Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

SKRYPT CZYSZCZĄCY - BEZSENS POSIADANIA GARAŻU, POSESJI, PRYWATNEGO MIEJSCA PARKINGOWEGO

Strobilizator
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Strobilizator napisał:

społeczeństwo wełnianych istot - nic nie rozumieją, nic. ale spoko, będą znajdźki to mokre będą majtki ..z radości.. oo znajdźki ... trzeba zbierać zbierać..

straszne, znajdź jakiś cel w życiu - inny niż użalanie się nad skryptem, dzieki

Ewidentnie nikt z was niczego nie zrozumiał. Piszecie w większości bez sensu. Nawet te dwie ostatnie odpowiedzi. Specjalnie sprawdziliście jakie mam auta. Mi by się nie chciało. I tu kolejna wasza bezmyślność. I brak czytania ze zrozumieniem. Piszecie o wystawianiu aut na pokaz. A ja pisałem o zabraniu aut z garażu. Gdzie wy widzicie połączenie? Tak jak napisałem,, społeczeństwo wełnianych istot.  Głównym problemem było zabieranie aut z garaży i sens posiadania garażu i opłacania go skoro nie można w nim trzymać auta. A wy mi Piszecie o wystawianiu na pokaz. Wy po prostu nie czytacie i nie myślicie. Tylko piszecie obrazliwie bez wnoszenia czegokolwiek merytorycznego do dyskusji. 

9 minut temu, Strobilizator napisał:

Ewidentnie nikt z was niczego nie zrozumiał. Piszecie w większości bez sensu. Nawet te dwie ostatnie odpowiedzi. Specjalnie sprawdziliście jakie mam auta. Mi by się nie chciało. I tu kolejna wasza bezmyślność. I brak czytania ze zrozumieniem. Piszecie o wystawianiu aut na pokaz. A ja pisałem o zabraniu aut z garażu. Gdzie wy widzicie połączenie? Tak jak napisałem,, społeczeństwo wełnianych istot.  Głównym problemem było zabieranie aut z garaży i sens posiadania garażu i opłacania go skoro nie można w nim trzymać auta. A wy mi Piszecie o wystawianiu na pokaz. Wy po prostu nie czytacie i nie myślicie. Tylko piszecie obrazliwie bez wnoszenia czegokolwiek merytorycznego do dyskusji. 

Zamknij garaż na przyszłość to powstrzyma złodzieja B)

1 godzinę temu, adi3515 napisał:

Swoją drogą jaki jest cel tej gry? Chyba ma ona w jakimś stopniu symulować realnie życie, więc zasadne jest oczekiwanie poprawienia pewnych wad perfidnie obnażających nieautentyczność, nie sądzicie? Nie chodzi przecież o wierne 100% oddanie rzeczywistości, ale tam gdzie jest to możliwe, dlaczego by nie?

A to rpg czy rp tu grane jest chlopcze?

5 godzin temu, Strobilizator napisał:

POWTÓRZĘ.

WYTEPUJE SIĘ AUTA ŻEBY NIE BYŁO SPADKÓW FPS. 

ROZUMIESZ CZY MAM CI TO PRZELITEROWAĆ 

16 godzin temu, PaoloBianchi napisał:

POWTÓRZĘ.

WYTEPUJE SIĘ AUTA ŻEBY NIE BYŁO SPADKÓW FPS. 

ROZUMIESZ CZY MAM CI TO PRZELITEROWAĆ 

Tak, ty na pewno jesteś wełnianą istotą. Tak jak większość komentujących i udzielających się tutaj. Dziwne ze w grze ludzie wkurzają się na zabieranie aut. Tym bardziej z prywatnych garaży. Nic dziwnego, bo taka jest idea garażu, aby stało tam auto. A jednak znajdzie się garstka wełnianych istot powtarzających brednie systemu że trzeba czyścić bo optymalizacja fps. To jest pokazanie ze nie ma czegos takoego jak wlasnosc prywatna. Ze mozna z nia robic na co system czy w tym przypadku gra, ma ochote. Idealnie gra was przygotowała to bycia wenianymi istotami w życiu.  A potem rzuca wam promocje w stonce jak znajdzki w grze i dalej będziecie podlizywać się szefowi jak tutaj Zbykowi. Po prostu nie wszyscy dostali dar samodzielnego myślenia. 

12 minut temu, Strobilizator napisał:

Tak, ty na pewno jesteś wełnianą istotą. Tak jak większość komentujących i udzielających się tutaj. Dziwne ze w grze ludzie wkurzają się na zabieranie aut. Tym bardziej z prywatnych garaży. Nic dziwnego, bo taka jest idea garażu, aby stało tam auto. A jednak znajdzie się garstka wełnianych istot powtarzających brednie systemu że trzeba czyścić bo optymalizacja fps. To jest pokazanie ze nie ma czegos takoego jak wlasnosc prywatna. Ze mozna z nia robic na co system czy w tym przypadku gra, ma ochote. Idealnie gra was przygotowała to bycia wenianymi istotami w życiu.  A potem rzuca wam promocje w stonce jak znajdzki w grze i dalej będziecie podlizywać się szefowi jak tutaj Zbykowi. Po prostu nie wszyscy dostali dar samodzielnego myślenia. 

W y t e p u j e  s i ę  a u t a  ż e b y  n i e  b y ł o  s p a d k ó w  f p s.

4 godziny temu, Strobilizator napisał:

1470901521_images(11).jpeg.6c8a6c92215a203c947adb165c9770ff.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin