Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

News from San Andreas W06/2019

FragusS
 Udostępnij

Społeczność naszego serwera  

192 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

uXj3Ln1.png

Witamy bardzo serdecznie naszych czytelników. Minął kolejny miesiąc co oznacza, że coraz bliżej do końca wakacji. Nie mniej jednak by umilić wam ten okres wakacyjny na serwerze jak co miesiąc przygotowaliśmy dla was podsumowanie ostatniego miesiąca.  Zapraszamy do czytania! 

W tym wydaniu:

• Przegląd nowości w frakcjach,
  • Życie serwera, aktualizacje oraz zmiany w składzie administracji,
  • Relacja z akcji służb mundurowych,
  • Wywiad z @GyCeK,
  • Reportaż o organizacji Memento Mori,
  • Ankieta społeczna,
  • Ogłoszenia graczy.

Jeszcze przed przeczytaniem zapraszamy wszystkich do udziału w Ankiecie społecznej. Czy Redakcja 4Life News funkcjonuje prawidłowo? Przekonaj się sam i oddaj swój głos w słusznej sprawie.

0zrFBq2.png

rDAzJIf.png

Awanse pracowników:

Spoiler

irGXi0U.png @K4nciasty zostaje awansowany na stopień Detective I.

irGXi0U.png @StivGamer zostaje awansowany na stopień Detective I.
___________________________________________________________________________________________________________

rRM09iB.png @ENOMEK zostaje awansowany na stopień Sergeant II.

rRM09iB.png @Lisner* zostaje awansowany na stopień Sergeant II.
___________________________________________________________________________________________________________

VugTeid.png @adamek2409 zostaje awansowany na stopień Sergeant I.

VugTeid.png @Jasiekk zostaje awansowany na stopień Sergeant I.

VugTeid.png @Nicholaz zostaje awansowany na stopień Sergeant I.

VugTeid.png @HrazY zostaje awansowany na stopień Sergeant I.

VugTeid.png @s383k zostaje awansowany na stopień Sergeant I.

VugTeid.png @deluXe zostaje awansowany na stopień Sergeant I.

VugTeid.png @LoRen zostaje awansowany na stopień Sergeant I.

VugTeid.png @LuKi16 zostaje awansowany na stopień Sergeant I.

VugTeid.png @SamKe* zostaje awansowany na stopień Sergeant I.

5kMOCua.png @ShorpY zostaje awansowany na stopień Police Officer III+1.

5kMOCua.png @MisterLookPL zostaje awansowany na stopień Police Officer III+1.

5kMOCua.png @WerkaGamerka zostaje awansowany na stopień Police Officer III+1.

Police Officer II @matchmiel zostaje awansowany na stopień Police Officer III.

Police Officer II @ZAZ zostaje awansowany na stopień Police Officer III.

Police Officer II @kolegax zostaje awansowany na stopień Police Officer III.

Police Officer II @Iros zostaje awansowany na stopień Police Officer III.

Police Officer II @Wixer zostaje awansowany na stopień Police Officer III.

Police Officer II @Bregon. zostaje awansowany na stopień Police Officer III.

Police Officer II @4Ever. zostaje awansowany na stopień Police Officer III.

Police Officer II @WinterGoat zostaje awansowany na stopień Police Officer III.

Police Officer II @miluski zostaje awansowany na stopień Police Officer III.

Police Officer II @Vesp3r zostaje awansowany na stopień Police Officer III.

Police Officer II @EnoXo132 zostaje awansowany na stopień Police Officer III.

Police Officer II @KusseK zostaje awansowany na stopień Police Officer III.

Police Officer II @Kacperix3 zostaje awansowany na stopień Police Officer III.

Police Officer II @Mvti zostaje awansowany na stopień Police Officer III.

Police Officer I @teeZ zostaje awansowany na stopień Police Officer II.

Police Officer I @domo978 zostaje awansowany na stopień Police Officer II.

Police Officer I @Szeli zostaje awansowany na stopień Police Officer II.

Police Officer I @99pkt zostaje awansowany na stopień Police Officer II.

Police Officer I @CMAZ. zostaje awansowany na stopień Police Officer II.

Police Officer I @K3nor zostaje awansowany na stopień Police Officer II.

Police Officer I @Orbi. zostaje awansowany na stopień Police Officer II.

Police Officer I @AdiMekk zostaje awansowany na stopień Police Officer II.

Police Officer I @TheArasik. zostaje awansowany na stopień Police Officer II.

Ukończywszy egzamin Police Academy z wynikiem pozytywnym, na stopień Police Officer I awansują:

Spoiler

dobek

scarl

Heros*

Chalucynek

maciekmar0

AdiZ

Versi*

Ważne zmiany w SAPD:

Spoiler

@Paralop zostaje awansowany na stopień Captain III. Jednocześnie zasila grono zarządu frakcji SA Police Department. 

@LaneZ powraca do frakcji na stopień Deputy Chief. Jednocześnie zostaje on ponownie członkiem Command Staff.

wF5zRki.png

Awanse pracowników:

Spoiler

Do stopnia Brygadier W37wJ0T.png awansowany zostaje Młodszy Brygadier k0uZC2T.png@Artizo

Do stopnia Aspirant Sztabowy rDk0jJD.png awansowany zostaje Starszy Aspirant 4qpembs.png@HaaQu*998

Do stopnia Aspirant QpXlhdf.png awansowany zostaje Młodszy Aspirant xPhsTpv.png@Koseryk

Do stopnia Młodszy Ogniomistrz 406UgYk.png awansowany zostaje Starszy Sekcyjny xg5KguL.png@Lawly11

Do stopnia Sekcyjny h63pwvm.png  awansowany zostaje Starszy StrażakNfouLlS.png@Milo

Do stopnia Sekcyjny h63pwvm.png  awansowany zostaje Starszy StrażakNfouLlS.png@CoherentShin75

Do stopnia Sekcyjny h63pwvm.png  awansowany zostaje Starszy StrażakNfouLlS.png@mq.

Aspirant Sztabowy  rDk0jJD.png@HaaQu*998 zostaje awansowany na Głównego Opiekuna Szkoły Głównej Służby Pożarniczej.

Starszy Kapitan aFEZcrP.png@PontoniastY zostaje mianowany Zastępcą Opiekuna Szkoły Głównej Służby Pożarniczej.

Do stopnia Starszy Brygadier W37wJ0T.png awansowany zostaje Brygadier W37wJ0T.png@Artizo

Do stopnia Kapitan CRT3KPE.png awansowany zostaje Młodszy Kapitan f8kesOh.png@Krychu

Do stopnia Starszy Aspirant 4qpembs.png awansowany zostaje Aspirant QpXlhdf.png@Koseryk

Do stopnia OgniomistrzYX4xz6t.png  awansowany zostaje Młodszy Ogniomistrz 406UgYk.png @Speczi.

Do stopnia OgniomistrzYX4xz6t.png  awansowany zostaje Młodszy Ogniomistrz 406UgYk.png@Suszek*

Do stopnia Starszy Sekcyjny xg5KguL.png  awansowany zostaje Sekcyjny h63pwvm.png@mq.

Do stopnia Starszy Strażak NfouLlS.png  awansowany zostaje Strażak riASm2Q.png @MLK

Do stopnia Starszy Strażak NfouLlS.png  awansowany zostaje Strażak riASm2Q.png @OskarSTK

Do stopnia Starszy Strażak NfouLlS.png  awansowany zostaje Strażak riASm2Q.png @McGarret

Do stopnia Starszy Strażak NfouLlS.png  awansowany zostaje Strażak riASm2Q.png @Nudzio.

Ukończywszy egzamin SAFD z wynikiem pozytywnym, pełnoprawnymi pracownikami zostają: 

Spoiler

Aved

Lewy98

KubsoneK*

kolin2310

McGarret

OskarSTK

Ważne zmiany w SAFD:

Spoiler

8gRQY28.png @Suchy2132 odchodzi z frakcji na własne życzenie

@Krychu powraca w szeregi Jednostki Ratowniczo - Gaśniczej w Las Venturas na stopień służbowy Młodszy Kapitan f8kesOh.png

aFEZcrP.png @M4TT. odchodzi z szeregów frakcji na własne życzenie. 

tCeAYdq.png Generał Brygadier @DreeY dobrowolnie opuszcza swoje stanowisko. W imieniu Komisji Spraw Frakcyjnych oraz Administracji RCON dziękujemy za wkład włożony w rozwój frakcji. 

Decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych oraz Administracji RCON  stanowisko tCeAYdq.png Generała Brygadiera obejmuje k0uZC2T.png Młodszy Brygadier @Placuszek.

u6BocLp.png

Ważne zmiany w SAMD:

Spoiler

Z przyjemnością pragniemy poinformować, iż dzięki współpracy z Komisją Spraw Frakcyjną (@Mr_Magulon) , oraz Administracją RCON (@ZbyK.gg) , został naprawiony problem z noszami. Teraz już osoby poszkodowane będące na noszach nie zapadną się pod ziemie,co wtedy skutkowało szybką śmiercią. Dziękujemy również za dodanie komunikatu o zdarzeniach pod komendą /112.

Z przyjemnością informujemy, iż Doktor @Kariz powraca do frakcji. Tym samym dołącza ponownie do zarządu.

Informujemy, iż Doktor @Damianero.  Odchodzi z frakcji na własne życzenie. W imieniu całego zarządu chciałbym Ci podziękować za wkład włożony w rozwój frakcji.

Informujemy, iż Dyrektor Szpitala @Pitu112 odchodzi z frakcji na własne życzenie. Jednocześnie Komisja Spraw Frakcyjnych pragnie mu podziękować za ogromny wkład w rozwój frakcji.

Decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych Zastępca Dyrektora @SP. zostaje awansowany na rangę Dyrektor Szpitala, tym samym obejmuje posadę lidera frakcji.

Informujemy, iż Ordynator Interny @Anonimek zostaje awansowany na Ordynator Chirurgii tym samym zostaje wcielony do Zarządu SAMD. Otrzymuje on 30 dniokresu próbnego. Gratulujemy

1bcwoTb.png

Awanse pracowników:

Spoiler

Operator Naczelny @Kenny zostaje awansowany na rangę Inspektor.

Operator Naczelny @VENOMEQ zostaje awansowany na rangę Inspektor.

Operator @Aksiu zostaje awansowany na rangę Inspektor.

Doświadczony Budowlany @AuspiciusWharf zostaje awansowany na rangę Specjalista.

Budowlany @Matias2525 zostaje awansowany na rangę Specjalista.

Budowlany @FullaN zostaje awansowany na rangę Specjalista.

Pracownik @Tehashi.ka zostaje awansowany na rangę Doświadczony Budowlany.

Pracownik @pietruchaa zostaje awansowany na rangę Doświadczony Budowlany.

Pracownik @Franczesko. zostaje awansowany na rangę Doświadczony Budowlany.

Pracownik @Piotrullo zostaje awansowany na rangę Budowlany.

Pracownik @Wojtaz6969 zostaje awansowany na rangę Budowlany.

Pracownik @Cinek** zostaje awansowany na rangę Budowlany.

Ukończywszy egzamin SARA z wynikiem pozytywnym, pełnoprawnymi pracownikami zostają: 

Spoiler

OlusiaX

Pelevej

KubABP

Kapolo

PlytaBetonowa

Adalbert

Ważne zmiany w SARA:

Spoiler

Główny Inżynier @Hyak odchodzi z frakcji na własne życzenie. Decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych oraz Administracji RCON stanowisko Głównego Inżyniera obejmuje Kierownik @Masellko

logotsa2.png

Awanse pracowników:

Spoiler

⦁ Z przyjemnością informujemy, iż Doświadczony Kierowca @dami1s zostaje awansowany na rangę Kierowcy Specjalnego.

⦁ Z przyjemnością informujemy, iż Nowy Kierowca @pluuum zostaje awansowany na rangę Kierowcy.

⦁ Z przyjemnością informujemy, iż Nowy Kierowca @MFifa zostaje awansowany na rangę Kierowcy.

⦁ Z przyjemnością informujemy, iż Nowy Kierowca @Michalix*998 zostaje awansowany na rangę Kierowcy. 

⦁ Z przyjemnością informujemy, iż Starszy Przewoźnik @Aris zostaje awansowany na rangę Doświadczonego Przewoźnika.

⦁ Z przyjemnością informujemy, iż Przewoźnik @Wiesi3k. zostaje awansowany na rangę Starszego Przewoźnika.

⦁ Z przyjemnością informujemy, iż Starszy Kierowca @k0ndzio5127 zostaje awansowany na rangę Doświadczonego Kierowcy.

⦁ Z przyjemnością informujemy, iż  Kierowca @Keres   zostaje awansowany na rangę Starszego Kierowcy.

⦁ Z przyjemnością informujemy, iż  Kierowca @mk17  zostaje awansowany na rangę Starszego Kierowcy.

⦁ Z przyjemnością informujemy, iż  Kierowca@AdiiKoo zostaje awansowany na rangę Starszego Kierowcy.

⦁ Z przyjemnością informujemy, iż Starszy Przewoźnik @Tomxcio*  zostaje awansowany na rangę Doświadczonego Przewoźnik.

⦁ Z przyjemnością informujemy, iż Kierowca Specjalny @PerkuleZ. zostaje awansowany na rangę Młodszego Przewoźnika.

⦁ Z przyjemnością informujemy, iż Starszy Kierowca @SharK^^ zostaje awansowany na rangę Doświadczony Kierowca.

⦁ Z przyjemnością informujemy, iż Kierowca @MFifa zostaje awansowany na rangę Starszego Kierowcy. 

⦁ Z przyjemnością informujemy, iż Kierowca @Michalix* zostaje awansowany na rangę Starszego Kierowcy. 

⦁ Z przyjemnością informujemy, iż Nowy Kierowca @LilBart zostaje awansowany na rangę Kierowcy.

⦁ Z przyjemnością informujemy, iż Nowy Kierowca @Kurczakov zostaje awansowany na rangę Kierowcy.

⦁ Z przyjemnością informujemy, iż Nowy Kierowca @FoCuS* zostaje awansowany na rangę Kierowcy.

⦁ Z przyjemnością informujemy, iż Młodszy Przewoźnik @multeK zostaje awansowany na rangę Przewoźnika.

⦁ Z przyjemnością informujemy, iż Starszy Kierowca @Aefiks:*XD zostaje awansowany na rangę Doświadczony Kierowca.

Ważne zmiany w TSA:

Spoiler

Z przyjemnością informujemy, iż @DJBOOMBA  przechodzi przedłożony okres próbny z wynikiem pozytywnym, tym samym zostaje pełnoprawnym Przełożonym.
Serdecznie gratuluję, życzę dalszych sukcesów oraz miłej współpracy. 

Z przyjemnością informujemy, iż @Pawi.  przechodzi przedłożony okres próbny z wynikiem pozytywnym, tym samym zostaje pełnoprawnym Przełożonym.
Serdecznie gratuluję, życzę dalszych sukcesów oraz miłej współpracy. 

Z przyjemnością informujemy, iż Doświadczony Przewoźnik @Emiljusz otrzymuje awans na rangę Przełożonego tym samym zostaje wcielony do zarządu frakcji Transport of San Andreas na okres próbny trzydziestu dni (30 dni).

Z przyjemnością informujemy, iż Doświadczony Przewoźnik @Tomxcio* otrzymuje awans na rangę Przełożonego tym samym zostaje wcielony do zarządu frakcji Transport of San Andreas na okres próbny trzydziestu dni (30 dni).

Z przyjemnością informujemy, iż @RIPSONx powraca do frakcji na rangę Przełożony oraz tym samy zasila grono zarządu frakcji. 

idgEeLt.png

Do ekipy serwera powrócili:

Limitless

Lewanek*

Pitu112

ENOMEK

Frixo

Fantus.<3

Grono ekipy opuścili:

Vesp3r

Suchy2132

RIPSONx

rvbnx

BarteG

Nukill

W wyniku rekrutacji na rangę Support dołączyli:

@c0veR

@K4nciasty

@Teddy.

@Pauli*

@Qumik

@romeg.redd

@Placuszek

@[HA]Borek

@KAMIL720

@lcarix

@CysieX

Awans na rangę Administratora otrzymali:

Lisa_

PerPani

AcoreQ

Worthless

KRISU.

05-07-2019

Aktualizacja pojazdu Vapid Stallion

y5f6POa.png

RiJ53nZ.png

12-08-2019

Odświeżony został interior frakcji SAPD. 

e8be6f978c06a.png

2d59cdb3cfa78.png

eBzIQ9v.png

Dnia 15.08.2019 w godzinach wieczornych, nastąpił wyciek substancji radioaktywnej z silosa w San Fierro Doherty. Na czas wydarzenia droga prowadząca przez tory została zamknięta, obowiązywał objazd przez Foster Valley.

Około godziny 21:35 dyspozytor Państwowej Straży Pożarnej w Las Venturas otrzymał zgłoszenie o wycieku radioaktywnej substancji w San Fierro. Na miejsce natychmiast rozdysponowano wszystkie jednostki służb mundurowych, wszystkie prace trwały ponad godzinę. Początkowo strażacy skupili się na zabezpieczeniu i znalezieniu miejsca wycieku. Gdy już udało się znaleźć miejsce wycieku okazało się bowiem, że substancja cały czas się rozprzestrzenia i jest duże ryzyko wybuchu.

ec6PctG.jpg

UvQ3sst.jpg

hiOQ4JF.png

Na godzinę 22:40 rozporządzono o natychmiastową ewakuację z powodu prawdopodobnego wybuchu. Strażacy wycofali się z miejsca zdarzenia oraz przystąpili do ewakuacji pobliskich mieszkańców. 10 minut później doszło do wybuchu, a strażacy przymierzyli się do gaszenia pożaru. Pożar został bardzo szybko opanowany za pomocą specjalistycznego sprzętu strażaków, straty oszacowano na ponad 2 miliony złoty. Budynek nadaje się już tylko do rozbiórki.  Finalnie ranne były dwie osoby, z czego jedna śmiertelnie. Z ustalonych informacji wynika, że byli to pracownicy Silosa.

hmvLd5p.png

GvWsE5A.png

Podczas zdarzenia udało nam się przeprowadzić wywiad z dwiema osobami, Assistant Chief of Police SandPowerem, oraz Detective III Teddym.

TARGET - T

SandPower - S

T: Co wiadomo więcej o zdarzeniu?

S: Z silosa wydobywa się niebezpieczna substancja dla życia i środowiska, jedna osoba była ranna w skutek wycieku, z tego co wiemy silos jest podłączony do stacji, więc stacja również grozi wybuchem.

T: W takim razie stacja również jest zabezpieczona?

S: Nie do końca, wybuch stacji jest prawie niemożliwy.

T: Jaki jest stan osoby poszkodowanej?

S: Nieznany.

T: Jak rozległe mogą być ewentualne szkody?

S: Możliwe, że teren zostanie zanieczyszczony nawet na kilometr, ludność może zostać ewakuowana.

T: Będzie wymagana ewakuacja pobliskich mieszkańców?

S: Bardzo możliwe.

T: Na czym polega praca funkcjonariuszy policji w takich sytuacjach?

S: Należy nie dopuścić do wejścia cywili na teren zagrożenia i ogólne zabezpieczanie terenu.

T: Co się dzieje z osobami, które wejdą na teren zabezpieczony?

S: Jeśli nie wyjdą zostaną aresztowane, ewentualnie wyprowadzone.

T: Nie mam więcej pytań. Dziękuję za wywiad.

S: Dziękuję, uważajcie na siebie i nie podchodźcie bliżej niż do wozów straży.

WENXHYY.png

TARGET - TA

Teddy - T

TA: Czy wzywane są wszystkie jednostki w podobnych sytuacjach?

T: Tak, wszystkie dostępne jednostki aktualnie znajdują się na tym zdarzeniu i zabezpieczają miejsce.

TA: Czy policjanci podczas akademii są odpowiednio szkoleni do takich wypadków?

T: Policjanci w naszej akademii szkoleni są na wypadek każdej sytuacji.

TA: Jak często zdarzają się takie wydarzenia?

T: Podobne sytuacje są bardzo rzadkie. Jednakże jest to druga taka w przeciągu dwóch dni.

TA: Kiedy będzie przeprowadzone dochodzenie w sprawie tych dwóch zdarzeń?

T: Dochodzenie będzie trwało cały czas, może to być kwestia dni, tygodni, miesięcy.

TA: Dziękuję za wywiad. Życzę miłego wieczoru.

T: Dziękuję również.

VLd5bgt.png

Witam wszystkich ponownie, z tej strony Redaktor MFifa z Redakcji 4Life News. Dzisiaj przygotowałem dla Was wywiad z Liderem Frakcji SAPD, członkiem Ekipy Serwera. Oczywiście jest to @GyCeK.

iye81Og.png

M - MFifa
G - Gycek 

M: Pozwól, że na początek odbiegniemy świata wirtualnego i przejdziemy do rzeczywistości. W takim razie, jak masz na imię?
G: Mam na imię Kamil.

M: Znając już twoje imię, opowiedz nam coś o sobie.
G: W kwietniu skończyłem 19 lat. Jestem uczniem technikum o profilu "technik pojazdów samochodowych". Interesuję się motoryzacją. W wolnym czasie lubię pograć w gry komputerowe. Nie stronię także od imprez - lubię czasami się rozerwać. Moje hobby to sporty siłowe, dietetyka, oraz służby mundurowe. 

M: Przechodzimy do MTA. Jak znalazłeś się na serwerze?
G: Na serwer trafiłem początkiem września 2016 roku. Wtedy po prostu mi się nudziło, i pamiętam że było coś takiego jak GTA przez internet, ponieważ w szkole kiedyś na świetlicy było zainstalowane. Więc postanowiłem zainstalować. 4Life to mój drugi serwer. Na poprzednim spędziłem parę godzin, ale uznałem że graczy było mało, więc znalazłem serwer na którym było więcej graczy, i postanowiłem zostać na dłuższą chwilę.

M: W takim razie jak wyglądały twoje początki na serwerze 4Life?
G: Początkowo na serwerze miałem jeden cel: kupić dobry samochód. Tak więc się stało, pamiętam że moją ulubioną pracą było DODO. Następnie oczywiście kupiłem swój wymarzony samochód. Wtedy to był Stallion. Następnie zauważyłem otwartą rekrutację do SAPD. Postanowiłem napisać podanie, udało się - zostałem Adeptem. Niestety była to krótka kariera, ponieważ w dniu spotkania akademii zostałem wydalony, ponieważ zminimalizowałem grę na S1 (AFK na służbie). Kolejno zarabiałem więcej pieniędzy na DODO oraz kupowałem lepsze samochody. Gdy mój majątek osiągnął już 1 000 000PLN to postanowiłem założyć organizację. I tak też się stało - zostałem liderem organizacji Underground. Początkiem marca 2017 roku zakończyłem grać na serwerze.

M: Jak znalazłeś się we frakcji San Andreas Police Departament?
G: Jak wyżej wspomniałem - pierwszy raz we frakcji SA Police Department znalazłem się w listopadzie 2016 roku, ale moja kariera była krótka. Następnie po powrocie na serwer w sierpniu 2017 roku postanowiłem spróbować sił we frakcji SAPD. Powodem tego postanowienia było to, iż zacząłem się interesować Policją. We wrześniu 2017 roku napisałem podanie do akademii SAPD. Bardzo mi zależało na zdaniu egzaminu, więc uczyłem się oraz byłem bardzo aktywny jako Cadet. Egzamin zdałem oraz zostałem pełnoprawnym funkcjonariuszem San Andreas Police Department.

M: Jak wyglądało twoje życie we frakcji, droga do zarządu itd.? 
G: Moje początki we frakcji były dosyć trudne. Mimo iż byłem bardzo aktywny oraz zachowywałem się prawidłowo, to musiałem czekać prawie 3 miesiące na pierwszy awans we frakcji. Początkiem 2018 roku zauważono mnie, i mianowano mnie na pomocnika szkoleniowca. Po dwóch miesiącach zostałem pełnoprawnym szkoleniowcem akademii SAPD. Szkoleniowcem byłem przez 4 miesiące. Cały czas spędzałem dużo czasu na służbie oraz starałem się wykonywać swoje obowiązki jak najlepiej. Pod koniec czerwca 2018 roku otwarta została rekrutacja do zarządu frakcji. Napisałem obszerne oraz wyczerpujące podanie. Po paru dniach zostały ogłoszone wyniki. Mój nick tam się znajdował. Mimo iż z początku byłem w szoku, to od razu zabrałem się do pracy, i jako zarządca frakcji wykonywałem swoje obowiązki najlepiej jak potrafiłem. Przed dostaniem się do zarządu spędziłem 9 miesięcy jako funkcjonariusz. Następnie w zarządzie frakcji spędziłem 12 miesięcy. Po upływie 12 miesięcy w zarządzie frakcji zostałem mianowany na stanowisko Lidera frakcji San Andreas Police Department. 

M: Jak czujesz się będąc liderem frakcji? 
G: Czuję się dobrze jako lider frakcji.

M: Sprawy frakcji już zakończyliśmy, przechodzimy do kolejnego etapu. Jak wiemy twój nick to GyCeK skąd od się wziął i co on oznacza? 
G: Nie mam pojęcia skąd wziął się ten nick, ponieważ używam go już dosyć długo. Wiem tyle że używałem tego nicku już w 2013 roku podczas gry w inną grę internetową.

M: Jesteś supporterem, co z języka angielskiego oznacza wspierający. Czy miałeś już do czynienia z członkiem ekipy tak dużego serwera?
G: 
Nigdy nie byłem członkiem ekipy na żadnym innym serwerze.

M: Jak czujesz się na stanowisku supporta? 
G: Na stanowisku supporta czuje się bardzo dobrze.

M: Czy to stanowisko sprawia Ci satysfakcję? 
G: Oczywiście, że tak.

M: Zamierzasz piąć się po szczeblach kariery w ekipie?
G: Każda wyższa ranga wiąże się z większymi obowiązkami, ale mimo to mam ambicję aby piąć się po szczeblach w ekipie serwera.

M: Jakie auta posiadasz na serwerze? 
G: Infernus, Bullet, Flash, Buffalo, Rancher, Quadbike.

M: Na ile wycieniasz swój majątek? 
G: 3 700 000 PLN.

M:  Czy jesteś w jakimś biznesie, a jeżeli jesteś to na jakiej randze?
G: Nie jestem w żadnym biznesie.

M: Czy zapraszasz graczy do SAPD i czy chcesz na koniec kogoś pozdrowić?
G: Oczywiście osoby które są na tyle ambitne aby zostać funkcjonariuszem zachęcam do spróbowania swoich sił. Chcę również pozdrowić wszystkich funkcjonariuszy frakcji SA Police Department.

M: Dobrze, dziękuje bardzo za przeprowadzenie wywiadu odnośnie frakcji jak i samego siebie! Życzę miłego dnia. Wszystkiego dobrego! 
G: Dobrze, dziękuje bardzo za przeprowadzenie wywiadu odnośnie frakcji jak i samego siebie! Życzę miłego dnia. Wszystkiego dobrego! 

45Y2dlw.png

Witajcie. W tym wydaniu skupimy się na organizacji Memento Mori. Zapoznamy was z historią tej organizacji oraz zdradzimy kilka pikantnych informacji właśnie na ich temat. Zapraszamy do czytania jak i do składania podań. Odnośnik do subforum organizacji znajdziecie na samym końcu.

attachment_74343474.jpg.b8cb6c4b4334e5031ee1b44d645c04f3.jpg

Organizacja Memento Mori powstała 21 października 2018 roku. Założycielem organizacji jest Masellko, natomiast aktualnym liderem jest Kenny. Memento Mori z łacińskiego oznacza ''pamiętaj o śmierci''. Aktualnie organizacja liczy sobie 40 członków. W pewnym momencie Memento Mori połączyła siły z organizacją Elitarni.

Baza organizacji znajduje się natomiast na Redsands East w Las Venturas zaraz obok przechowalni pojazdów. 

XP1zyZe.png

Organizacja oferuje wspaniałą atmosferę, jak i ciekawe pojazdy.  Między innymi Bulleta 2.2 FT i Ranchera Long 2.2 FT. Posiadamy również własne subforum. W organizacji obowiązuje składka cotygodniowa wynosząca 1500 PLN lub przepisanie pojazdu o wartości min. 150k. Kilka dni temu były również zmiany w zarządzie dlatego organizacja cały czas się rozwija i brnie do przodu. 

MEG9Qyz.png

Zapraszamy bardzo serdecznie do składania podań.

aeFnVyX.png

Cześć! Ostatnimi czasy na serwerze dużo się dzieje na temat tutejszej społeczności oraz osób grających razem z nami, stąd pytania są właśnie o tym. Nowo wprowadzona forma oddawania głosów przyjęła się bardzo pozytywnie, dlatego będziemy to kontynuować.

Podsumowanie ankiety ''Gdzie spędzasz wakacje w tym roku?''. W tej ankiecie aż 106 oddało swój głos. 

W jakie miejsca wyjeżdżasz w tym roku?

image.thumb.png.ee27843f708641742e81da42a0b9a788.png

Znaczna większość osób spędza wakacje u rodziny bądź w domu. 33,3% (34 osoby) spędzają wakacje nad morzem lub w górach.

Jaki klimat wolisz?

image.thumb.png.c3de062e440a3e81e71d658a09b70fed.png

Aż 49,02% (50 osób) zaznaczyło klimat umiarkowany, 45,1% (46 osób) klimat ciepły a tylko 5,88% (6 osób) klimat zimny.

W jakim miejscu najbardziej lubisz spędzać wakacje?

image.thumb.png.2fe94a9a2a418980d359ccb5e653ca5c.png

53,92% (55 osób) zaznaczyło, że najbardziej lubią spędzać wakacje nad morzem. 30,39% (31 osób) zaznaczyło, że najbardziej lubią spędzać wakacje na kąpieliskach, jeziorach lub rzekach. Tylko 15,69% (16 osób) zaznaczyło odpowiedź góry.

Skoro podsumowaliśmy już poprzednią ankietę już czas przejść do tematu dzisiejszej - Społeczność naszego serwera.

Ankieta umieszczona jest na samej górze wystarczy tylko kliknąć w odpowiednią odpowiedź. Po oddaniu głosów ukarze się nam tabela z wynikami głosowania na podstawie, której utworzymy następnie podsumowanie, które również znajdzie się tutaj! Dlatego zapraszamy do oddawania głosów oraz wyrażeniu swojej opinii na ten temat w komentarzu.

59oQJlI.png

Ogłoszenia graczy czyli płatne ogłoszenia które będą publikowane przez nas w każdym wydaniu gazetki. Każde ogłoszenie powinno zawierać krótki opis, zdjęcie oraz tytuł. W celu zakupu ogłoszenia prosimy o kontakt z @FragusS @Qumik lub @DJ_Maciek

Koszty zakupu ogłoszenia:

Spoiler

200 znaków - 300 PLN

300 znaków - 500 PLN

500 znaków - 1000  PLN

Spoiler

* Zdjęcie (przesłane przez gracza) - 300 PLN

* Zdjęcie (wykonane przez Redakcje na zlecenie) - 500 PLN

Dziękujemy wszystkim za przeczytanie tego wydania. Zapraszamy również na naszą stronę na facebook'u oraz życzymy udanych i bezpiecznych wakacji.  https://www.facebook.com/Redakcja4Life/

Edytowane przez FragusS
Poprawki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin