Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Karaoke - zapisy (+ Wyniki)

ZbyK.gg
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator RCON

Frame_1000002956.png?ex=6839a0b1&is=6838

Witajcie!

Serdecznie zapraszam wszystkich chętnych do wzięcia udziału w serwerowym Karaoke z okazji dnia dziecka!
Rozpocznie się ono o godzinie 19:00 dnia 1 czerwca (Dzień dziecka) na naszym serwerze discord.

Kto może wziąć udział? 
Każdy nasz gracz który czuje się na siłach!

Co można wygrać?
I Miejsce Oracle 1.6 lub 220.000PLN
II Miejsce 100.000PLN
III Miejsce 50.000PLN
Nagroda publiczności 50 000 PLN
Dodatkowo każdy uczestnik który zdobędzie co najmniej 50% maksymalnej punktacji otrzyma 5.000PLN

Punktacja
Oceniać Was będzie jury składające się wyłącznie z samozwańczych wykwalifikowanych znawców muzyki różnorodnej.
Śpiew (0-8 pkt) Ogólna ocena śpiewu.
Znajomość piosenki (0-5 pkt) Oceniania jest znajomość piosenki, brak zacięć, brak mylenia tekstu, etc.
Show (0-3 pkt) Ocena reakcji publiki na wykonanie.
Podkład muzyczny (0-3 pkt) Słyszalność podkładu muzycznego + ewentualna samodzielna gra.
Piosenka dziecięca (0-1 pkt) Z uwagi, że jest to Dzień dziecka, jeden punkcik wędruje do każdego, kto postanowi zaśpiewać piosenkę dla dzieci

Zasady doboru piosenek
Każda piosenka musi zostać przez nas zaakceptowana - piosenka musi spełniać minimalne warunki przyzwoitości.
Jeżeli wniosek zostanie odrzucony, gracz ma prawo do złożenia kolejnego zgłoszenia.
Jedna piosenka może zostać wykonana maksymalnie przez 2 uczestników - decyduje kolejność zgłoszeń.
Piosenka może zawierać niewielką liczbę wulgaryzmów - w tym przypadku należy je jednak przemilczeć / zamienić.
Ze względu na trwającą w tym czasie ciszę wyborczą, zabronione są piosenki nakłaniające do głosowania na któregoś z kandydatów (przykład).
Nieakceptowalne będą piosenki których jedyny przekaz opiera się na nienawiści lub atakowaniu kogoś (chyba, że będzie to element parodii - podlega to wtedy ocenie).

Wzór zgłoszenia

Nick discord: <Nick z discorda 4life>
Identyfikator discord: <Twój indywidualny identyfikator na discordzie, aby zapobiec podszywaniu się>
Link do piosenki: <Link do piosenki którą zamierzamy wykonać>
Dodatkowe informacje: <Jeżeli chcemy coś więcej przekazać, choćby o której preferowalibyśmy wystąpić>

Nick discord: Kucin
Identyfikator discord: KucineQ#3209
Link do piosenki: 

Dodatkowe informacje: Mam wypad do restauracji z rodzinką więc się spóźnię, proszę wpisać mnie na koniec listy.

Przez ZbyK.gg,

Zaakceptowane

Nick discord: PawelTDI

Identyfikator discord: paweltdi

Link do piosenki: https://youtu.be/fyoCXePXQF0?si=ZHjiVuqbCcL0FGn5

Dodatkowe informacje: piękny utwór nie ma co gadać 

Edytowane przez PawelTDI.antygwiazda
Zmieniam utwór jednak
Przez ZbyK.gg,

Zaakceptowane

Nick discord: Skipper , dzik2k

Identyfikator discord: skippero0, dzik2

Link do piosenki: 

Dodatkowe informacje: spiewam z moim duelsem

Edytowane przez Skipper*
Przez ZbyK.gg,

Zaakceptowane

Nick discord: <Jestem_b4rtus>
Identyfikator discord: <jestem_b4rtus>
Link do piosenki: 

Dodatkowe informacje: <Nie wiem o co chodzi ale buja>

Edytowane przez Jestem_b4rtus
Przez ZbyK.gg,

Zaakceptowane

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin