Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z nowym opiekunem biznesów Kibol1908.

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witam, z tej strony Reporter @XKrakroX z Redakcji 4Life News! Zapraszam was do przeczytania wywiadu z nowym opiekunem biznesów @Kibol1908.

5D4B3bb.png

X: @XKrakroX

K: @Kibol1908.

5D4B3bb.png

X: Witam, z tej strony Reporter XKrakroX z Redakcji 4Life News. Czy zechciałbyś udzielić wywiadu?
K: Cześć, oczywiście.

X: Super, powiedz nam coś o sobie.
K: Jestem Kibol1908., dla znajomych Kamil. Mam ukończone 27 lat, na ogół jestem osobą spokojną, ambitną i nastawioną na cel. Uwielbiam grać w piłkę nożną, gram aktualnie w jednej z niższych lig polskich. Na serwerze urzęduje od 2015 roku, z dużą przerwą w międzyczasie.

X: A jak wygląda u ciebie dzień kiedy nie grasz, czym się interesujesz?
K: Dzień jak każdy inny - praca, dom. W weekendy poświęcam czas na piłkę, czasem w tygodniu też. Uwielbiam to robić. 

X: Skąd pomysł na granie w MTA? ktoś ci powiedział o tym że istnieje coś takie, jak to wyglądało?
K: Na MTA trafiłem przez przypadek, grałem kiedyś w SA-MP z kolegą, odwalaliśmy i szukaliśmy serwerów do gier, w tedy ukazało się nam MTA i tak zmieniliśmy platformę.

X: Jak trafiłeś na serwer 4Life?
K: Dosłowny przypadek, szukałem serwerów z małą liczbą graczy i tak wszedłem na 4Life. Nie ma tu żadnej innej historii, wszedłem i zacząłem grać. 

5D4B3bb.png

IRNNokO.png

5D4B3bb.png

X: Na serwerze przegrałeś ponad 1192 godzin. Nie uważasz tego czasu za zmarnowany?
K: Nie uważam, ponieważ miło spędziłem ten czas z ludźmi. Każda godzina spędzona na serwerze była poświęcona służbie, pracy dorywczej albo jeszcze kiedyś administracji.

X: Jaki aktualnie posiadasz majątek na serwerze?
K: Skromny, łącznie ok. 1,5mln PLN.

X: Planujesz przynależeć do administracji serwerowe?
K: Planuje powrócić, świetnie czułem się na tej funkcji.

X: Dlaczego akurat SAMD wybrałeś? 
K: Chciałem spróbować sił w frakcji związanej z medycyną, jest to ciekawy temat i można wiele rzeczy teoretycznych się dowiedzieć. 

X: Jak się podoba w SAMD, jesteś aktualnie na randze Lekarz Ratunkowy. jak to wygląda od środka? 
K: Od środka wygląda to świetnie, atmosfera jest fajna, nie ma żadnych podziałów na grupy. Nasza frakcja nie jest liczna, to fakt lecz wydaje mi się, że jesteśmy bardzo zorganizowani. Zarząd nas wspiera ciągle, zawsze można na nich liczyć.

4nrF60D.png

RvzLgTp.gif

4nrF60D.png

X: Jaka była twoja reakcja że to właśnie ty, zostałeś wybrany na opiekuna? Jakie odczucia miałeś?
K: Przede wszystkim szok, myślałem że mam małe szanse na to patrząc w jakim towarzystwie był mój nick. Byłem bardzo zadowolony z tego, jest to coś nowego dla mnie i cieszyłem się bardzo. 

X: Jesteś nowym opiekunem biznesów, a dokładnie masz pod sobą Redakcje 4Life News oraz 4wars, jak ci się podoba?
K: Fajne biznesy, atmosfera tam jest bardzo fajna. Podoba mi się poziom jaki reprezentują te biznesy, pełen profesjonalizm i dużo umiejętności pracowników. Zarząd oddaje dużą część siebie w te biznesy i to widać.

X: Obecnie przynależysz do organizacji Black Roses, skąd pomysł na tą organizacje, a nie na inną?
K: Założyła organizacje @Emajla z @.Siva, z którymi do tej pory blisko się trzymam. Serdecznie pozdrawiam dziewczyny. W organizacji jestem ze względu na znajomych, żaden inny powód.

X: Jakie jest twoje marzenie na 4Life? Może jakaś ranga we frakcji, administracji? A może pojazd?
K: Za marzenia nie karzą, więc nawet i Administrator RCON, w we frakcji przynajmniej zarząd, ale przede wszystkim to dobrze bawić się z ludźmi na serwerze jak dotychczas.

X: Dobrze, to wszystkie pytania które dla ciebie przygotowałem. Bardzo dziękuje ci za poświęcony czas, chciałbyś kogoś pozdrowić?
K: Oczywiście, pozdrawiam całe SAMD - w szczególności @Aza*, @Doktor_Ziemniak, @.Siva @Michuba2 i @.Wiechu. Pozdrawiam również całą organizację Black Roses i KSB.

5D4B3bb.png

Dziękuje za przeczytanie wywiadu, mam nadzieje że się spodobał, zapraszam do obserwowania subforum Redakcji 4Life News, po więcej takich materiałów.

5D4B3bb.png

QYTPxne.png

Autoryzował: @Sheeker

pTwv4Dc.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin