Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

SARA - nowi pracownicy - co sądzicie - mała dygresja.

Strobilizator
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nowi pracownicy SARA są bardzo nadgorliwi. Do serca wzięli sobie odholowywanie aut. Wg regulaminu kiedyś czytałem, że auto może stać 24h na parkingu, a tu po 12h już zabierają od ostatniego użycia. Co wy na to?

Niby nie jest to duża przeszkoda, no ale używasz auta wieczorem, wbijasz na drugi dzień rano, myślisz sobie, mam auto tu i tu,  to sobie podjadę, a tu lipa, auta nie ma. 

Godzinę temu, Strobilizator napisał:

Nowi pracownicy SARA są bardzo nadgorliwi. Do serca wzięli sobie odholowywanie aut. Wg regulaminu kiedyś czytałem, że auto może stać 24h na parkingu, a tu po 12h już zabierają od ostatniego użycia. Co wy na to?

Niby nie jest to duża przeszkoda, no ale używasz auta wieczorem, wbijasz na drugi dzień rano, myślisz sobie, mam auto tu i tu,  to sobie podjadę, a tu lipa, auta nie ma. 

Oczywiście masz dowody, że pojazd stał mniej niż 24h?

ludziska prawda jest taka, że nowi co weszli teraz do SARY są bardzo nagorliwi, przeczesują co kilka minut parkingi, latają sprawdzają, jeżdżę lawetą to widzę, wyjeżdżam w kurs latają po parkingu, wracam z kursu, kolejny lata po tym samym parkingu w przeciągu kilku minut.. 

inna kwestia, że nowi chyba co niektórzy prawo jazdy w chipsach znaleźli, wymuszają pierwszeństwo tymi lawetami, jeżdżą jak chcą, ale oczywiście klipa nie mam

1. Pracownicy przeczesują wszystko ponieważ jest ich bardzo dużo i chcą coś holować gdyż jest to przyjemność.

2. I tak auto idzie do przecho i tak więc nie rozumiem problemu. Istnieje coś takiego jak f5.

3. Mogę się założyć że ty idealny nie jesteś, a co lepsze ostatnio mi nie ustąpiłeś pierwszeństwa mimo że byłem na drodze z pierwszeństwem i uciekłeś od zdarzenia więc nie masz prawa gadać o przestrzeganiu krd.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin