Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Moe - oskarżony przez szalony111

szalony111
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Skarga na Moe - oskarżony przez szalony111

treść wątku: niesłuszny mdt
Nick funkcjonariusza: Moe
Data i godzina zdarzenia: 2.04.2026r 12:30
Pełen opis sytuacji: Po wczorajszym pościgu wyszedłem z kicia i zrobiłem kolejny pościg. Przy wystawianiu minut dodano mi kartotekę.Chce poruszyć to że wczoraj zakończyłem przygodę z 4life na złapaniu przez policje.Wiec wczoraj tą kartotekę dostałem uciekając w więzieniu?
Dowód, który to potwierdza całe zajście:   2026-04-01 22:55:24> PRISON [insert/43m] XOksfordX > szalony111 (388920): Odmowa przyjęcia mandatu, wpis.Dowód na to że nie mam mdt

Ja, szalony111  zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez szalony111
podpis

Cześć, po zakończonym pościgu podliczyłem Ci mandat i wyszło ponad 9 tysięcy. Odmówiłeś przyjęcia mandatu więc zostałeś przeniesiony do więzienia z powodem odmowa przyjęcia mandatu oraz posiadania kartoteki. Z mandatu wyszło 90 minut oraz zgodnie z taryfikatorem za posiadanie kartoteki dochodzi 30 minut, więc prostą matematyką zostałeś uwięziony na 120 minut. Mam nadzieję, że wszystko wyjaśniłem i wszystko zrozumiałeś.

Edytowane przez MoE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin