Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Afgan77, oskarżony przez GB59.

GB59
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: GB59
Nick osoby oskarżonej: Afgan77
Powód napisania skargi: Nieprawidłowo odholowany jednoślad. Obok farmy został dodany w moim rozumieniu parking. Parking ten spełniał wszystkie wymogi aby takowym parkingiem być tzw. oznakowanie poziome. Widziałem iż inni ludzie również tam parkują. Ze względu na brak miejsc parkingu płatnym postanowiłem stanąć na owym miejscu. Aby upewnić się że mogę parkować w owym miejscu postanowiłem zapytać dwóch innych pracowników SARA (w razie potrzeby mogę pokazać logi) Jedne pracownik całkowicie mnie zlał natomiast drugi powiedział że zaraz mi odpowie (nie odpowiedział do teraz) Z związku z brakiem odpowiedzi ze strony pracowników obraz braku jakiegokolwiek uregulowania tej kwestii, założyłem iż zaparkowanie w ów miejscu jest w 100% zgodne z KRD. Edit: Warto zauważyć że pojazdy znajdujące się w ów miejscu nie są holowane przez innych pracowników pomimo ich obecności tam (to również mogę udowodnić za pomocą zrzutów ekranu, choć wystarczy się tam po prostu udać) 
Dowody: https://imgur.com/a/W8G5F4G

Edytowane przez GB59
Dodanie nowej kwestii

Na wstępie chciałbym poinformować, iż podana wyżej sytuacja została skonsultowana ze mną z pozycji serwera i wytłumaczona temu Panu na co załączam dowody. Po dodaniu nowej pracy na serwer miała miejsca tzw ."wolna amerykanka" gracze parkowali gdzie chcieli co jest faktem niezaprzeczalnym, jednakże mogli tak czynić zaledwie do poniedziałku czyli dnia 30.03. Kiedy nastał wspomniany dzień skonsultowałem sytuacje z administratorem, który wtedy stał obok pracy oraz czatem frakcyjnym na co członek naszej frakcji o nicku F4LL3S, który piastuje rangę Inspektora Naczelnego odpowiedzieli mi jednoznacznie o konieczności odholowania wszelkich pojazdów nie będących na parkingu płatnym oraz łamiących przepisy KRD. Po tych oczywiście jak dla mnie wyczerpujących odpowiedziach przystąpiłem do działań związanych z odholowaniem pojazdów.

Na koniec dodam link do screenów z pojazdu o nazwie modelowej FCR-900, które zostało odholowane oraz screen rozmowy wyjaśniającej a raczej potwierdzenia posiadania dowodu złego parkowania. Pozdrawiam.

Link: https://imgur.com/a/fdfh7yn

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin