Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Przełożonym KrzychuL_

XKrakroX
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witajcie, z tej strony Młodszy Redaktor XKrakroX z Redakcji 4Life News. Zapraszam was do przeczytania wywiadu z Przełożonym frakcji Transport of San Andreas @KrzychuL_

5D4B3bb.png

X - @XKrakroX

K - @KrzychuL_

5D4B3bb.png

X - Witam, z tej strony Młodszy Redaktor XKrakroX z Redakcji 4Life News. Czy zechciałbyś udzielić wywiadu?
K - Siemanko, jak najbardziej :D

X - Świetnie! W takim razie na sam początek opowiedz coś o sobie.
K - A więc tak, mam na imię Krzysztof mam 19 lat. Pochodzę z województwa Łódzkiego i uczęszczam do technikum na profil informatyka i aktualnie jestem w klasie maturalnej. Na co dzień interesuje się motoryzacją, informatyką, trochę elektroniką, a w szczególności lotnictwem, ponieważ mieszkam przy samym lotnisku wojskowym.

X - Powiedz nam czym chcesz się zajmować w przyszłości, gdyż można zauważyć że robisz własne boty na discordy.
K - Tak jak wskazuje mój profil na który uczęszczam planuje zajmować się czymś związanym z informatyką. Aktualnie myślę o byciu programistą gdyż troszkę się tym interesuję. Zainteresowałem się programowaniem gdy chciałem stworzyć swojego pierwszego bota na discord. Jak większość osób zaczynałem z poradnikami z YouTube'a. Z czasem zebrałem trochę doświadczenie i aktualnie próbuję pisać strony internetowe.

X - Rozumiem. Co najbardziej lubisz robić w wolnym czasie?
K - W wolnym czasie poza spotykaniem się ze znajomymi uczę się diagnostyki, kodowania jak i programowania samochodów głównie BMW oraz VAG. Uczę się również pisania stron internetowych korzystając z Reacta. Również lubię grać w gry m.in. mta i World Of Tanks. Zawsze byłem fanem gier symulatorowych i dość sporo grałem w Microsoft Flight Simulator do którego zbudowałem panel autopilota przypominający ten z prawdziwego samolotu.

X - Fajnie! Słuchaj słyszałem że składasz telefony marki IPhone i je naprawiasz, co skłoniło ciebie do takiego hobby?
K - Zaczęło się od oglądania filmików na YouTube jak serwisują te urządzenia i bardzo mi się to spodobało. Po niedługim czasie kupiłem swojego pierwszego iPhone'a do naprawy jakim był 6s z uszkodzonym wyświetlaczem oraz pierwszy podstawowy zestaw narzędzi. Z czasem kupowałem trochę więcej telefonów jak i bardziej lepsze narzędzia aby móc naprawiać więcej rzeczy i tak do tej pory od czasu do czasu szukam takich telefonów, gdyż sprawia mi to frajdę. Pamiętam również jak przez małą wpadkę przy rozbieraniu baterii uszkodziłem moduł FaceID :).

X - Na serwerze przegrałeś ponad 1805 godzin. Nie uważasz tego czasu za zmarnowany?
K - Jedni powiedzą, że tak, ale ja nie żałuję, ponieważ przez ten czas poznałem fantastycznych ludzi z którymi mam bardzo dobry kontakt, dużo wspomnień i gdyby nie mta to myślę, że mogłoby to wszystko wyglądać kompletnie inaczej.

X - Jaki aktualnie posiadasz majątek na serwerze?
K - Majątek posiadam nie duży, ale w swojej kolekcji mam takie pojazdy jak: Sultan Combi 2.2PFT, Buffalo DSD 2.2PFT, Exo 2.2PFT, oracle i kilka aut eventowych. Pewnie o kilku nawet zapomniałem.

X - Czy myślałeś nad dołączeniem do grona administracji serwera?
K - Tak! Jak dobrze pamiętam to jakoś 2 lata temu napisałem swoje pierwsze podanie na stanowisko supporta, ale niestety się nie dostałem i po czasie stwierdziłem, że z moim czasem jaki spędzam w grze nie nadawałbym się na to stanowisko i finalnie odpuściłem i na obecną chwilę nie mam takiego zamiaru.

X - Dlaczego akurat TSA wybrałeś? Czy inne frakcje Ciebie nie interesowały, bądź może inny powód dla którego przekonałeś się do TSA?
K - Od początku mojej gry na serwerze nie byłem przekonany czy chciałbym dołączyć do któreś z frakcji, ale w późniejszym czasie nastąpił ten moment w którym chciałem zobaczyć jak to wygląda. W tamtym czasie trwała rekrutacja do SARA do której napisałem podanie, ale się nie dostałem. Potem było TSA, a jako iż bardzo lubiłem jeździć po mapie to postanowiłem, że spróbuję jeszcze raz i napiszę podanie. To był moment gdy 1 raz dołączyłem do frakcji na serwerze i bardzo ją polubiłem dlatego jestem w niej już ponad 2 lata.

5D4B3bb.png

YXBSrts.gif

5D4B3bb.png

X -  Jesteś Przełożonym w frakcji Transport Of San Andreas, czym dokładnie się tam zajmujesz?
K - Aktualnie zajmuje się pilnowaniem pracowników frakcji, egzaminowaniem członków akademii, robieniem awansów oraz zajmowaniem się oddziałem Transportu Lotniczego.

X - Dobrze, obecnie nie przynależysz do żadnego biznesu, zastanawiasz się nad dołączeniem do jakiegoś w przyszłości?
K - Zawsze interesował mnie biznes wojskowy ze względu na oddział straży pożarnej. Niestety nie mam możliwości aby większość czasu przeznaczyć na grę by dołączyć do tego biznesu. Może w przyszłości się to zmieni. Chętnie bym spróbował czegoś nowego.

X - Jak znalazłeś organizacje Extreme? I jak dowiedziałeś się o niej?
K - O organizacji Extreme dowiedziałem się od Pomocnika2000 gdy po prosił mnie o zrobienie bota discord dla jego organizacji. Zgodziłem się i po jakimś czasie postanowiłem, że odejdę od obecnej organizacji jaką było Los Santos Kings i przejdę do Extreme.

X- Jak długo jesteś członkiem organizacji Extreme?
K - W organizacji jestem od maja tego roku więc zbliża się już pół roku.

5D4B3bb.png

b9uQSBZ.png

EcDjcpO.gif

5D4B3bb.png

X - Wspomniałeś że odszedłeś z organizacji Los Santos Kings i poszedłeś do innej, co było powodem takiej decyzji?
K - Los Santos Kings było bardzo fajną organizacją ale jak każdy chciałem zobaczyć co innego, a jako iż przez jakiś czas byłem już na discordzie Extreme postanowiłem, że pójdę do nich.

X - Dobrze, to wszystkie pytania które dla ciebie przygotowałem. Bardzo dziękuje ci za poświęcony czas, chciałbyś kogoś pozdrowić?
K - Również dziękuję i chciałbym serdecznie pozdrowić te osoby z którymi rozpoczynałem grę na serwerze m.in. ciebie, @ModereK, @Dawiiid00@tsygankov, @pomocnik2000, @xarkezpl@SprytsBeng, całą frakcję TSA, organizację Extreme, całą redakcję, osoby czytające ten świetny wywiad oraz osoby które zapomniałem wymienić.

5D4B3bb.png

Dziękuje za przeczytanie wywiadu, zapraszam do śledzenia dalszych materiałów Redakcji 4Life News!

5uQzPzl.png
Autoryzował:  @og.ruddyy0

pTwv4Dc.png

Edytowane przez XKrakroX

31 minut temu, M4rcinek napisał:

@XKrakroXa ty zalujesz godzin na serwerze?

Był wywiad ze mną i tam odpowiedzialem na to, więc odpowiem też tutaj nie żałuję. Pozdrawiam

Edytowane przez XKrakroX

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin