Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[GAZETA BIAŁOSTOCKA] TO czy TO? - franek.

czeski_film
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

8199a408c3271.png

Witam wszystkich czytelników w nieco innym miejscu, w nieco odświeżonym wyglądzie. W dzisiejszym pilotażowym wydaniu artykułu ''TO czy TO?''. Pierwszym gościem naszego nowatorskiego reportażu będzie były Administrator RCON - @.franek.

Zapraszam do lektury!

P. - Redaktor fred_perry

F. - .franek

1d4cfc71df813.png

:Witam! Z tej strony naczelnik gazety białostockiej, fred_perry, ze mną dzisiaj zasłużony członek ekipy deweloperskiej serwera @.franek! Poprosiłem naszego gościa aby przedstawił się w paru krótkich zdaniach, o to co mi odpowiedział!

:Witam nazywam się Wojtek, jestem byłym Rconem serwera 4life MTA, możecie mnie kojarzyć głównie z niektórych modeli ponieważ tym głównie się zajmowałem gdy byłem bardziej aktywny w życiu serwera. Na co dzień jestem studentem, w wolnych chwilach interesuję się botaniką, gotowaniem pysznych posiłków dla mojej narzeczonej oraz zbieram motyle. 

P: To prawda że odszedłeś z ekipy serwera ponieważ miałeś zatarg z właścicielem serwera Zbykiem? 

F: Nie jest to prawda, są to niestety paskudne plotki powielane przez co poniektórych ludzi którym najwidoczniej znudziło się oddychanie prostym nosem. Ze Zbykiem mam bardzo dobre relacje, możem na piwo wyjść na luzie, mnie to nie klepie.

P: Haha, okej no i w porządku pozdrawiamy @ZbyK.gg, może z nim też uda mi się ustawić aby sporządzić z nim jakiś ciekawy artykuł, felieton bądź coś co zaciekawi naszych odbiorców. Aczkolwiek przechodząc do tego po co się tutaj zebraliśmy - To czy To?,  Wojtek, jesteś gotowy?

F: Lecymy durr masny żuur.

1d4cfc71df813.png

To czy To?

Bycie adminem     czy     bycie zwykłym graczem?

F: Bycie adminem

Bułka kajzerka     czy     bułka poznańska?

F: Bułka poznańska

Szeregówka za miastem     czy     mieszkanie w centrum?

F: Szeregówka za miastem

5 lat związku z dziewczyną     czy     2,5 roku na 4life mta?

F: 2,5 roku na 4life mta

Nike     czy     Kipsta?

F: Nike 

Wygrać Mercedesa CLA AMG w loterii Chorten     czy     Wygrać Audi RS3 QUATTRO w loterii Lewiatana?

F: Wygrać Mercedesa z Chortenu, robię tam zakupy codziennie

Dostawać 10 zł za każdym razem kiedy obrzygasz schody     czy     Dostać 5000 zł od razu?

F: Dostawać 10 zł za każdego bełta 

Potrafić się teleportować     czy     Być niewidzialnym?

F: Teleportacja

1d4cfc71df813.png

943f741cf2922.png

Dziękuje serdecznie dla @.franek za chwilę poświęconego czasu oraz tobie drogi czytelniku za przeczytanie, ewentualne reakcje oraz komentarze co można byłoby dodać, zmienić bądź wyrzucić z tego typu formatu, mam nadzieję że wam się spodobało.

390329f60c44f.png

Edytowane przez fred_perry

Słyszałem, że redakcja 4Life News ostatnio doświadczyła masowych zwolnień, a ich konsekwencją były zamieszki przed siedzibą tej instytucji. Przy okazji lider został zwolniony ze swojego stanowiska. Myślę, że poziom twoich artykułów zawstydza ich i nie są w stanie w żaden sposób sobie z tym poradzić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin