Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na bonit. - oskarżony przez lisu'

lisu'
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: bonit.
Data i godzina zdarzenia: 01.04.2026 ~22:00:26
Pełen opis sytuacji: Jadąc przez Los Santos, napotkałem Funkcjonariusza bonit. który nadał mi status poszukiwanego, więc zacząłem uciekać. Niestety po okołu ~17 sekundach zauważyłem że funkcjonariusz zjeżdża na pobocze po czym znosi mi status poszukiwanego. Z tego co wiem to Funkcjonariusze za bardzo nie mogą tak robić, więc napisałem mu prywatną wiadomość "?" w celu doinformowania się o co chodzi, że ściąga mi status po kilku sekundach, lecz ku mojemu zdziwieniu otrzymałem odpowiedź zwrotną od Funkcjonariusza, która wydaje mi się że nie jest na miejscu. Chciałbym się dowiedzieć czemu Funkcjonariusz tak postąpił, skoro nie pisałem nic obraźliwego ani nie przesiadałem się do helikoptera, łódki.
Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

Spoiler

[2026-04-01 21:59:30] [Output] : * [UWAGA] Funkcjonariusz bonit. Nakazał Ci się zatrzymać!
[2026-04-01 21:59:30] [Output] : * (( Zanotowana prędkość to 193 km/h ))
[2026-04-01 21:59:30] [Output] : * Otrzymałeś status poszukiwanego.
[2026-04-01 21:59:38] [Output] : MEGAFON (Najcior.): S.A. Police Department! Zjedź na pobocze, zgaś silnik, zaciągnij ręczny i nie wychodź z pojazdu!
[2026-04-01 21:59:45] [Output] : lisu' [489]: czysto sportowo
[2026-04-01 22:00:00] [Output] : * Status poszukiwanego został zniesiony.
[2026-04-01 22:00:12] [Output] : >> bonit. [478]: ?
[2026-04-01 22:00:25] [Output] : << bonit. [478]: za cwaniakowanie bedzie wpis
[2026-04-01 22:00:26] [Output] : >> bonit. [478]: chcesz pokazac ze jestes lepszy czy co?

Ja, lisu' zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez lisu'

Witam, Detective I bonit.

Prowokowałeś pościg wyprzedzając mnie w Los Santos, ignorowałem Cię wielokrotnie. W końcu zostałeś zatrzymany do kontroli, postanowiłeś odjechać więc otrzymałeś stosowny wpis do MDT - nie mam obowiązku Cię gonić.

Odnosząc się do wiadomości - nie była ani obraźliwa, ani nie na miejscu. Wielokrotnie pisałeś do mnie "Ale z ciebie cwaniak", "cw", więc taką dostałeś odpowiedź. Myślałem, że mamy trochę dystansu w grze, co nie?

Z mojej strony to wszystko, czekam na odpowiedź Executive Staff.

6 minut temu, bonit. napisał:

lisu' [847]: cw   - Reszty szukać nie będę.

Patrzyłem moje logi z ostatnich 3 dni i nigdzie nie było takiej wiadomości w twoją stronę, a przypomnę że sytuacja z skargi wydarzyła się dzisiaj. Podałbyś może datę tego loga?

Edytowane przez lisu'
Dodanie linku do imgura

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin