Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Supportem TheLeon!

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witajcie! Sekretarz Redakcji @kvmykk.ogf Redakcji 4Life News z tej strony. Zapraszam do przeczytania wywiadu z Supportem @TheLeon!

5D4B3bb.png

9ac739C.gif

5D4B3bb.png

k - kvmykk.ogf
TL - TheLeon

5D4B3bb.png

k: Hejka, Sekretarz Redakcji kvmykk.ogf, Redakcja 4Life News. Poświęciłbyś mi trochę swojego czasu na udzielenie wywiadu?
TL: Siema, chętnie ci poświęcę trochę czasu na wywiad.

k: Świetnie! Na początek chciałbym, abyś opowiedział nam coś o sobie, o tym, czym się interesujesz bądź też czym zajmujesz się na co dzień.
TL: Na początek powiem, że nazywam się Kuba i mam 23 lata. Na co dzień zajmuję się fotografią, robię to bardziej hobbistycznie niż zawodowo, ale czasami coś tam wpadnie do kieszeni. Od 10 lat interesuję się akrobatyką i kolekcjonowaniem zestawów LEGO.

k: Czy posiadasz jakieś cele bądź też marzenia, do których osiągnięcia dążysz w życiu?
TL: Moim celem i marzeniem jest kupienie działki w leśnej okolicy na Mazurach lub w górach i postawienie tam małego domku, w którym bym mieszkał.

5D4B3bb.png

U5h0gY9.gif

5D4B3bb.png

k: Okej, przejdźmy do sceny MTA. Pamiętasz, kiedy rozpocząłeś rozgrywkę i co skłoniło Cię do rozpoczęcia gry w MTA, jak i na 4Life?
TL: Było to 26 grudnia 2015 roku, gdy mój przyjaciel @gus zaproponował mi zagranie na tym serwerze.

k: Jakbyś opisał swoje początku na serwerze? Gdy zaczynałeś tu rozgrywkę, myślałeś, że zostaniesz na tym serwerze, ale tyle poświęconych godzin?
TL: Zaczynałem tak jak każdy z nas, czyli jak cejot z jednym pojazdem, i grałem sobie z przerwami. Dopiero w grudniu 2024 roku zacząłem grać codziennie.

k: Od twojego momentu, kiedy pierwszy raz pojawiłeś się na serwerze, minęło już ponad 10 lat. Jak opisałbyś tę różnicę? Jak bardzo zmienił się serwer, jak zmieniła się społeczność?
TL: Dużo nie pamiętam z tamtych lat, ale zauważyłem, że serwer się zmienił na lepsze, trochę nowych prac doszło, parę zostało usuniętych. Nie jestem w stanie opisać jak się zmieniła społeczność, miałem wtedy kontakt tylko z paroma osobami.

k: W porządku, znajdujesz się aktualnie we frakcji S.A. Road Assistance na randze Koordynatora. Co możesz opowiedzieć o tej frakcji, jak wyglądają tam twoje zadania?
TL: Zgadza się, moim zadaniem jest głównie ogarnianie porządku na ulicach i pomaganie graczom w potrzebie. Często też przesiaduję na stacji kontroli pojazdów, aby zmieniać kolory pojazdów frakcyjnych, sprawdzać osiągi i historię pojazdów oraz ich stan techniczny.

k: Nie da się nie zauważyć, że to jednak z najwyższych rang pracowniczych. Ile zajęła ci droga do owej pozycji?
TL: Jestem we frakcji od 1 lutego 2025 roku, więc wbicie tej rangi zajęło mi 13 miesięcy.

k: Czy oprócz podstawowych zadań pracownika posiadasz jakieś dodatkowe zajęcia?
TL: Tak, jestem szkoleniowcem.

k: Okej, czy podczas swojej kariery znajdowałeś się w innych frakcjach?
TL: Nie, SARA to moja pierwsza frakcja.

k: Myślałeś zatem może o odejściu ze S.A. Road Assistance i poznaniu nowych horyzontów? Czy też uważasz, że to frakcja, w której zostaniesz już do końca?
TL: Uważam, że to jest ta frakcja, w której chciałbym zostać do końca.

k: Rozumiem, zatem przejdźmy dalej. Biznes Buildings4you a w niej ty, jako Nowy Agent. Co możesz nam powiedzieć o tym biznesie jako początkujący pracownik?
TL: Jako nowy agent w Buildings4you postrzegam ten biznes jako pomoc klientom w znalezieniu odpowiedniej nieruchomości. Pomaga w zdobyciu doświadczenia i poznaniu rynku nieruchomości.

k: Wiążesz z tym biznesem swoją przyszłość, czy to raczej przejściowy epizod?
TL: Tak, jestem tu głównie dla osób, które są w tym biznesie, niż dla samych transakcji. Nie będę ukrywał, handlarzem jestem słabym.

k: Super, w ostatnich wynikach rekrutacji do grona ekipy mogliśmy ujrzeć twój nick. Opowiedz nam, co czułeś, gdy dowiedziałeś się, że udało Ci się dostać do grona ekipy jako nowy Support?
TL: Kiedy dowiedziałem się o wynikach rekrutacji, poczułem lekką satysfakcję i zaszokowanie, bardziej mxlk zareagował niż ja. Dopiero potem do mnie bardziej dotarło, co się stało, po tym jak dostałem spam w wiadomościach prywatnych.

k: Jak oceniłbyś swoje pierwsze dni na randze? Zastałeś to, czego się spodziewałeś, czy jednak nowa sytuacja zaskoczyła Cię?
TL: Na początku było dobrze, teraz jest trochę krucho, ponieważ nie mogę złapać żadnego reporta przez cały dzień, ale tak to spoko jest. Pozdro @kryser.

k: Jest jeszcze organizacja Hooligans, a w niej ty, na randze UnderBoss. Co możesz opowiedzieć nam o owej organizacji?
TL: Dołączyłem do organizacji 14 grudnia 2024 po tym, jak wróciłem do gry z moim przyjacielem @gus. Bardzo mi się podoba ta organizacja i ludzie, którzy w niej są.

k: Na czym polegają tam twoje obowiązki jako UnderBoss?
TL: Aktualnie nie mam konkretnie ustalonych obowiązków. Czasami sobie uzupełnię forum lub awanse.

k: Czy uważasz, że serwer przyniósł ci konkretnych przyjaciół, na których można polegać?
TL: Tak, uważam, że serwer pozwolił mi poznać kilka osób, na których mogę polegać. Dzięki wspólnej grze i rozmowom zbudowaliśmy relacje, które wykraczają poza zwykłą znajomość z serwera.

5D4B3bb.png

lUuCocz.gif

5D4B3bb.png

k: W porządku, udało Ci się osiągnąć na serwerze coś jeszcze?
TL: Tak, poza poznaniem ludzi udało mi się też lepiej poznać działanie serwera i zaangażować się w jego społeczność. Staram się pomagać innym i aktywnie uczestniczyć w tym, co się tutaj dzieje.

k: W takim razie czy posiadasz jeszcze jakiś cel, marzenie związane z serwerem, które chciałbyś osiągnąć?
TL: Posiadam cel w postaci posiadania 1000 pojazdów. W tym miejscu chciałbym podziękować dwóm moim kolegom, @w1ruwa i @mengelke, za ogromną pomoc w poszukiwaniu pojazdów. 

k: Przez te ponad 10 lat udało Ci się przegrać na serwerze blisko 2300 godzin. Jak oceniłbyś ten spędzony czas na serwerze? Jak czujesz się z faktem, że tyle cennych godzin twojego życia pozostawiłeś w grze?
TL: Można powiedzieć, że te godziny wbiłem w 1,5 roku. Nie żałuję ani jednej godziny przez to, że poznałem tu tak ogromną ilość wspaniałych osób.

k: Gdyby nie 4Life, gdzie spędziłbyś te wszystkie godziny?
TL: Zgaduję, że w innych grach wymienionych niżej.

k: Powoli zbliżamy się do końca, także będzie kilka spokojniejszych pytań. Pochwalisz nam się, jak aktualnie wygląda twój garaż i ile aut zdobyłeś przez te dziesięć lat?
TL: Z ciekawszych pojazdów to posiadam Banshee, Elegy, Savanne, Cadrone i Gamme. Aktualnie posiadam 217 takowych pojazdów.

k: Imponująca liczba. Na ile wyceniłbyś swój majątek po tylu godzinach grania?
TL: Ciężko mi jest wycenić te wszystkie pojazdy, ale strzelam coś w okolicach 4.5kk.

k: Posiadasz jakieś wymarzone auto, które chciałbyś zdobyć?
TL: Tak, jest to Turismo.

k: Super, odchodząc od tematu MTA, zdarza Ci się jeszcze grać w inne gry?
TL: Tak, gram w CS2, Elite Dangerous, Battlefield 6 i aktualnie to na tyle, ponieważ nie mam miejsca na inne gry przez ilość clipów.

k: Jakiej muzyki słuchasz na co dzień?
TL: Wszystkiego, co popadnie, głównie stare polskie i amerykańskie piosenki z lat 1980–2010, unikam Skolima i Kizo, bo po prostu mi to nie siedzi.

k: Złota myśl, którą chciałbyś dziś przekazać innym?
TL: Warto być w porządku wobec innych i mieć do nich szacunek.

k: Świetnie, niestety, to już pora na koniec naszej rozmowy. Chciałbyś pozdrowić kogoś na koniec?
TL: Chciałbym pozdrowić całą frakcję SARA, Administrację, organizacje Hooligans oraz @Bulis, @mxlk, @F4LL3S, @dodzi77, @Sopel, @Gluestick, @Operator_Taczki69, @JacaPraca*, @Smite, @Kujawsky., @mokrykoter, @Karcia*, @PralinQa, @Giizia, @Emajla oraz wszystkich innych moich znajomych (nie chcę wszystkich tutaj oznaczać, bo trochę tego jest).

k: Super, dziękuję za udzielenie wywiadu, dołączam się do pozdrowień!
TL: Ja również dziękuję za możliwość zrobienia wywiadu.

5D4B3bb.png

Dziękuje za przeczytanie wywiadu, zachęcam do śledzenia dalszych materiałów!

Xks8FXp.png

5wNnuaX.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin