Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na bonit. - oskarżony przez Grunt3KKX

Grunt3KKX*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: bonit.
    Data i godzina zdarzenia:17.06.2025 godzina 22:48
    Pełen opis sytuacji: Wyjeżdżam z posesji prywatnej kolegi jadę główną drogą obok respawnu LS Market i jadę nie przepisowo bo ponad ograniczenie prędkości i stoi bonit. i suszy strzelił mnie raz po czym strzelił mnie drugi raz pierwszy raz za 50pln i 1pkt a drugi raz za 200pln i 4pkt z czego oddał mi kasę tylko za te pierwsze strzelenie a powinien za te drugie a za pkt kasy mi nie oddał jakby oddał za pkt to bym nie pisał skargi , i uważam iż bonit. na swoje usprawiedliwienie napisał że uwaga cytuje "bonit. [182]: zbugowana ta suszara " po czym odjechał bez słowa na sygnałach . Oczywiście go poinformowałem przed wyjazdem że skarga idzie . 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:  https://imgur.com/a/FbN2LUV

Ja, Grunt3KKX zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Grunt3KKX

Witam, PO III bonit., 

Błąd popełniłem - przyznaje się, lecz w twojej wypowiedzi można zauważyć pewne nieścisłości. Nie upomniałeś się o zwrot pieniędzy jak ty to nazwałeś "za pkt" i nie wiem jaki jest przelicznik punkty na PLN, jedyne co to podjechałeś i napisałeś, że strzeliłem cię dwa razy. Nie odjechałem bez słowa, stałem w tym samym miejscu co najmniej kolejne 2 minuty i z twojej strony nie padła informacja i zwrocie pieniędzy za punkty karne, przelałem ci 50 PLN za pierwszy "strzał" a jeśli czułeś się aż tak pokrzywdzony tym faktem wystarczyło spróbować się dogadać. Z twojej strony nie było żadnej próby dogadania się więc udałem się na pościg z myślą, że sytuacja została rozwiązana. 

Tyle ode mnie, wszystkiego miłego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin