Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

SKRYPT CZYSZCZĄCY - BEZSENS POSIADANIA GARAŻU, POSESJI, PRYWATNEGO MIEJSCA PARKINGOWEGO

Strobilizator
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

jak w temacie, był podobno jak się dowiedziałem, skrypt czyszczący... i pozabierało auta do przechowalni .... i mogę zrozumieć, że z publicznych parkingów itp

ALE NIE Z MIEJSC PRYWATNYCH I GARAŻY !!!!!!!!!!!! A MOŻE W PRZYPADKU INNYCH GRACZY Z POSESJI !!!!!!

no bez jaj, bo w tym momencie posiadanie garażu czy miejsca prywatnego traci sens, jeśli nie można tam trzymać auta. bo chyba w tym jest sens posiadania garażu żeby kisić tam auto ile się chce, a nie, że OPTYMALIZACJA...

bo taką odpowiedź dostałem od admina, że był skrypt czyszczący bo optymalizacja..

no spoko, w takim razie dlaczego mam płacić za garaż, który stoi pusty, może w ramach OPTYMALIZACJI serwer będzie opłacał mi garaż ????!!!!!!!

po prostu chamstwo i orwellostwo... posiadam miejsce prywatne, posiadam garaż, opłacam , po to żeby trzymać tam auto, a nie żeby skrypt zabierał mi auta do przecho...

aaa no i oczywiście jak zawsze admini, supporci, nie są od pomagania, nigdy nie byli, tylko od karania, najlepiej za drobnostki, ale żeby pomóc, to nie, oni nic nie wiedzą, nic nie umieją...

HALO SERWER czekam na wpływ gotówki albo na automatyczne opłacanie pustych garaży, bo wiadomo, wszystko dla dobra OPTYMALIZACJI xd

ta gra idealnie odzwierciedla prawdziwe życie, w którym szary obywatel to gów.o, który nic nie może, a instytucja czy urząd może wszystko, robić jak chce, interpretować przepisy jak chce, karać jak chce, i nie ponosić odpowiedzialności, szary obywatel musi się dostosować do prawa, instytucja nie, instytucja może działać niezgodnie, błędnie, i nie mieć z tego tytułu żadnych konsekwencji, a jedynie lakoniczne wyjaśnienie, które nic nie wyjaśnia, tak jak zapytanie o sens posiadania garażu, skoro nie można tam trzymać auta, dostaje się odpowiedź, że skrypt czyszczący, że optymalizacja  i że można trzymać auto, ale skrypt i tak je zabierze, ale można, ale nie można bo zabierze... 

serio? jesteś tym potulnym cielakiem, który będzie biegał po autach i wsiadał i wysiadał? do 20 czy 30 aut? poza tym ty chyba nie rozumiesz idei posiadania garażu? garaż nie jest po to, żeby wsiadać i wysiadać z auta, tylko żeby w nim trzymać auto, bez konieczności dotykania go.  a tak ps. to nawet jak używałem tych aut w niedalekim czasie, to i tak je pozabierali, więc to też tak nie działa, wg twojego myślenia każdy powinien codziennie wsiadać i wysiadać do wszystkich swoich aut, żeby skrypt nie pozabierał... mało tego, nawet auta, które używałem dzień wcześniej też pozabierał !

• Administrator

Zbyk musisz usunąć skrypt bo strobilizator nie zgadza się z optymalizacją serwera, w ogóle przelej mu jeszcze z 1kk w ramach rekompensaty za wsiadanie i wysiadanie z pojazdów 

Edytowane przez TeKMistrz

oj dzieciaki, czyli garaż jest po to, żeby wsiadać i wysiadać z auta... mega genialne rozumowanie.. logiczne...

wy w ogóle nie czytacie chyba, albo nie czytacie ze zrozumieniem.. 

nie zabrało mi aut z parkingu publicznego, tylko z garażu ! i z prywatnego miejsca parkingowego.

i nie po miesiącach nieużytkowania, tylko niektóre auta użytkowałem do 24h wstecz.. i też zabrało, więc to pisanie o wsiadaniu i wysiadaniu też nie ma zastosowania !

7 minut temu, Strobilizator napisał:

oj dzieciaki, czyli garaż jest po to, żeby wsiadać i wysiadać z auta... mega genialne rozumowanie.. logiczne...

nie zabrało mi aut z parkingu publicznego, tylko z garażu ! i z prywatnego miejsca parkingowego.

i nie po miesiącach nieużytkowania, tylko niektóre auta użytkowałem do 24h wstecz.. i też zabrało, więc to pisanie o wsiadaniu i wysiadaniu też nie ma zastosowania !

włóż do ryżu - mi pomogło

23 minuty temu, Strobilizator napisał:

Co to ma do rzeczy, raz na rok odbywa się czyszczenie pojazdów z mapy które nie są używane, bez wyjątku, skrypt nie patrzy na to czy stoi na parkingu czy na domku, jest to po to żeby odciążyć serwer z pojazdów martwych lub porzuconych w miejscach trudno dostępnych, bo nikt nie będzie biegał i jeździł po całej mapie żeby ręcznie je usuwać, tak ciężko pojechać i wyciągnąć z przecho i mieć spokój na dłuższy czas

1 godzinę temu, Strobilizator napisał:

jak w temacie, był podobno jak się dowiedziałem, skrypt czyszczący... i pozabierało auta do przechowalni .... i mogę zrozumieć, że z publicznych parkingów itp

ALE NIE Z MIEJSC PRYWATNYCH I GARAŻY !!!!!!!!!!!! A MOŻE W PRZYPADKU INNYCH GRACZY Z POSESJI !!!!!!

no bez jaj, bo w tym momencie posiadanie garażu czy miejsca prywatnego traci sens, jeśli nie można tam trzymać auta. bo chyba w tym jest sens posiadania garażu żeby kisić tam auto ile się chce, a nie, że OPTYMALIZACJA...

bo taką odpowiedź dostałem od admina, że był skrypt czyszczący bo optymalizacja..

no spoko, w takim razie dlaczego mam płacić za garaż, który stoi pusty, może w ramach OPTYMALIZACJI serwer będzie opłacał mi garaż ????!!!!!!!

po prostu chamstwo i orwellostwo... posiadam miejsce prywatne, posiadam garaż, opłacam , po to żeby trzymać tam auto, a nie żeby skrypt zabierał mi auta do przecho...

aaa no i oczywiście jak zawsze admini, supporci, nie są od pomagania, nigdy nie byli, tylko od karania, najlepiej za drobnostki, ale żeby pomóc, to nie, oni nic nie wiedzą, nic nie umieją...

HALO SERWER czekam na wpływ gotówki albo na automatyczne opłacanie pustych garaży, bo wiadomo, wszystko dla dobra OPTYMALIZACJI xd

Przyda się może wizyta u specjalisty, imagine porównywać prawdziwe życie z gierka. Mam wrażenie, że do tej gierki podchodzisz z poważniejszym podejściem niż do samego życia.

Jak Ci się nie podoba - nie graj, siedzisz i prujesz się o każda rzecz, która w ogóle na tym serwerze się wydarzy, nie było by optymalizacji - plakałbys znowu że jest po 15 fpsow i że w sumie to nikt nic z serwerem nie robi. 

Zmień priorytety albo udaj się po pomoc. 

3 minuty temu, uselk.1win napisał:

Przyda się może wizyta u specjalisty, imagine porównywać prawdziwe życie z gierka. Mam wrażenie, że do tej gierki podchodzisz z poważniejszym podejściem niż do samego życia.

Jak Ci się nie podoba - nie graj, siedzisz i prujesz się o każda rzecz, która w ogóle na tym serwerze się wydarzy, nie było by optymalizacji - plakałbys znowu że jest po 15 fpsow i że w sumie to nikt nic z serwerem nie robi. 

Zmień priorytety albo udaj się po pomoc. 

społeczeństwo wełnianych istot - nic nie rozumieją, nic. ale spoko, będą znajdźki to mokre będą majtki ..z radości.. oo znajdźki ... trzeba zbierać zbierać..

• Moderator

Przy takiej ilości pojazdów wymagane jest czyszczenie mapy co jakiś czas z tych  NIEAKTYWNYCH , w celu optymalizacji serwera. Nikt nie będzie sprawdzał każdego gracza czy jest aktywny, żeby mu przypadkiem autka nie usunąć z mapy. Prościej jest wyczyścić mapę z aut nie uruchamianych X dni wstecz, jeśli gracz jest aktywny to nie widzę problemu, żeby je mógł sobie sprowadzić, a jeśli z auta i tak nie korzystasz i dlatego zniknęło twoje 10 mumbimuw to taka niedola złomiarza i tyle.

Edytowane przez AdekUchiha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin