Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika DRAGONS, oskarzony przez .santiago.

.santiago.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: .santiago.
Nick osoby oskarżonej: @DRAGONS
Powód napisania skargi: A więc tak, byliśmy sobie z kolegą @Nugetss pod klubem 4MUSIC na weselu Desterka i xMimis. Z tym kolegom mieliśmy już nieprzyjemną styczność, zabierał auta graczy podczas eventu sprzed kościoła, aczkolwiek niech mu już będzie, ktoś się tam tym zajął :) Aczkolwiek, wracając do tego klubu, podszedłem z nugetsem do tego koleszki, aby się spytać po co zabierał samochody graczy w trakcie eventu, nagle zaczął odjeżdżać, chcieliśmy po prostu wyjaśnić tą sytuacje, aby nie było zgrzytu pomiędzy nami, więc nugets wsiadł mu do auta aby nie mógł odjeżdżać, ponieważ nie mogą jeździć z graczami na tak zwanym G. I co zrobił nasz koleszka DRAGONS? Zaczął jechać z nugetsem zabierając go ze sobą. Co prawda wysadził go z lawetki, aczkolwiek to było pare set metrów dalej od klubu. Było to nieodpowiedzialne i bardzo nieprofesjonalne ze strony Adepta San Andreas Road Assistance :) 
Dowody: https://imgur.com/a/bO8nxDY

Uprawiam do wypowiedzenia się w temacie @Nugetss

Edytowane przez .santiago.

Witam serdecznie, z tej strony uprawniony do wypowiedzi Nugetss. A więc zgadza się, wsiadłem do tego pracownika na G i podjechałem z nim kilka metrów za klub, co jest niezgodne z regulaminem frakcji SARA. Całe zajście widać na nagraniu udostępnionym przez @.santiago.. Wnioskujemy razem z .santiago. o ukaranie pracownika.

Odpowiem jak wyglądała sytuacja pod klubem.

1. tam tylko przejeżdżałem ( Nie brałem aut nie zaczepiałem nikogo )

2. Sytuacja ze wsiadł mi cywil do Lawety ( nie zauważyłem ponieważ blokowaliście mi drogę patrzałem żeby nie uszkodzić auta, Jak z orientowałem sie ze jedzie ze mną od raz wysadziłem pana. )

3. Sam napisałem raport na kierowcę auta za blokowanie mi drogi po czym nad nami pojawiło sie 2 członków administracji.  

4. W na koniec wspomnę ostatnią sytuację jak wracałem na bazę jadąc główną drogą wyżej wspomniani panowie po raz kolejny ruszyli za mną podjeżdżająć pod lawetę.  ( Taka sytuacja też nie odpowiada reporterom radia będących w aucie ) 

Tyle mam na swoje usprawiedliwienie.

Do sytuacji kościoła nie wypowiadam się. Ale spam zleceń dla SARA z tamtej lokalizacji był duży i nie tylko ja tam pojechałem auto które tam załadowałem miało już blokadę a nikt z SARA jej nie założył. 

Pozdrawiam:

DRAGONS

1 minutę temu, DRAGONS napisał:

2. Sytuacja ze wsiadł mi cywil do Lawety ( nie zauważyłem ponieważ blokowaliście mi drogę patrzałem żeby nie uszkodzić auta, Jak z orientowałem sie ze jedzie ze mną od raz wysadziłem pana. )

Nie widziałeś? Dziwne...

2 minuty temu, DRAGONS napisał:

Do sytuacji kościoła nie wypowiadam się. Ale spam zleceń dla SARA z tamtej lokalizacji był duży i nie tylko ja tam pojechałem auto które tam załadowałem miało już blokadę a nikt z SARA jej nie założył. 

Czyli chcesz też wkopać kolegę że podjechaliście na event organizowany i chcieliście zabrać pojazdy? Podjechał z tobą @juchacz93. Lecz z tego co wiem to jest już to wyjaśniane z KSF więc pomińmy ten temat.

2 minuty temu, Nugetss napisał:

Nie widziałeś? Dziwne...

Czyli chcesz też wkopać kolegę że podjechaliście na event organizowany i chcieliście zabrać pojazdy? Podjechał z tobą @juchacz93. Lecz z tego co wiem to jest już to wyjaśniane z KSF więc pomińmy ten temat.

Tak nie zauważyłem. 

A co do wkopania kolegi nikogo nie wkopuje .  Po za tym jak oddałem Państwu auto to była obok jeszcze jedna laweta.

14 minut temu, DRAGONS napisał:

1. tam tylko przejeżdżałem ( Nie brałem aut nie zaczepiałem nikogo )

I co to ma do tej całej sytuacji przepraszam bardzo?

Na klipie nawet widać, że nie byliśmy tam w 20 osób abyś nie mógł zobaczyć, że ktoś jest w aucie ;) 

3. Sam napisałem raport na kierowcę auta za blokowanie mi drogi po czym nad nami pojawiło sie 2 członków administracji. 

Powtórzę, co to ma do zaistniałej sytuacji?

4. W na koniec wspomnę ostatnią sytuację jak wracałem na bazę jadąc główną drogą wyżej wspomniani panowie po raz kolejny ruszyli za mną podjeżdżająć pod lawetę.  ( Taka sytuacja też nie odpowiada reporterom radia będących w aucie ) 

Tak, ponieważ chciałem cię poinformować o tym, że będę pisać skarge. (Mój błąd, myślałem że do skarg również trzeba informować o skardze)

Oczywiście, ale jak dostaniesz reporta na auto i stoi dobrze to zabierasz bo dostałeś reporta? No nie. Stali tam ludzie, bo był event to sie aut nie zabiera. Co z tego że dostałeś reporta na te auta? Auto które już miało blokade założył twój drugi kolega Juchacz, wiec prosze cie nie kłam że nikt z SARA tego nie założył. Jak będą wątpliwości z tym, to pokaże clipa :) 

Edytowane przez .santiago.

Twierdzisz ze było nas 2 pod kościołem.

Odpowiedz pewnej osoby jaka otrzymałem od niego na DC

Mnie osobiscie wkxxxx ten event Ze nikt nie napisal nawet na discordzie jak juz wiedzieli zeby nie zabierac aut/nie brac zgloszen Ja nie zabralem osobiscie, ale nie milo zostalem potraktowany jak wzialem zlecenie i tam pojechalem i mnie to wkxxxxx

słowa wkxxxx wiadomo co oznaczaja

20 godzin temu, DRAGONS napisał:

Mnie osobiscie wkxxxx ten event Ze nikt nie napisal nawet na discordzie jak juz wiedzieli zeby nie zabierac aut/nie brac zgloszen Ja nie zabralem osobiscie, ale nie milo zostalem potraktowany jak wzialem zlecenie i tam pojechalem i mnie to wkxxxxx

słowa wkxxxx wiadomo co oznaczaja

Takie zachowania są nieakceptowalne w tej frakcji. W związku z tym Adept zostaje automatycznie usunięty z jej szeregów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin