Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

San Andreas Police Department Zatrzymanie na terenie LV

ELDOKSON
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W ostatni dniach na terenie LV doszło do dziwnego zdarzenia z udziałem Policji mianowicie jednostki Departamentowe dostały zgłoszenie że gdzieś w okolicach giełdy a kasyna ukrywa się poszukiwany od dłuższego czasu mężczyzna posiadający pojazd marki |HotKnife|.W przeciągu kilkunastu minut 10 radiowozów policyjnych  znalazło się na wcześniej wspomnianym terenie lv do zatrzymania doszło ok godziny 15 pod Kasynem mężczyzna aktualnie jest przewożony do wiezienia w Dillimor i tam będzie czekał na dalszy obrót sprawy grozi mu nawet do 120 min pozbawienia wolności.

ZDJĘCIA Z AKCJI

https://imgur.com/a/qkBgT

Spoko, trochę mnie rozśmieszyło "120 min pozbawienia wolności." ale jednak takie są kary ;x

Ja ogółem zrobił bym bardziej w stylu Listu z danymi, datą oraz opisem wraz ze zdjęciami. Ale to tylko moja sugestia.

Wiem ale napisałem sobie to tak do beki bo była taka akcja wiec mówie niech wszyscy wiedza XD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin