Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Opowieść o opuszczonym Ammunation

XKrakroX
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witam! Z tej strony Redaktor @XKrakroX z Redakcji 4Life News Zapraszam do przeczytania materiału z Opuszczonego Ammunation.

4nrF60D.png

aT3TswG.gif

4nrF60D.png

Wszystko zaczęło się w roku 1995 nowo otwarte Ammunation w mieście Los Santos, niby zwykłe Ammunation, lecz jednak okazało się, że otwarcie cieszy się dużym zainteresowaniem niż jego poprzednicy. Otwarcie przyciągnęło setki osób, które były zainteresowane nową lokalizacją miejsca, większym asortymentem niż inne i przejrzystość, którą zaprezentował w dniu otwarcia. Sklep z broniami funkcjonował fascynująco, nic nie przewidywało, że po kilkunastu latach działalności sklep będzie musiał ogłosić upadłość. Właściciel Ammunation ogłosił w 2018 roku, że zamyka sklep ze względu na wysoką liczbę przestępczości w mieście i również był zastraszany przez wiele osób, jak mu nie sprzedadzą broni po cenie niższej niż wszędzie, to jego rodzina będzie miała problemy. Więc właściciel pod naporem wielu pogróżek, anonimowych wiadomości postanowił, że zamknie sklep i będzie sobie żył spokojnie.

5D4B3bb.png

LWjOT5P.jpeg

5D4B3bb.png

W 2023 roku udało się porozmawiać z byłym właścicielem Ammunation i powiedział nam jak wyglądała działalność takiego sklepu jak go prowadzić. Czy też jak się miewa były właściciel po kilku latach od zamknięcia działalności i jaką lekcje dostał z prowadzenia owego sklepu w centrum miasta.

X-  XKrakroX
Bw- Były właściciel

5D4B3bb.png

X: Dzień dobry Panu, Młodszy Redaktor XKrakroX, mogę zadać panu kilka pytań?
Bw: Oczywiście młodzieńcze!

X: Dobrze Proszę Pana niech Pan opowie o otwarciu Ammunation w Los Santos w roku 1995?
Bw: Ohh, cóż to było za otwarcie, liczne tłumy osób, które oczekiwały na to otwarcie, staży znajomi, którzy przyszli mi pogratulować, klienci, którzy również byli zadowoleni, że większe przedsięwzięcie zostało otwarte.

X: Bardzo fajnie! A proszę mi powiedzieć, dlaczego akurat sklepu z broniami?
Bw: Od wielu lat interesowałem się różnymi broniami i kolekcjonuje ciekawe okazy, które możesz tutaj na ścianie zobaczyć. Jestem fanatykiem takich zabawek i to było moją motywacją do otwarcia Ammunation w centrum miasta.

X: Widzę właśnie imponująca kolekcja godna podziwu, Słyszałem, że wszystko szło bardzo dobrze i kilka lat temu jednak musiał Pan zamknąć działalność dlaczego?
Bw: Tak szło bardzo dobrze i nie spodziewałem się, że będę musiał zamknąć interes, jednak przyszedł dzień, w którym zadecydowałem o zamknięciu, mianowicie coraz większa przestępczość w mieście i częste wizyty osób, które brały haracz ode mnie i nie tylko. Jednak pewnego dnia po kolejnej wizycie przelała szara goryczy, powiedziałem, żeby sobie poszli i nie wracali, bo pożałują powrotu. Tak właśnie postanowiłem zostawić to, bo bałem się o swoje życie, ale również swojej rodziny i bliskich.

X: Rozumiem, to niech nam Pan powie jak wygląda sytuacja teraz, żyje się Panu lepiej po zamknięciu sklepu czy brakuje Panu tego?
Bw: Aktualnie żyje sobie spokojnie, nie martwię, że mogę nie wrócić do domu żywy, czy nie wyląduje w szpitalu. Ciężko pobity, postrzelony i inne straszne rzeczy. Jak Pan redaktor widzi mieszkam, w spokojnym miejscu na obrzeżach miasta i żyje spokojnie z rodziną i nie przejmuję tym wszystkim. A czy brakuje mi tego? Jak mam być szczery nie brakuje mi tego, gdyż żyje spokojnie i jestem szczęśliwym człowiekiem, na ten moment nie chce zmieniać nic.

X: Cieszę się Pańskim szczęściem. Dziękuje Panu za poświęcony czasu i opowiedzenie nam jak to wyglądało. Dziękuje za poświęcony czas i życzę dużo zdrowia i powodzenia w dalszym funkcjonowaniu.
Bw: To ja dziękuje ci młodzieńcze za możliwość opowiedzenia mojej historii. Życzę ci i wszystkim czytającym dobrego dnia i pamiętajcie, uważajcie na siebie na ulicach i wszędzie miejcie oczy dookoła głowy.

4nrF60D.png

Dziękuje za przeczytanie materiału! Zachęcam do sprawdzenia innych materiałów z naszej strony.

4nrF60D.png

BtfB8aM.png
Autoryzował: @og.ruddyy0

pTwv4Dc.png

Edytowane przez XKrakroX

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin