxber, @Kirkov, @hrs187, @Cyrkvs, @macias187, @Matias2525, @Ivan_Szeroki, @Chorywacja oraz @skiusz

4nrF60D.png

Dziękuje za przeczytanie wywiadu! Mam nadzieje że się spodobał, zapraszam do obserwacji subforum Redakcji 4Life News!

4nrF60D.png

HDOMy0J.png
Autoryzował: @og.ruddyy0

pTwv4Dc.png

Edytowane przez XKrakroX

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin