Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pożegnanie - W1Zz4iR

W1Zz4iR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No Witam,

W tym miejscu chciałbym się pożegnać z tym serwerem raczej na stałe.

Przez ostatnie miesiące traciłem chęci do grania na tym serwerze, było to spowodowane głównie przez moje życie prywatne, jednak były też chwile, których nigdy nie zapomnę z tego serwera.

Pamiętam jak zaczynałem grać w 2022 roku na 4life w okresie jesienno-zimowym, w tamtym okresie nigdy bym się nie spodziewał, że tyle dobrych i złych przygód mnie jeszcze tutaj czeka.

Niestety ale nadszedł ten czas w którym muszę się pożegnać z 4life'em. 

Dziękuję wszystkim za te wspólne chwile, a w szczególności chciałbym pozdrowić:

@emgizz Za wszystkie rozmowy na mumbulu i  chwile w biznesie SAAF, oraz we frakcji SARA, ale szczególnie w biznesie pomagałeś mi gdy czegoś nie ogarniałem ( a nie ogarniałem sporo rzeczy ) pozdro misiek i rozwijaj się tam w PD myślę że zarząd do końca wakacji na luzie.

@Kempaczi Pogadanki na mumbulu podczas gdy jeździliśmy lawetą z SARA też w sercu zostaną, pozdro wariat i też się tam rozwijaj w saryjczykach.

@prokakola Wszystkie afery koperkowe na mumbulu w sercu, nie wiem czy dalej grasz na 4life ale mam nadzieję, że przyjemnie ci tam na wózku widłowym, Pozdro wariat.

@*Detonator* Plany były, iżnynierzy byli, wszyscy byli, organizacja miała wystartować w kwietniu, ale niestety nic z tego nie wyszło, wiem że mogła być to głównie moja wina, za co przepraszam, ale dzięki że chciałeś ze mną odpalać tą organizacje, było blisko ale jednak daleko. Trzymaj się tam i powodzenia w dalszej karierze na 4lifie.

@Sopel. Dzięki za zaufanie i za wszystkie rozmowy na discord, pierwszy raz mogłem spróbować jak to jest być w zarządzie w organizacji. Oczywiście chwile we frakcji też były niesamowite. Pozdro idź do przodu dali.

@Gluestick Tobie też dzięki za wszystkie chwile we frakcji, oraz pogadanki na discordzie. Pozdro dziadek, mam nadzieję że ts ci się sprawdza.

@RysyNaRolexie Wspólne akcje w SAMD'ach były niesamowite, gdy ja biedny student nic nie ogarniałem i stałem obok karetki i nie wiedziałem co ze sobą zrobić, również dzięki za wszystkie pogadanki na mumbulu. Pozdro taryfiarzu bo chyba z tego co mnie oczy mówiły to ty w taxi teraz jesteś.

Pozdrawiam również cały biznes 4Wars, oraz frakcje SARA, ponieważ owa frakcja i owy biznes dał mi wiele frajdy na serwerze, poznałem wiele fajnych ludzi, z którymi spędziłem dużo czasu na serwerze.

Chciałbym jeszcze pozdrowić, a równocześnie przeprosić biznes SAAF, oraz frakcję SAPD za wszystkie moje niedojrzałe i żenujące zachowania, od tamtej pory może nie minęło bardzo dużo czasu, lecz cały czas czuję wewnątrz siebie wstyd za to co zrobiłem, popełniłem błąd którego żałuję. Wiem że nie jest to godne usprawiedliwienie, lecz w większości na to zachowanie wpłynęło moje życie prywatne, które było bardzo "szalone".

Jeżeli kogoś nie wymieniłem to z góry przepraszam, oraz również serdecznie pozdrawiam!

Trzymajcie się.

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin