Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o przyjęcie do Studia Filmowego  - Jakiel

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: V3XUS
Nick: Jakiel
Imię: Jakub
PID: 262 764
Czas spędzony na serwerze: 1020h
Kary serwerowe: 

Spoiler

29 Lipca 2025, 0:01 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Jakiel przez BlackSkorpio69, powód: ucieczka od odpowiedzialności po kolizji z graczem (Ważne do: 30 Lipca 2025, 0:01)

Przedstawienie swojej osoby: Interesuję się różnymi rzeczami i lubię uczyć się czegoś nowego. (własnie dlatego chce dołączyć do szeregu tego biznesu po raz pierwszy). W wolnym czasie spędzam czas ze znajomymi, słucham muzyki i zajmuję się tym, co mnie akurat zainteresuje. Staram się poznać graczy serwera jak i działania biznesów i szukam tego swojego miejsca. Jestem też osobą otwartą, pomocną i lubię podejmować nowe wyzwania
Czy posiadasz komunikatory Discord oraz Mumble?:  Tak
Identyfikator Discord: Kubvs_._
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:  Tak
Jaką specjalizację wybierasz?: Aktor ewentualnie Twórca (ze względu na przebłyski pomysłów)
Doświadczenie: wstawiałem kiedyś jakieś tam tiktoki z 4life z lekką pomocą F4LLES'a
Czy zapoznałeś się z regulaminem biznesu oraz regulaminem ogólnym biznesów?: Tak

Edytowane przez Jakiel

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin