Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Bienieq, oskarżony przez Skarek.

Skarek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Skarek
Nick osoby oskarżonej: Bienieq
Powód napisania skargi: Piszę tą skargę ponieważ frustrujące jest to że pracownicy SKP nie chcą jeździć na wezwania wysyłane przez graczy. Oczywiście nie wkładam tutaj wszystkich do jednego worka, ale jednym z takich pracowników okazał się Bienieq, który dopiero po trzecim zgłoszeniu tego samego pojazdu i napisaniu na pm pofatygował się i przyjechał po samochód porzucony który zgłosiłem spory czas temu. Jak widać na filmiku Bienieq do wszystkich 3 zgłoszeń miał dostęp, ponieważ dwa z nich odrzucił a jedno przyjął. Zgłaszając samochód zawsze upewniam się czy jest jakaś osoba z frakcji żeby nie robić tego na marne. Jestem pewien że w momencie moich zgłoszeń specjalista Bienieq był aktywny. Widać to również na filmie, że zgłoszenie było wysłane dwie minuty temu a on nic z tym nie zrobił. Bardzo nie chciałem pisać tej skargi, ale on nic sobie z tego nie robił.
Dowody: https://youtu.be/lWNK8qJqmTQ

Witam, z tej strony Specjalista Bienieq z San Andreas Road Assistance.

Z góry przepraszam za to, że nie zareagowałem na twoje zlecenie od razu a po pewnym upływie czasu. Tak wiem, że powinienem to zrobić w chwili pojawienia się zlecenia, ale wracając z pracy musiałem na szybko załatwić jeszcze kilka spraw papierowych. Warto zauważyć, iż po twoim upomnieniu, którego być nie powinno od razu złapałem się za zlecenie. Tak jeszcze zapytam, czy za każdym razem jak wysyłasz do nas zlecenie, włączasz nagrywanie ekranu. Nie mam nic więcej do dodania mój błąd, pozdrawiam dalsze losy pozostawiam dla Zarządu RA.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin